Vänner...

Vi har öppet! Allt är ännu inte riktigt som vanligt. Vi hade alla hoppats att vi skulle vara förbi alla restriktioner och begränsningar. Att vi skulle tagit oss igenom och ut på andra sidan. Vi är snart där. Vi följer noggrant utvecklingen, regering och myndigheters beslut och rekommendationer och säkerställer att alla beslut tas i enlighet med detta.

Vi har så långt det över huvud taget varit möjligt anpassat vår verksamhet efter nya spelregler. Istället för att stänga och ställa in har vi byggt om, byggt nytt, bytt ut och skruvat till. Men några saker är helt enkelt inte genomförbara tillsvidare.

Vi har löpande under pandemin vidtagit en rad åtgärder. Och vi fortsätter göra det tills vi åter igen har en vardag lite mer som vanligt. Förstärkt städ, ökat avstånd i restauranger, begränsat samtidigt antal i butik och reception.

Fortfarande tillåter vi, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, sällskap om max  4 personer vid samma bord på våra restauranger. Större sällskap än så  får gärna boka, men placeras då vid skilda bord. Frukostserveringen är öppen, men tills vidare har vi begränsat antalet platser och sittid - boka frukosttid i förväg. Vi har begränsat antalet samtidigt tillåtna personer i servicehusens kök och mycket, mycket mer.

De event och tillställningar vi utifrån rådande regelverk kan genomföra på ett säkert sätt genomför vi - om även, där det behövs, med anpassningar. 

 som , men 

Det har nu blivit så många åtgärder och anpassningar att om vi här angav alla hade ingen ändå orkat läsa allt. Om det är något specifikt du undrar över fråga oss gärna, per mejl, telefon eller i sociala medier. Du hittar alla kontaktuppgifter här.

BOKNINGSVILLKOR

För bokningar av boende gäller ordinarie bokningsvillkor. Vi rekommenderar alltid avbeställningsskydd. Vi erbjuder tillsvidare fri ombokning inom samma kalenderår för alla bokningar fram till ankomstdagen. För sådan ombokning sker omräkning av pris efter ordinarie pris för det datum bokning flyttas till.


POOL

Så länge restriktioner kvarstår kommer tillgång till pool begränsas. Vi lovar att göra allt vi kan, utifrån de restriktioner som åläggs oss, att fördela bad i poolen så rättvist som möjligt. Men vi kan inte, just nu, garantera att alla får obegränsad tillgång till poolen. All information om poolen under pandemin hittar du här. Där bokar du också badtid.

DU HAR OCKSÅ ETT ANSVAR

Nu vädjar vi till dig. Att du fortsätter ta ansvar. Genom att respektera de begränsningar vi och myndigheter satt upp, genom att hålla socialt avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Genom att hjälpa varandra kan vi fortsätta njuta av den fantastiska plats vid havet Apelviken är.

2021-06-04 /Nils Gordh, vd