Tillbaka
Skriv ut

Aktivitet: Cirkus Olympia

Plats:
Vid Gillestugan, apelviksleden.
Tid:
19.00
Datum:
Torsdag, 5 juli 2018

Kort information

Varje år under de arton senaste somrarna har Cirkus Olympia glatt stora och små på apelviken.se. Den 5 juli är det dags igen!

Vi på apelviken.se är glada och stolta över Cirkus Olympias gästspel varje sommar. Hela dagen fylls på något sätt av pirrande förväntningar inför kvällens föreställning. Inte minst är det tradionella besöket vid apelvikens livs ett par timmar före föreställningen där man får hälsa på djuren otroligt uppskattat.

Biljetter kan köpas till subventionerade priser hos oss i Handlar'n - apelvikens livs, pris 130 kr per person. Då ingår dessutom glass, kaffe och fika i pausen!

De spanska clownerna Rivelinos, som tidigare i år mottog den prestigefulla The Charlie Chaplin Award vid, vid den interantionella cirkusfestivalen i Albacete lockar till skratt i tre olika entréer. Luftakrobaten David Hammarberg är tillbaka högt under cirkuskupolen i sitt alldeles  egna luftnummer i bungee-trapets. Armborst och ett perchnummer som belönades med Silverclownen i den internationella cirkusfestivalen i Monte Carlo 2018. Luftakrobatik, hästar, kamel, lamadjur, oxar och Cirkus Olympias charmiga hundar i en bedårande föreställning.

 

Plats: Vid Gillestugan, apelviksleden.
Tid: 5 juli 2018 19,00

Boka Online

poolparty
surfschool