agnes (2).jpg

Arbeta hos oss

ETT ROLIGARE JOBB

Ett arbete på Destination Apelviken är ett sätt att se  livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, uppleva och umgås - det gäller både våra gäster och medarbetare.

Varje år anställer vi nästan hundra säsongsarbetare utöver de knappt trettio som arbetar året runt. De allra flesta på högsommaren, under de klassiska semesterveckorna, men några tjänster börjar redan tidig vår och sträcker sig en bit in på i höstkanten. 

Vi behöver många olika kompetenser, med det allra viktigaste är att du är glad, öppen och älskar att ge av dig själv.

Till säsongen 2021 intervjuar vi och anställer löpande från 4 januari. Sök gärna tidigt. 

HÄR ÄR VAD VI BEHÖVER

BUTIKSBITRÄDE / BAGARE

Mittemot havet ligger vår kombinerade livsmedelsbutik, glasskiosk samt förbutik. Arbetsuppgifterna och arbetstiderna är varierande. Som butiksbiträde arbetar du för att ge våra gäster bästa möjliga service från det att de går in i butiken tills att de lämnar. Butiken har ett brett sortiment och vi tillhanda har alltifrån färska frallor, to go-mat, kaffe och allt annat basutbud som en livsmedelsbutik bör ha. Du kommer att få syssla med försäljning, kassa- och varuhantering, samt arbeta i vårt glasscafé och förbutik.

 För den morgonpigge finns det även chans att få baka färska frukostfrallor och smarriga kanelbullar. Erfarenhet är meriterande men inget krav. Har du det där lilla extra och en stor portion av arbetsvilja och känsla för service så är det här jobbet något för dig.

SERVERINGSPERSONAL NISSES BODEGA

I anslutning till poolen ligger Nisses Bodega. Här arbetar vi ifrån tidig morgon med att servera frukost till våra gäster. Därefter pizza, hamburgare och mexikanskt ända fram till kvällen. Arbetet innebär försäljning, servering av mat och dryck samt arbete i vår glasskiosk. Varma härliga soldagar när det är fullt i poolen kan det vara riktigt mycket att göra. Att gilla ett högt tempo och samtidigt bemöta kunderna på bästa sätt är en förutsättning för att trivas hos oss. Här gäller det att kunna lägga i en extra växel när trycket är som högst. Har du ett öga för det lilla extra, ett gott humör samt gillar att samarbeta är det här något för dig.

 

KÖK NISSES BODEGA

Vi söker också ett härligt gäng till vårt kök på Nisses Bodega. Arbetet är mycket varierande. Här sker allt ifrån planering till genomförande, från att koka ingefärsshot till att flippa burgare. Här sker tillagning av frukost, pizza, hamburgare och mexikanskt. Noggrannhet, vana av hög arbetsbelastning och bra planering är egenskaper vi söker. Tidigare erfarenhet av arbete i kök är meriterande men ingen måste. Det vi inte kan när sommaren börjar lär vi oss tillsammans. Det viktigaste är att det finns engagemang och samarbetsförmåga.

 

AKTIVITETSLEDARE

Aktivitetsledarna ger våra gäster lite extra guldkant på tillvaron! Hos oss måste du tycka om att arbeta med barn, stora som små. Du måste vara öppen och positiv i mötet med andra men samtidigt bestämd då du leder flera av våra aktiviteter. Förutom att pyssla, trösta, sjunga med och hålla i poolparty hyr du ut cyklar, minigolf och är poolvärd.

 

Är du dessutom utbildad vindsurfinginstruktör är det en stor merit då vi varje år behöver några kursledare till våra vindsurfing- och SUP-lektioner och som arbetar i vårt surfcenter.

RECEPTION

Som receptionist är du lite av spindeln i nätet; du hanterar kommunikation både internt och externt. Du besvarar alla möjliga sorts frågor och gör det mer än gärna. Med ett leende på läpparna. Du är den första och den sista gästen möter under sin vistelse, vilket ställer krav på hög service. Du är lösningsorienterad, engagerad och stresstålig. Vi har många internationella gäster så färdigheter i både engelska och tyska är meriterande. Du förväntas kunna börja jobba i maj och vara med till september.

VAKTMÄSTARE

Med hela campingområdet som arbetsplats träffar du många gäster under en dag. Som vaktmästare utför du underhåll av campingområde, stugor och lägenheter, ett visst trädgårdsarbete samt tar hand om avfall och återvinning. För att arbeta som vaktmästare skall du tycka om att arbeta utomhus och du måste ha B-körkort.


SERVERINGSPERSONAL RESTAURANG SOLVIKEN

På Solviken, vår restaurang vid havet, serverar vi à la carte och vedugnseldad pizza och förväntningarna är höga. Här möter ni gästen ute vid bordet, tar beställningar, serverar och plockar disk. Försäljning och ett gott gästbemötande är en förutsättning för att du ska trivas hos oss, både på lugna och på mer fartfyllda dagar. Tidigare erfarenhet av servering är meriterande, men inget krav.

 

KOCK / PIZZABAGARE RESTAURANG SOLVIKEN

För att arbeta i köket på Solviken krävs åtminstone 2-3 års erfarenhet av à la carte-tillagning eller pizzabakning. I arbetsuppgifterna ingår allt från inköp till städ i ett restaurangkök. Du skall vara flexibel, stresstålig och ha lätt för att samarbeta.

STÄD


Med hela företaget som arbetsplats ser vi till att det är rent och snyggt för både anställda och gäster. Ett fysiskt krävande jobb som kräver ett extra öga för rent och snyggt i en helhet. Brinner du för att göra det lilla extra för gäster och kollegor så söker vi personal till vårt städteam på 16 personer som jobbar alla dygnets timmar och dagar. 

Vill du fråga något eller funderar du kanske över vad som kan passa dig. Kontakta gärna Anna i frågor kring vår rekrytering. Du når henne på ansokan@apelviken.se.

Företagsbostad Varberg
Företagsbostad

För er som återkommande behöver boende i Varberg; under längre eller kortare tid, för många eller få. Vi har företagsbostaden i Varberg - lägenhet, stuga eller camping.

När du bor mycket

Melodikryss
Melodikryss

Lördagsmys på Nisses Bodega. Lös Melodikrysset tillsammans med vänner över en härlig frukost. Varje lördag kl 10.03 till 11. Tävla om fina priser.

Varje lördag

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar