Allt på apelviken.se är ännu roligare!

Roligare än vaddå? Ja, än det mesta faktiskt. Vi ser helt enkelt livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, av att leka och av att umgås - stora som små!

Vi tror också att alla gäster som kommer till oss tycker likadant. Och därför har vi satt ihop ett aktivitetsprogram som heter duga. Vi fyller faktiskt hela sommaren med roliga, och ännu roligare saker att göra. Från morgon till sen kväll. Nästan varje dag vecka 26-32.

Det mesta utgår från Aktivitetscentret. I Aktivitetskalendern hittar du alla öppettider. Våra aktivitetsledare är på plats och ser till att den som inte vill, inte behöver ha en enda lugn stund på hela semestern. Bra va!

Här är en del av vårt utbud i sommar. Och om vi känner oss själva rätt hittar vi säkert på ännu fler upptåg efter hand. För vem gillar inte en överraskning då och då?

Minidisco

Snöra på dansskorna, lägg lite vax i håret och ta med dig dina skönaste moves. Ett par timmar minidisco långt in på kvällen är alltid rätt. Man kan också bara komma förbi och lyssna på skön musik och hänga med kompisarna så klart!

 

Barnens After Beach

På Barnens alldeles egna After Beach blir det fullt av sång, dans och upptåg. Barnens karaoke till exempel; visa att du är en stjärna, trollbind publiken och vinn fina priser!  


Skattjakt

Hjälp de landstigna, och inte så lite klantiga, Piraterna att hitta sitt guld. Men se upp så du inte blir lurad. Varje torsdag är det Skattjakt!


KLUBB 13

För dig som fyllt 13 men ännu inte 18. Tre kvällar per vecka under sommaren hittar vi på totalt föräldraförbjudna saker som filmkvällar, BBQ och Crazy Wednedsdays.
 

Krabbviken

Vad vi gör när vi är i Krabbviken får du faktiskt lista ut själv. Men du skall få två ledtrådar ... Det är något man måste göra när man är på västkusten på sommaren, och de gillar musslor.


Och som om det inte vore nog så har vi en innebandyrink ute, Småstjärnorna, Maskeradmorgon och Hoppborgar. Dessutom ett helt Surfcenter! Man kan så klart bara komma förbi Aktivitetscenter, hänga en stund, spela spel, pyssla och hitta nya kompisar. Om man nu ändå skulle vilja söka sig från själva viken och in till Varberg, eller trakterna runt omkring, så har våra aktivitetsledare koll på det mesta som händer och hjälper gärna till att lotsa utflyktssugna rätt.

Var det någon som sa semester? Äsch, det kan man ha någon annan gång ;)

 

 

SÖK BOENDE

gästenkät
GiveGo 4 juni