agnes (2).jpg

Arbeta hos oss

ETT ROLIGARE JOBB

Ett arbete på Destination Apelviken är ett sätt att se  livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, uppleva och umgås - det gäller både våra gäster och medarbetare.

VAKTMÄSTARE

 

Vi utökar vår personalstyrka med en medarbetare på vår serviceenhet. Vi söker dig som är utbildad snickare eller har motsvarande kompetens. Du har lätt för att ta egna initiativ och göra egna prioriteringar. Du är positiv, har stor social kompetens och är lösningsorienterad. Flerårig yrkeserfarenhet från liknande uppgifter samt b-körkort är krav.

Arbetet är fritt, självständigt och omväxlande. Det innefattar enklare byggnation, reparation, service, enklare elarbeten, snöröjning, markarbete och trädgård. Arbetslaget är 2-5 personer.

Tjänsten är tillsvidareanställning heltid med provanställning om sex månader. Schemalagd arbetstid som innefattar både kvällar och helger.

Tjänsten tillsätts under hösten och sista ansökningsdag är 24 oktober. Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten ring och prata med Jonas, 0340-641321, eller mejla jonas.arnqvist@apelviken.se

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jonas.arnqvist@apelviken.se.

NISSES BODEGA
 

Är du en social, serviceinriktad, positiv person som gillar utmaningar, att ta ansvar, högt tempo, härliga arbetskollegor, att arbeta med mat och att få skapa oförglömliga minnen för våra gäster så är det kanske dig vi söker. 

Vi letar efter härliga kollegor som är morgonpigg och vill jobba frukost. Jobbet är främst på helger men vi kan behöva hjälp mitt i veckan ibland. 

Du kanske studerar och vill jobba lite extra eller du har kanske redan ett arbeta med vill arbeta lite mer? 


Vi är en mysig restaurang som ligger i hjärtat av Destination Apelviken, du har havet ett stenkast bort, cykelavstånd till stan längst med strandpromenaden och utsikten från din arbetsplats är vårt fantastiska poolområde. Vi serverar omkring 13 000 frukostar om året. 

Krav: du måste ha fyllt 20 år och gärna ha tidigare erfarenhet från serviceyrke.

Sök tjänsten genom att kontakta Emelie på emelie.graff@apelviken.se

Varje år anställer vi nästan hundra säsongsarbetare utöver de knappt trettio som arbetar året runt. De allra flesta på högsommaren, under de klassiska semesterveckorna, men några tjänster börjar redan tidig vår och sträcker sig en bit in på i höstkanten. 

Vill du fråga oss något om arbete på hos oss, låta oss veta att du är den vi alltid sökt eller skicka en spontanansökan? Kontakta gärna Anna i frågor kring vår rekrytering. Du når henne på ansokan@apelviken.se.

Företagsbostad Varberg
Företagsbostad

För er som återkommande behöver boende i Varberg; under längre eller kortare tid, för många eller få. Vi har företagsbostaden i Varberg - lägenhet, stuga eller camping.

När du bor mycket

Melodikryss
Melodikryss

Lördagsmys på Nisses Bodega. Lös Melodikrysset tillsammans med vänner över en härlig frukost. Varje lördag kl 10.03 till 11. Tävla om fina priser.

Varje lördag