per-holding-glass.jpg

ROM MED PER

13 MARS & 10 APRIL 2021

Visste ni att vi har en av landets främsta, sannolikt den främste, romkännare i samma vik som vi? Och inte staden, utan en konnessör av den ädla drycken. Han heter Per Ädel, bor ett par hundra meter bort och förädlar rom i Vare, ytterligare någon kilometer, så det vore ju urbota dumt att inte ta hit honom och låta er vara med om en romprovning med den bäste. Det blir en trevlig, avslappnad provning som i sig är en utflykt både i smaker, historia och geografi.

Provning med Per följt av en tvårätters middag

950.-

provning_2.jpg

Meny

Till Pers provningar serverar vi en utifrån rom inspirerad meny med smaker från Karibien - fattas bara annat.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Paket

Naturligtvis vill man gärna dröja sig kvar efter en kväll som denna - och då har vi lämpligt nog snärjt ihop några extra prisvärda paket med provning och middag  ... 

hotell_vbg.jpg
Hotell
46m² för dig själv

Vet du om att vårt hotell är öppet året om? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår! 

talt_vbg.jpg
Camping
Att vara sig själv

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

stugorApelviken.jpg
Stuga
Mysiga krypin

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar