Arbetsledare för Mark & Service

Destination Apelviken AB är en året-runt-öppen femstjärnig semesteranläggning med restauranger, livsmedelsbutik, konferens, pool, hotellägenheter, stugor och camping. Vi är 25 st helårsanställda och omkring 100 medarbetare sommartid. 2017 omsatte vi drygt 50 miljoner kronor.

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare för avdelningen mark och service ansvarar du för en grupp om 4 st medarbetare på helårsbasis samt ytterligare 3-4 st under högsäsong. Avdelningens huvudsakliga uppgift är att underhålla och sköta om fastigheter, mark- och ytterområden för att tillgodose att anläggning alltid håller hösta möjliga attraktivitet och standard gentemot gäst. Exempel på arbetsuppgifter är att driva nybyggnads- och renoveringsprojekt, personalplanering, skapa och genomföra underhållsplaner. I rollen ingår även ansvar för budget, brand- och arbetsmiljöarbetet för avdelningen.

Vem är du?

Alla våra medarbetare måste ha en hög känsla för service och tycka om att träffa människor. Du har någon form av tidigare ledarerfarenhet och är van att driva saker med ett närvarande och målinriktat ledarskap. Vi ser att du är nyfiken och tycker om att hitta lösningar på saker genom dina goda hantverkskunskaper. Vidare har du bra struktur på ditt arbete vilket gör det lättare att prioritera och planer ditt och avdelningens arbete väl.

Formell kompetens

B-körkort är ett krav.
Grundläggande kunskaper i Microsoft office.

Anställningsform

Tillsvidare/heltid.  

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via e-post till robert.secher@This text is protectedapelviken.se.

Urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Boka Online

karta
Anmälan nyhetsbrev
poolparty