mellandagsmys_i_varberg.jpg

MELLANDAGSMYS

26-30 DECEMBER

Mellandagsmys är ett paket för dig som behöver komma iväg och spendera tid med den du tycker mest om. Överraska med en alldeles speciell julklapp eller bara "för att". Checka in på vårt hotell. Två våningar för er själva. Promenera längs Kattegatts strand, gå omkring i badrock hela förmiddagen för att sedan glida ner i en uppvärmd badtunna under stjärnorna. I vårt paket ingår hotell för två personer, 'planka' på Solviken, frukostbuffé, badrock och tofflor och naturligtvis badtunna vid ett tillfälle

Erbjudandet är begränsat och gäller i mån av plats.

vedeldad_badtunna.jpg

Hyr elcykel

Med en av våra elcyklar, ett par vantar tar du dig både in till stan, på utflykt längs kusten och tillbaka utan en svettdroppe i pannan. Fem, sex mil med minimal ansträngning. Massor av frisk luft och kanske det allra bästa sättet att njuta av naturen. 

NissesBodega_frukost (1).jpg

Frukost

Varje dag året runt dukar Nisses upp en stor, riktig frukost. Med ägg, bacon, chiapudding, hemlagade marmelader och kort sagt allt annat man förväntar sig och lite till. Och bäst av allt - frukost ingår alltid när du bokar hotell.

Välkomstpaket

Lägg till lite guldkant. Något extra för den du tycker alldeles särskilt om - dig själv, eller någon annan. Överraska. Förvåna. Skäm bort.

Många har frågat och nu har vi satt ihop ett alldeles makalöst trevligt välkomstpaket med blommor och hemlagad tryffel från Nisses Bodega. Kan bokas som tillägg när du bor på vårt hotell. 

Stort blombukett, choklad och kort

550.-

Något mindre bukett, choklad och kort

395.-

valkomstpaket.jpg