19 mars 2018

Simskola vecka 26!

Slå ihop en semestervecka med simskola för barnen! 
 

Vecka 26 har vi simskola på apelviken.se! Barnens simskola innebär ofta att även du som vuxen behöver ta ledigt en vecka. Det skall hämtas och köras och lämnas och bytas om. Och vad vore då bättre än att tillbringa den tillsammans hos oss där även resten av dagen fylls av skojsiga aktiviteter, shopping i Ullared, en restaurangvända längs viken och kanske en cykelutflykt till Getterön? 

Det bästa av allt kanske ändå är att poolen är uppvärmd - insjöar och havsvikar kan vara kalla i juni, och naturligtvis lär man sig bättre om man inte bara fryser hela tiden.

Simskolan är för barn som inte riktigt kan eller precis har lärt sig och är födda år 2010-2012. När du kommer till oss vill vi att du ska ha mycket vattenvana och känna till vattenmomenten flyta, doppa, hoppa och glida. Vi jobbar mer med dessa moment och vill få fram en säkerhet, glädje och trygghet i vattnet genom lek och övningar. Vi kämpar tillsammans för att du ska bli bättre på att orientera dig i vattnet utan flythjälpmedel.

Boka simskolepaket!

För att delta i simskolan bokar du ett av nedanstående simskolepaket. Då ingår boende, sju dagars simskola, simglasögon, en "glassfest" med alla deltagare sista dagen och dimplomutdelning!

Vid bokning önskar vi att ni uppger barnets ålder samt tidigare erfarenheter för att vi ska kunna få en bra överblick över gruppen. Vi ser gärna att föräldrarna är med första dagen för att lämna kontaktuppgifter samt övrig viktig info men därefter helst håller sig utom synhåll, då vår erfarenhet är att barnen fokuserar bäst och lär sig mest när inte föräldrarna är där.

Simskola måndag - söndag vecka 26 kl. 8.20-9.00

Prisexempel:
Simskolepaket, 7 nätter 24-6-1/7, hotellägenhet, 2 vuxna + 2 barn: 15805.-
Simskolepaket, 7 nätter 24-6-1/7, comfortlägenhet: 9722.-
Simskolepaket, 7 nätter 24-6-1/7, compactlägenhet: 7865.-
Simskolepaket, 7 nätter 24-6-1/7, campingtomt 80m2: 3245.-

Obs! Antalet platser är begränsat.
Simskolepaket kan enbart bokas per telefon

Har du redan bokat boende vecka 26 och har barn som vill delta i simskolan kan du köpa till simskolepaket för 300 kr/barn. En förutsättning är att du har bokat boende alla dagar 24 juni - 1 juli