top of page
apelviken_sommar_vbg (1).jpg
Frukost Nisses Bodega
camping_varberg
pool varberg apelviken
hotell_comfort

En gång för länge sedan var Apelviken bara en havsvik vid Kattegatts strand. När tåget kom för drygt ett sekel sedan kom badgästerna. Och sen började folk ta med sig tält och sova över.

På den vägen är det. Från spontan tältplats till Destination Apelviken, Varbergs bästa camping, pool, massor av aktiviteter, två restauranger och hotell. Bland annat. Öppet året runt - för ett välmående man bär med sig långt efter att semestern är slut.

UPPLEV

APELVIKEN

Camping och Hotell
Varberg

En och en halv kilometer söder om Varbergs stadskärna. Låt husbilen stå, cykla eller promenera till torget och hamnen. Några av Sveriges bästa sandstränder, småstadens charm och en halvtimme till Gekås, eller Ullared som de flesta säger. Och vill du inte röra dig så långt finns det ytterligare sex restauranger i viken, två surfcenter och ett härligt folkliv som slår det mesta i vårt land.

restaurang_solviken_varberg (1).jpg

Solviken & Nisses Bodega

MAT OCH MER

En med en makalös utsikt över Kattegatt. Vedugnsbakad pizza, À la Carte och stor uteservering precis vid stranden. Den andra vid poolkanten. Öppnar med frukost och stänger med bubbel i solnedgången.

Två restauranger. Solviken är öppen året runt, Nisses Bodega serverar frukost året runt, vikens bästa burgare - om du frågar oss och skönaste 'hänget' hela sommaren! För campinggäster och alla andra!

restaurangSolviken_host (2).jpg
Solviken_rom (1).jpg
pizza_varberg_solviken (1).jpg
frukost nisses bodega.jpg
hotell_varberg_rum2.jpg

Hotell

VÅRT BÄSTA BOENDE

Vårt hotell ger dig gott om plats, fri parkering precis utanför dörren och närhet till både havet och centrala Varberg. En hel lägenhet med två sovrum, kök och vardagsrum. Plats för en till fyra personer. Det finns många bra hotell i Varberg - men bara ett där du alltid får tre rum, 46m² och en stor härlig frukostbuffé.

Event

VI HJÄLPER DIG ATT SÄTTA KNORR PÅ TILLVARON

Alla dagar, alla årstider, vid havet är mer eller mindre makalösa. Och ibland tar vi något alldeles extra. Rätt ofta faktiskt. Det här är dagar av fest och galej. Det spektakulära. Dagar och händelser kloka att hålla koll på lite extra.

stPatricksDay_apelviken (1).jpg
16 mars
St. Patricks Day

Allt i grönt. Du kommer till Solviken med ett uppsluppet humör. Nynnandes på The Wild Rover och Dirty Old Town sedan förmiddagen.

mtb_varberg_breared.jpg
18 maj
Cykelsmaker

Vårens allra mysigaste och mest smakfulla cykelutfykt. Tillsammans med fyra makalösa vänner i södra Varberg.

cykelsmaker23_7987 (1).jpg

“Det hände massa grejor hela tiden, men det bästa var att vissla i grässtrån.” 

- Emma, 2016 -

aktivitet_2 (1).jpg
mtb_apelviken_edited.jpg
aktivitet_2_surfcenter (1).jpg
krabbfiske_halland (1).jpg

Inte en lugn stund

ALLT I APELVIKEN ÄR ÄNNU ROLIGARE

Roligare än vadå? Ja, än det mesta faktiskt. Vi ser helt enkelt livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, av att leka och av att umgås - stora som små!

 

Vi tror också att alla gäster som kommer till oss tycker likadant. Och därför har vi satt ihop ett aktivitetsprogram som heter duga. Vi fyller faktiskt hela sommaren med roliga, och ännu roligare saker att göra. Från morgon till sen kväll. Nästan varje dag vecka 26-32.

barnens_badstrand_varberg.jpg
per_adel.jpg
2 mars
Rom med Per

Ny provning med Per Ädel. Landets, enligt oss och många andra, främste romkonnässör. Först till kvarn.

pask_480.jpg
28 mars - 1 april
Påsk

Vitsippor i backen, barn som springer i t-shirt alldeles för tidigt och för många första doppet. Hos oss är det full fart.

bottom of page