top of page

Företag & Grupper

PRISVÄRT KORT- OCH LÅNGTIDSBOENDE

Hos oss kan ni bo mycket, då och då, många samtidigt eller var och en för sig. Ni kan bo tillsammans flera stycken eller i var sin lägenhet alldeles allena. Vårt koncept för företagsboende är enkelt; vi anpassar boendet efter vad ni behöver. Och det skall naturligtvis löna sig att boka många lägenheter eller platser och längre boendetid - samla ihop ert boende och få rabatt på våra redan förmånliga avtalspriser. Från campingtomt till lägenhetshotell.

Apelviken_vbg_foretag.jpg

Lägenhet

DET ÄR SKÖNT ATT KUNNA VÄLJA SJÄLV

Vi har lägenheter om 46m² i två våningsplan, med två separata sovrum, badrum, allrum, egen uteplats och fullt utrustade kök. Några som är lite mindre, 20m², men fortfarande med badrum, kök och uteplats. Det ger dig möjligheten att kunna välja själv - när du vill laga mat 'hemma' och bara kolla tv en kväll, och när du vill träffa andra och ta vägen förbi Solviken som är öppen alla kvällar året runt.

Fördelar

DÄRFÖR SKA DU BO I APELVIKEN

- Sänglinne, handdukar och slutstäd ingår alltid

- Välj till frukost om du vill

- Fri parkering precis utanför dörren

- Nästan alltid bra erbjudanden på våra restauranger

- Restaurang öppen året runt

- Tillgång till gemensam bastu

- Faktura i efterhand

- Fantastisk omgivning

- Avtalspriser

hotell_varberg_rum2.jpg
foretag_camping.jpg
Concrete Texture

Camping

I EGEN HUSVAGN

Även om man bor i egen 'lya' är det inte så dumt att ha all bekvämlighet runt omkring. Servicehus som är öppna året runt, möjlighet att tvätta, en varm bastu emellanåt och en öppen restaurang strax bortom förtältet. Stor rejäl frukostbuffé om andan faller på. 

Träningsläger

HUR VILL NI HA ERT LÄGER?

Det är mycket som skall fås ihop för att få ett träningsläger på plats. Boende, mat, träningsmöjligheter och aktiviteter för att komma samman och växa ihop. Låt oss göra allt det där åt dig. Vi gör det hela tiden och ger dig gärna ett förslag på ett träningsläger som är precis som du vill ha det.

Vill du veta mer?

Beskriv vilket slags boende du behöver så återkommer vi med några bra förslag.

bottom of page