Vänner ...

Vi har öppet! Men allt är inte riktigt som vanligt. Vi påverkas naturligtvis av Covid-19 som alla andra. Vi följer noggrant utvecklingen, regering och myndigheters beslut och rekommendationer och säkerställer att alla beslut tas i enlighet med detta.

När vi går in i hösten stänger vi successivt en del - det gör vi varje år, Covid-19 eller inte. Fortfarande är Restaurang Solviken öppen alla dagar liksom pool och frukost. Handlar'n har öppet på helger september ut. Det har Surfcenter och Nisses Bodega också.

Vi har så långt det över huvud taget varit möjligt anpassat vår verksamhet efter nya spelregler. Istället för att stänga och ställa in har vi byggt om, byggt nytt, bytt ut och skruvat till. Men några saker är helt enkelt inte genomförbara tillsvidare.

Under sommaren vidtog vi en rad åtgärder. Och vi fortsätter göra det tills vi åter igen har en vardag lite mer som vanligt. Förstärkt städ, ökat avstånd i restauranger och enbart bordsbeställning. Vi har begränsat antalet samtidigt tillåtna personer i servicehusens kök och mycket, mycket mer. De event och tillställningar vi utifrån rådande regelverk kan genomföra på ett säkert sätt genomför vi - om även, där det behövs, med anpassningar. Vi genomför till exempel Halloweekend men aktiviteterna blir mer familjeinriktade i år och vi kan naturligtvis inte ha gemensam bastu och badtunna som det ser ut just nu. En riktig Jul på Solviken kommer bli av - men det blir bordsservering istället för buffé och vi skall fira in det nya året tillsammans på Solvikens Nyårsfest, även om det inte är säkert att vi kan ha dans.

 som , men 

Det har nu blivit så många åtgärder och anpassningar att vi inte här kan ange alla. Men vi har sammanställt en pdf där du kan läsa om de viktigaste.

DU HAR OCKSÅ ETT ANSVAR

Nu vädjar vi till dig. Nu måste du också ta ansvar. Det gör du genom att respektera de begränsningar vi och myndigheter satt upp,  genom att hålla socialt avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Genom att hjälpa varandra kan vi fortsätta njuta av den fantastiska plats vid havet Apelviken är.

2020-09-10 /Nils Gordh, vd

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar