Arbeta hos oss

ETT ROLIGARE JOBB

Ett arbete på Destination Apelviken är ett sätt att se  livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, uppleva och umgås - det gäller både våra gäster och medarbetare.

Nu söker vi säsongsarbetare till 2020

Varje år anställer vi nästan hundra säsongsarbetare utöver de knappt trettio som arbetar året runt. De allra flesta på högsommaren, under de klassiska semesterveckorna, men några tjänster börjar redan tidig vår och sträcker sig en bit in på i höstkanten. 

Vi behöver många olika kompetenser, med det allra viktigaste är att du är glad, öppen och älskar att ge av dig själv. Nu söker vi receptionister, kockar, surfinstruktörer, vaktmästare och många fler. Läs mer om våra olika tjänster och vad som kan passa dig bäst på vår rekryteringssajt nedan. Ansökningen är öppen och vi anställer löpande. Läs mer om 

Sista ansökningsdag 17 februari 2020

Undrar du något om hur det är att arbeta på Destination Apelviken? Mejla oss gärna
ansokan@apelviken.se

Äggajakt och vårkänslor! Vitsippor i backen och barn som springer barfota alldeles för tidigt. Kanske årets första bad? Boka redan nu - det blir fullt!

10-12 april 2020

Påsk
Påsk i Apelviken

Lördagsmys på Nisses Bodega. Lös Melodikrysset tillsammans med vänner över en härlig frukost. Varje lördag kl 10.03 till 11. Tävla om fina priser.

Varje lördag

Melodikryss
Melodikryss
Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar

Ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad, bli inspirerad och få ett och annat erbjudande?