per-holding-glass.jpg

ROM MED PER

10 APRIL 2021, 15-19

Visste ni att vi har en av landets främsta, sannolikt den främste, romkännare i samma vik som vi? Och inte staden, utan en konnessör av den ädla drycken. Han heter Per Ädel, bor ett par hundra meter bort och förädlar rom i Vare, ytterligare någon kilometer, så det vore ju urbota dumt att inte ta hit honom och låta er vara med om en romprovning med den bäste. Det blir en trevlig, avslappnad provning som i sig är en utflykt både i smaker, historia och geografi.

Max 40 personer - så vi kan hålla avstånd och det där ni vet.

Provning med Per följt av en tvårätters middag.

950.-

sokerror.jpg

Meny

Efter Pers provning serverar vi en tvårätters meny som heter duga - fattas bara annat.

Gratinerade havskräftor från västkusten serveras med ljust bröd
och vitlök.

Grillad oxfilé med rostade haricotsverts, baconströssel, confiterad vitlök,
pepparsås, ört- och rödlökssallad. Valfri potatis.

BOA_0898.jpg

Paket

Naturligtvis vill man gärna dröja sig kvar efter en kväll som denna - och då har vi lämpligt nog snärjt ihop några extra prisvärda paket med provning och middag  ... 

Ancient Paper

Solviken No. 21

LITE FÖRE ALLA ANDRA

Varje år tar vi tillsammans med Per fram en unik rom - bara för Solviken. Årets upplaga No. 21 släpps officiellt inte förrän den 22e maj. Men! Vi måste så klart låta den ingå i provningen. Ni blir alltså de första som får provsmaka! Övriga sorter väljs omsorgsfullt  utav Per är hemliga fram till provningen.

Solviken No.21 är en femårig Barbados. Först lagrad i tre år hos en av världens främsta romtillverkare, Foursquare, därefter ytterligare två år på svenskt ekfat hos Per i Vare.

rom_sockerror (1).jpg
hotell_vbg.jpg
Hotell
46m² för dig själv

Vet du om att vårt hotell är öppet året om? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår! 

talt_vbg.jpg
Camping
Att vara sig själv

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

stugorApelviken.jpg
Stuga
Mysiga krypin

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.