Vänner ...

Vi har öppet! Restauranger, butik, pool och aktiviteter. Men allt är inte som vanligt. Vi påverkas naturligtvis av Covid-19 som alla andra. Vi följer noggrant utvecklingen, regering och myndigheters beslut och rekommendationer och säkerställer att alla beslut tas i enlighet med detta.

Några saker är helt enkelt inte genomförbara, men vi har så långt det överhuvudtagit varit möjligt anpassat vår verksamhet efter nya spelregler. Istället för att stänga och ställa in har vi byggt om, byggt nytt, bytt ut och skruvat till. 

Vi har vidtagit en rad åtgärder; förstärkt städ, anpassat restauranger och aktiviteter,  reglerat tillträde till poolen och mycket, mycket mer. Det har nu blivit så många åtgärder, och anpassningar att det skulle bli en roman ingen ändå orkar läsa om vi skrev ner alla här. Vi har sammanställt en pdf där du kan läsa om de viktigaste.

POOL

Den allra största förändringen märks sannolikt för poolen. Varma dagar vill alla bada - vi delar på utrymmet så gott vi kan. Precis vad som gäller står tydligt i pdf. Kort sagt begränsar vi antalet samtidiga badande. Varje dag delar vi ut entrébiljetter vid ingången till poolen från kl 10.00. Det finns 6 pass per dag om max 150 st badade per pass. Det innebär att vi har en begränsning om 900 personer som kan bada per dag. När biljetterna är slut är de slut och vi kan tyvärr inte garantera att alla får tillträde till poolen. Vi tycker det är hemskt tråkigt att alla inte kan bada i poolen i samma utsträckning som vanliga år - men i år är inte ett vanligt år och det här är den bästa kompromiss vi hittat. Har man inte badat nog är havet alltid öppet :)

DU HAR OCKSÅ ETT ANSVAR

Nu vädjar vi till dig. Nu måste du också ta ansvar. Det gör du genom att respektera de begränsningar vi och myndigheter satt upp och genom att hålla socialt avstånd. Vi behöver helt enkelt hjälpa varandra. 

2020-08-10 /Nils Gordh, vd

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar