sup_apelviken_varberg.jpg

Så här funkar det!

AC-ARMBAND

1.

Kvittera ut det antal armband du vill ha i receptionen - eller ännu bättre, förbeställ så är armbanden klara när du kommer. Välj de belopp som du vill ladda armbanden med.

Deposition per armband 50kr.

2.

Använd armbanden för att betala med, för att öppna infartsbom, dörrar till servicehus och för entré till poolen.

3.

När det är dags att åka hem betalar vi tillbaka ej använt belopp genom Kontoregistret. De flesta är redan anslutna - många utan att veta om det. Gör så här ...

 1. Registrera dig här minst två dagar före avresa: https://cap3025.itella.se/SwedbankKontoreg/
   

 2. När du åker hem lägger du dina armband i ett kuvert som du får vid incheckning. 
   

 3. Fyll i dina uppgifter på kuvertet. Viktigt att fylla i alla uppgifter för att återbetalningen ska gå igenom
   

 4. Lägg på utcheckningslåda.
   

 5. Efter två till tre bankdagar har du återstående belopp på ditt bankkonto.

Bekvämt

Den största fördelen med apelvikens betalsystem är bekvämligheten. Att inte behöva släpa med sig plånbok och betalkort till stranden. Att slippa osäkerheten att lämna dessa utan uppsikt. Att kunna släntra runt i badshorts utan en massa fickor hela dagen om man vill - som semester på riktigt.

Våra armband tål både saltvatten och pool. Om barnen inte är allt för små, prova att ge dem var sitt armband laddat med glass och godispengar för ett par dagar och låt dem få "ta hand om sin egen ekonomi". 

 

Armbandet fungerar även som inträde till poolområdet och ett armband per person måste medtas dit. Mer information får du i receptionen.

Camping

Du som campar använder armbandet för entrén till våra servicehus. Men också för att betala och starta dusch, tvättmaskin och torktumlare.

 

Tänk på att hålla kvar armbandet i någon sekund mot avläsaren tills grön lampa har tänts. Om man är allt för "snabb" hinner inte avläsaren med.

Saldo

Du kan själv kontrollera aktuellt belopp på ditt armband i någon av de saldoavläsare som finns uppsatta lite varstans på apelviken.se. 

Förboka

Förboka gärna dina armband redan vid bokningen så går incheckningen smidigare.

Kontoregistret

Kontoregistret används av myndigheter, kommuner, organisationer och företag för utbetalning direkt till ditt konto. På så sätt slipper du utbetalningsavier som ofta innebär dyra inlösenkostnader. Vi använder det på samma sätt, du får tillbaka dina pengar inom två till tre dagar (samma tid som det tar att sätta tillbaka pengarna på ditt betalkort). Om du inte är ansluten men ändå lämnar in får du en kontoavi per post med summan som ska ska återbetalas. Du behöver inte vara kund hos Swedbank, och blir inte kund hos Swedbank för att du ansluter dig - det här är en tjänst som alla svenska bankkonto kan anslutas till.

Bättre Arbetsmiljö

Apelvikens betalsystem är inte enbart ett sätt att underlätta för våra gäster utan också ett led i vår strävan att minska kontanthanteringen. Det ger en tryggare arbetsmiljö för våra anställda. Tack för att du hjälper till!

Event

VI HJÄLPER DIG ATT SÄTTA KNORR PÅ TILLVARON

Melodikrysset på Nisses
Melodikrysset

Varje lördag

Frukost och Lördagsmys! Varje lördag träffas vi och löser Melodikrysset tillsammans.

Midsommar i Apelviken
Midsommar

24 - 27 juni

Finns ingenting som är bättre än riktig svensk midsommar! Tradition, nostalgi och Mmm...

Vinfestival Apelviken
Vinfestival

Lördag 28 augusti

Sju länder, sju krogar, tjugoåtta olika viner i en och samma vik! Folkfest - som vi längtat!

Oktoberfest i Apelviken
Oktoberfest

24-25 september

En institution och hösttradition i Varberg - Das Oktoberfest ni alle haben väntat på!