top of page

Knep för längtande

Här samlar vi bra knep och tricks som man kan ta till när längtan blir för stor. När tårna saknar sanden mellan sig, när det rycker okontrollerat i krabbfiskefingret eller när man bara behöver något annat att tänka på en stund. Vill du se tips på hur dessa bäst används följ oss på våra sociala medier - naturligtvis testar vi allt noga för att säkra utlovad effekt. Du kanske har egna trix för att hålla trängtan stången - dela dem gärna med hashtag #knepförlängtande så ser vi dem och delar. 

Hämta material nedan

#1 Muntra upp Felix

När någon du känner inte riktigt är på det bästa humör och håller på att längta ihjäl sig efter Apelviken.

Hämta pdf. Skriv ut. Klipp ut och montera på kartong. Sen är du redo att muntra upp de som uppmuntras behöver. Naturligtvis kan man också muntra upp sig själv.

#2 Servicehus hemma

Vi har satt ihop ett kit för att du skall få till den riktiga servicehuskänslan hemma hos dig. I väntan på att du kan komma till oss nästa gång. Två pdf att skriva ut och montera på badrumsspegel och härligt servicehusljud att spela upp direkt härifrån. 

Servicehusljud
00:00 / 01:39

#3 Felix fixar frukostfrallor

Vi säljer över 40.000 Olympiafrallor varje säsong. Trots många andra bröd vårt i särklass populäraste. Så det måste vara många som saknar dem när ni inte är här. Men Felix har en lösning.

campaDarDuVill_2.jpg

#4 Campa var du vill

Här är ett knep för dig som vill vara i Apelviken fast inte just nu kan det. Med en kamera, skrivare, sax, lite tejp och en schysst bild från oss är det inga problem.

Fler knep på gång ...

Concrete
20211222_sno_0345_edited.jpg
46m² för dig själv
Hotell

Vet du om att vårt hotell är öppet året runt? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår alltid!

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
Wood Transparent
foretag_camping_edited.jpg
Att vara sig själv
Camping

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

stuga_varberg_apelviken.jpg
Mysiga kryp-in
Stugor

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.

bottom of page