top of page
konferens_aktiviteter (1).jpg

Kul saker ihop

LEK OCH AKTIVITET FÖR KONFERENS

En gemensam aktivitet blir ofta grädden på moset, lite som marsipanrosen på prinsesstårtan. Ett sätt att få skapa variation under konferensen, oavsett om den är kort eller lång. Att stimulera kreativitet och lätta upp hårt arbete. Att göra kul saker ihop.

Vindsurfing och SUP naturligtvis, men också en massa annat, som femkamp, badtunna och melodikryss. Vill ni ha fler eller andra förslag, eller bestämma helt själv? - Jo, vi fixar det mesta! 

Femkamp

ALLA GILLAR ATT TÄVLA

Utmanande, kul och teambuildande. Mycket populär aktivitet bland våra konferensgäster. Kan bli både fem, sju och tio grenar långa om du vill. Alla kan vara med. Man är igång direkt utan tidsspillan. En blandning av klassiska och helt nya grenar.

Tobias

OVANLIGT MÅNGSIDIG UNDERHÅLLNING

Det är klurigt att rättvist beskriva Tobias. Han sjunger, spelar ukulele, lär ut bugg, sätter ihop ett melodikryss särskilt för er, håller allsång, quiz och andra musiktävlingar. Och väldigt mycket mer. 

Kort sagt en ovanligt mångsidig underhållare. Boka Tobias för att sätta extra färg på ert möte.

I SAMARBETE MED

tobias_herbertzon (1).jpg

Drinkskola

PROPORTIONALITET I BAREN

Vi lär er hur man får till den perfekta Mojiton. Hur en Whisky Sour blir som en bal på slottet och hur du hittar rätt balans mellan surt och sött. Vilka bartillbehör man måste ha och vilka som mest är kul. Vilka garnityr som är rätt - och vilka som kanske inte är det. 

Gruppvis blandar ni sedan ihop era egna mästerverk och vår bartender utser en vinnare bland era drinkar. Ära och berömmelse till segrarna - och obligatorisk bartjänstgöring på nästa personalfest.

Varbergs Fästning

MYCKET MER ÄN DU TROR

Fästningen är mycket mer än bara Bockstensmannen och Kulknappen. Som dramatiserade visningar, mörkervandringar eller middag i källvarvalven för att nämna något. Unikt, spännande och fantasieggande. I samarbete med Hallands Kulturhistoriska Museum öppnar vi  fästningen för er.

I SAMARBETE MED

Rullskidor

MED JONAS ARNQVIST

För er som vill prova ett nytt roligt träningssätt eller slipa formen för Vasaloppet. För er som aldrig åkt tidigare och för er som har. Jonas Arnqvist från Klassisk Sport ger er grunderna, hjälper er att finslipa tidigare färdigheter eller lär ut avancerade tekniker allt efter era önskemål och tidigare erfarenhet. 

I SAMARBETE MED

Provningar

UPPTÄCK NYA SMAKER

En provning är vad vi skulle kalla en alldeles lagom konferensaktivitet. Inte beroende av väder, vind eller årstid. Det tar inte flera timmar i anspråk när man vill hinna med så mycket annat. En dryckesprovning före maten, efter maten, innan badtunnan, som uppvärmning inför femkampen eller redan till lunch om man är på det humöret. Eller varför inte som ett inslag till middagen; vad händer när olika grundsmaker möts och vad skall man tänka på när man kombinerar mat och dryck. Ett litet glas Genever till fet fisk? Eller inte? Mycket eller lite tanniner? Chokladpraliner eller ost? Och vad är det egentligen i en flaska Strega?
 

Badtunna

PLATS FÖR KLOKA TANKAR

Ibland föds inte de bästa idéerna under själva mötet utan strax efteråt. Under eftermiddagsvilan eller kvällen. Red ut kvarstående frågor och förädla goda tankar tillsammans i en varm badtunna under stjärnhimlen.

Och börja kvällens middag redan här; vad sägs om charktallrik, några kalla och en flaska cava eller två?

Vi har två tunnor med plats för max sex personer i varje tunna. 

Badtunna
bottom of page