agnes (2).jpg

Arbeta hos oss

ETT ROLIGARE JOBB

Ett arbete på Destination Apelviken är ett sätt att se  livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, uppleva och umgås - det gäller både våra gäster och medarbetare.

Varje år anställer vi nästan hundra säsongsarbetare utöver de knappt trettio som arbetar året runt. De allra flesta på högsommaren, under de klassiska semesterveckorna, men några tjänster börjar redan tidig vår och sträcker sig en bit in på i höstkanten. 

NISSES BODEGA - KÖK

Nisses Bodega är vår restaurang vid poolen. Vi söker ytterligare en medarbetare till vårt kök säsongen 2021. Arbetet är varierande och innefattar allt ifrån att koka ingefärsshot till att flippa hamburgare, disk och förberedelser. Frukost, pizza, hamburgare och mexikanskt. Noggrannhet, vana av hög arbetsbelastning och bra planering är egenskaper vi söker. Tidigare erfarenhet av arbete i kök är meriterande men inget måste. Det vi inte kan när sommaren börjar lär vi oss tillsammans. Det viktigaste är att du har engagemang, samarbetsförmåga samt en vilja att lära sig mer.

Mejla din ansökan till ansokan@apelviken.se

Vill du fråga oss något om arbete på hos oss, låta oss veta att du är den vi alltid sökt eller skicka en spontanansökan? Kontakta gärna Anna i frågor kring vår rekrytering. Du når henne på ansokan@apelviken.se.

Företagsbostad Varberg
Företagsbostad

För er som återkommande behöver boende i Varberg; under längre eller kortare tid, för många eller få. Vi har företagsbostaden i Varberg - lägenhet, stuga eller camping.

När du bor mycket

Melodikryss
Melodikryss

Lördagsmys på Nisses Bodega. Lös Melodikrysset tillsammans med vänner över en härlig frukost. Varje lördag kl 10.03 till 11. Tävla om fina priser.

Varje lördag