Vänner...

Vi har öppet! Men allt är inte riktigt som vanligt. Vi påverkas naturligtvis av Covid-19 som alla andra. Vi följer noggrant utvecklingen, regering och myndigheters beslut och rekommendationer och säkerställer att alla beslut tas i enlighet med detta.

Nu är det höst och vinter och vi har stängt en del - det gör vi varje år, Covid-19 eller inte. Men Restaurang Solviken och Frukosten på Nisses Bodega är öppen året runt.

Vi har så långt det över huvud taget varit möjligt anpassat vår verksamhet efter nya spelregler. Istället för att stänga och ställa in har vi byggt om, byggt nytt, bytt ut och skruvat till. Men några saker är helt enkelt inte genomförbara tillsvidare.

Vi har löpande under pandemin vidtagit en rad åtgärder. Och vi fortsätter göra det tills vi åter igen har en vardag lite mer som vanligt. Förstärkt städ, ökat avstånd i restauranger och enbart bordsbeställning. Just nu tillåter vi, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, enbart sällskap om max  4 personer vid samma bord. Större sällskap än så  får gärna boka, men placeras då vid skilda bord. Frukostserveringen är öppen, men just nu har vi begränsat antalet platser och sittid - boka frukosttid här. Vi har begränsat antalet samtidigt tillåtna personer i servicehusens kök och mycket, mycket mer.

De event och tillställningar vi utifrån rådande regelverk kan genomföra på ett säkert sätt genomför vi - om även, där det behövs, med anpassningar. En riktig Jul på Solviken kommer bli av - men det blir bordsservering istället för buffé och dessvärre kommer inte Thomas och hans pianobar vara möjlig med rådande regelverk. Vi har tyvärr varit tvungna att ställa in Solvikens Nyårsfest - men håller öppet 16 till 20 och serverar en trerätters meny, på plats eller att ta med.

För bokningar av boende gäller ordinarie bokningsvillkor. Men under jul- och nyårshelgerna har vi fri avbokning för alla fram till dagen före ankomst. Övrig tid rekommenderar vi alltid avbeställningsskydd - bokar du online ingår det utan extra kostnad.

 som , men 

Det har nu blivit så många åtgärder och anpassningar att om vi här angav alla hade ingen ändå orkat läsa allt. Om det är något specifikt du undrar över fråga oss gärna, per mejl, telefon eller i sociala medier. Du hittar alla kontaktuppgifter här.

DU HAR OCKSÅ ETT ANSVAR

Nu vädjar vi till dig. Nu måste du också ta ansvar. Det gör du genom att respektera de begränsningar vi och myndigheter satt upp,  genom att hålla socialt avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Genom att hjälpa varandra kan vi fortsätta njuta av den fantastiska plats vid havet Apelviken är.

2020-12-19 /Nils Gordh, vd

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar