agnes (2).jpg

Arbeta hos oss

ETT ROLIGARE JOBB

Ett arbete på Destination Apelviken är ett sätt att se  livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, uppleva och umgås - det gäller både våra gäster och medarbetare.

Varje år anställer vi nästan hundra säsongsarbetare utöver de knappt trettio som arbetar året runt. De allra flesta på högsommaren, under de klassiska semesterveckorna, men några tjänster börjar redan tidig vår och sträcker sig en bit in på i höstkanten. 

Vi behöver många olika kompetenser, med det allra viktigaste är att du är glad, öppen och älskar att ge av dig själv.

Till säsongen 2021 intervjuar vi och anställer löpande från 4 januari. Sök gärna tidigt. 

Lediga tjänster för personer under 18 år tillsatta, men vi har fortfarande några platser kvar för er som fyllt 18 år.

HÄR ÄR VAD VI SÖKERARBETSLEDARE NISSES BODEGA

En driven och serviceinriktad arbetsledare till vår restaurang Nisses Bodega är det vi söker. Att vara arbetsledare hos oss innebär ansvar i form av både personal och drift. Du samarbetar mycket tillsammans med vår avdelningschef. I arbetsuppgifterna ingår att leda och fördelar det dagliga arbetet, schemaläggning samt inköp. Arbetet kräver plikttrohet, lyhördhet och en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och ser problem som möjligheter. Vidare ser du både kunder och personal som en tillgång och du är duktig på att både leda och entusiasmera din omgivning. Vi söker dig har ett leende på läpparna och som inte är rädd för att ta i.

 

Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang (servering eller kök), någon form av personalansvar alternativt från en ledande position är meriterande för tjänsten. Som arbetsledare skall du ha fyllt 20 år.


SERVERINGSPERSONAL RESTAURANG SOLVIKEN

På Solviken, vår restaurang vid havet, serverar vi à la carte och vedugnseldad pizza och förväntningarna är höga. Här möter ni gästen ute vid bordet, tar beställningar, serverar och plockar disk. Försäljning och ett gott gästbemötande är en förutsättning för att du ska trivas hos oss, både på lugna och på mer fartfyllda dagar. Tidigare erfarenhet av servering är meriterande, men inget krav.

KOCK / PIZZABAGARE RESTAURANG SOLVIKEN

För att arbeta i köket på Solviken krävs åtminstone 2-3 års erfarenhet av à la carte-tillagning eller pizzabakning. I arbetsuppgifterna ingår allt från inköp till städ i ett restaurangkök. Du skall vara flexibel, stresstålig och ha lätt för att samarbeta.

STÄD


Med hela företaget som arbetsplats ser vi till att det är rent och snyggt för både anställda och gäster. Ett fysiskt krävande jobb som kräver ett extra öga för rent och snyggt i en helhet. Brinner du för att göra det lilla extra för gäster och kollegor så söker vi personal till vårt städteam på 16 personer som jobbar alla dygnets timmar och dagar. 

Vill du fråga något eller funderar du kanske över vad som kan passa dig. Kontakta gärna Anna i frågor kring vår rekrytering. Du når henne på ansokan@apelviken.se.

Företagsbostad Varberg
Företagsbostad

För er som återkommande behöver boende i Varberg; under längre eller kortare tid, för många eller få. Vi har företagsbostaden i Varberg - lägenhet, stuga eller camping.

När du bor mycket

Melodikryss
Melodikryss

Lördagsmys på Nisses Bodega. Lös Melodikrysset tillsammans med vänner över en härlig frukost. Varje lördag kl 10.03 till 11. Tävla om fina priser.

Varje lördag

  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar