Enkelt och bekvämt

Enkelt och bekvämt
Visa bildspel

Apelvikens betalsystem gör din vistelse hos oss enklare. Och enklare är som bekant bekvämare. Du har alltid "kontanter" med dig - på stranden, joggingrundan och till och med i poolen!

Så här funkar det!

  1. Kvittera ut det antal rfid-armband du vill ha i receptionen. Välj vilket belopp du vill ladda armbanden med. Deposition per armband 50kr.
  2. Använd armbanden för att betala med, för att öppna infartsbommen, dörrar till servicehus och för entré till poolen.
  3. Lämna tillbaka armbanden vid utcheckning och få tillbaka desposition och det belopp som du inte förbrukat.

Bekvämt
Den största fördelen med apelvikens betalsystem är bekvämligheten. Att inte behöva släpa med sig plånbok och betalkort till stranden. Att slippa osäkerheten att lämna dessa utan uppsikt. Att kunna släntra runt i badshorts utan massa fickor hela dagen om man vill - som semester på riktigt. Våra armband tål både saltvatten och pool. Om barnen inte är allt för små prova att ge dem var sitt armband laddat med glass och godispengar för ett par dagar och låt dem få "ta hand om sin egen ekonomi". 

Armbandet fungerar även som inträde till poolområdet och ett armband per person måste medtas dit. Mer information fås i receptionen.

Camping
Du som campar använder armbandet för entrén till våra servicehus. Men också för att betala och starta dusch, tvättmaskin och torktumlare. Tänk på att hålla kvar armbandet i någon sekund mot avläsaren tills grön lampa har tänts. Om man är allt för "snabb" hinner inte avläsaren med.

Saldo
Du kan själv kontrollera aktuellt belopp på ditt armband i någon av de saldoavläsare som finns uppsatta lite varstans på apelviken.se. Håll utkik efter skylten här till höger.

Bättre arbetsmiljö
Apelvikens betalsystem är inte enbart ett sätt att underlätta för våra gäster utan också ett led i vår strävan att minska kontanthanteringen. Det ger en tryggare arbetsmiljö för våra anställda. Tack för att du hjälper till!

 

Boka Online

poolparty