Konferens

DITT MÖTE SOM DU VILL HA DET

Att mötas är att växa. Att utvecklas. Som människa. Som företag, grupp eller förening. Att mötas är att ha ambitionen att ta ett steg framåt. Tillsammans. Varje möte har sina förutsättningar, sina villkor. Vi tror att vi genom att anstränga oss till det yttersta för att tillgodose dessa underlättar för våra konferensgäster att nå sina mål. Vi tillhandahåller möjligheterna och ger dig ditt möte som du vill ha det. 

HAVET

Generöst, ljust och rymligt. Havsutsikt och högt i tak. För stora möten. När ni är många, behöver möblera om för praktiska övningar och utrymme för kreativitet. Eller, kort sagt, när du behöver gott om plats.

2-70

2-40

2-50

2-40

2-26

2-26

STORA APELVIKEN

Ombonat, varmt, mysigt. I Stora Apelviken kommer ni nära varandra. Inbjudande. Förtroligt. För sammanträdet, styrelsemötet eller ledningsgruppen. Men också för den lite mindre föreningen.

2-40

2-20

2-30

2-24

2-14

2-20

LILLA APELVIKEN

Lite mindre. Egen byggnad och närmsta granne med Surfcenter. Utsikt mot havet. Med eget kök kan lokalen användas för allt från konferens till kalas och för träningsläger som vill laga maten själv.

2-25

2-16

2-20

2-20

2-14

X

Visa mer

Kul saker ihop

LEK OCH AKTIVITET FÖR KONFERENS

Vinprovning, teambuilding eller havskajak efter lunch? Femkamp eller Wästkustens Mästare för att mäta krafterna eller en humoristisk vandring med Peter? Vi har ju lovat att du skall få ditt möte som du vill ha det - klart vi ordnar de aktiviteter ni vill ha.

Alla kan vara med. Alla årstider. Våga prova något nytt!

Ditt möte börjar här

Vill du ha en offert, boka till en aktivitet eller själv välja vilka småkakor som serveras till eftermiddagsfikan? Kontakta vår konferensvärd Felix.

 

Trygg konferens

FELIX BERÄTTAR OM ANPASSNINGAR TILL COVID-19

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar

Havet - gott om utrymme