top of page
bada_vinterbad_apelviken.jpg

20-22 JANUARI 2023

Mitt i vintern har vi snärjt ihop ett paket som heter Bada! Tro det eller ej. Jaccuzzi, Kallbadhuset och Varmbadhusets klassiska bassäng - nu i Friskvågens omsorg. Ta med träningskläder och kör ett gympass när du ändå är på plats. Naturligtvis uppbringar du också mod för ett vinterbad eller två i Kattegatt. Det finns badstegar året runt i Kåsa, på piren i Träslövsläge och på Fästningsbadet. 

Hotell eller camping och en trerätters middag på Solviken på det. Vi erbjuder hela badkalaset till riktigt bra pris dessutom. Sisten i är en fegis!

varberg_kallbadhus.jpg

Kallbadhuset

Förmodligen Varbergs mest kända byggnad vid sidan av fästningen. I tusentals fotolbum och instagramkonton - men har du någon gång varit här och badat? Kallt bad. Varm bastu. Fantastisk utsikt över Getterön, Skrivareklippan och Kattegatt. 

I vårt badpaket ingår ett besök på Kallbadhuset.

Flow

Meny

I paketet ingår en meny om tre rätter på ankomstdagen. Restaurang Solviken serverar 

Toast Skagen

Ugnsbakad Torskrygg

Serveras med färsk spenat, morötter, silverlök, sandefjordsås och kokt potatis.

 

Crème brûlée

Rostade hasselnötter, popcorn, hjortronmylta och citronsorbet.

friskvagen_bad.jpg

Friskvågen

Strax Söder om Societetsparken tronar Varmbadhuset. Känns lätt igen av ordet "BAD" på fasaden. Invigt 1925 då det ersatte det gamla varmbadhuset som låg mellan Tullhus och Kallbadhus. Idag vårdar Actic Friskvågen både bad och varbergare.

Friskvågen är en  upplevelse. Badet är nyrenoverat. Vattnet håller 32°. Fullutrustat gym och över hundra pass per vecka. Din biljett, som ingår i paketet,  ger dig tillgång till gym, gruppträning i mån av plats och bad, så klart.

Concrete
20211222_sno_0345_edited.jpg
46m² för dig själv
Hotell

Vet du om att vårt hotell är öppet året runt? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår alltid!

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
Wood Transparent
foretag_camping_edited.jpg
Att vara sig själv
Camping

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

stuga_varberg_apelviken.jpg
Mysiga kryp-in
Stugor

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.

bottom of page