Kul saker ihop

LEK OCH AKTIVITET FÖR KONFERENS

En gemensam aktivitet blir ofta grädden på moset, lite som marsipanrosen på prinsesstårtan. Ett sätt att få skapa variation under konferensen, oavsett om den är kort eller lång. Att stimulera kreativitet och lätta upp hårt arbete. Att göra kul saker ihop.

Vindsurfing, havskajak och SUP naturligtvis, men också en massa annat, som femkamp, badtunna och vinprovning. Vill ni ha fler eller andra förslag, eller bestämma helt själv? - Jo, vi fixar det mesta! 

Femkamp

ALLA GILLAR ATT TÄVLA

Utmanande, kul och teambuildande. Mycket populär aktivitet bland våra konferensgäster. Kan bli både fem, sju och tio grenar långa om du vill. Alla kan vara med. Man är igång direkt utan tidsspillan. En blandning av klassiska och helt nya grenar.

Jacuzzi

EXTRAORDINÄRT

Vi har baxat upp en jacuzzi på taket och bakat ihop den med bastu till ett paket. En perfekt före-middagen-aktivitet eller vila-tankarna-efter-en-hård-dag-dito. Njut av himlen över Kattegatt, filosofera över det märkliga i tillvaron eller  tänk på ingenting en stund. 

Ta med en egen back av valfri dryck, eller be oss ställa dit en och komplettera med en charkbricka. 

jaccuzi_apelviken.jpg

Drinkskola

PROPORTIONALITET I BAREN

Vi lär er hur man får till den perfekta Mojiton. Hur en Whisky Sour blir som en bal på slottet och hur du hittar rätt balans mellan surt och sött. Vilka bartillbehör man måste ha och vilka som mest är kul. Vilka garnityr som är rätt - och vilka som kanske inte är det. 

Gruppvis blandar ni sedan ihop era egna mästerverk och vår bartender utser en vinnare bland era drinkar. Ära och berömmelse till segrarna - och obligatorisk bartjänstgöring på nästa personalfest.

Varbergs Fästning

MYCKET MER ÄN DU TROR

Fästningen är mycket mer än bara Bockstensmannen och Kulknappen. Som dramatiserade visningar, mörkervandringar eller middag i källvarvalven för att nämna något. Unikt, spännande och fantasieggande. I samarbete med Hallands Kulturhistoriska Museum öppnar vi  fästningen för er.

I SAMARBETE MED

Rullskidor

MED JONAS ARNQVIST

För er som vill prova ett nytt roligt träningssätt eller slipa formen för Vasaloppet. För er som aldrig åkt tidigare och för er som har. Jonas Arnqvist från Klassisk Sport ger er grunderna, hjälper er att finslipa tidigare färdigheter eller lär ut avancerade tekniker allt efter era önskemål och tidigare erfarenhet. 

I SAMARBETE MED

Wästkustens Mästare

HUR FUNKAR DITT LAG?

Har ni vad som krävs för att växa tillsammans? Att prestera som ett lag, att nå längre, att vinna? Har ni vad som krävs för att bli Wästkustens Mästare?

Wästkustens Mästare är ett koncept framtaget av NW Event, med inspiration från det populära TV-programmet Mästarnas Mästare. Här sätts samarbete i fokus i  grenar som alla bygger på  Team Spirit. Fysik, balans, strategi, styrka och initiativ prövas. Alla får chans att bidra och glänsa när lagen möts i de olika tävlingarna. Aktiviteten kan innehålla upp till tio olika grenar och gruppen bör bestå av mellan 50 och 200 personer. Grenarna är av mycket varierande slag, och därför passar Wästustens Mästare för alla sällskap och personligheter.

 

Vilket lag har vad som krävs för att bli Mästare på företaget?

Det är frågan som ställs och svaret får ni under en fartfylld, kul dag där alla får synas.

I SAMARBETE MED

 

Provningar

UPPTÄCK NYA SMAKER

Provning av mat och dryck är vad vi skulle kalla en alldeles lagom konferensaktivitet. Inte beroende av väder, vind eller årstid. Det tar inte flera timmar i anspråk när man vill hinna med så mycket annat. En dryckesprovning före maten, efter maten, innan badtunnan, som uppvärmning inför femkampen eller redan till lunch om man är på det humöret. Eller varför inte som ett inslag till middagen; vad händer när olika grundsmaker möts och vad skall man tänka på när man kombinerar mat och dryck. Ett litet glas Genever till fet fisk? Eller inte? Mycket eller lite tanniner? Och vad är det egentligen i en flaska Strega?

Vi är väldigt glada att vi har sommelier Niklas Steinwall, från Taste by Steinwall, som leder våra provningar. Han reder nämligen ut just sådana frågor, och många fler, åt oss. Och åt er! 
 

I SAMARBETE MED

Badtunna

PLATS FÖR KLOKA TANKAR

Ibland föds inte de bästa idéerna under själva mötet utan strax efteråt. Under eftermiddagsvilan eller kvällen. Red ut kvarstående frågor och förädla goda tankar tillsammans i en varm badtunna under stjärnhimlen.

Och börja kvällens middag redan här; vad sägs om charktallrik, några kalla och en flaska cava eller två?

Vi har två tunnor med plats för max sex personer i varje tunna. 

 

Humoristisk Historia

MED PETER BÖRJESSON

Underhållande. Lärande. I samarbete med varbergsprofilen Peter Börjesson kan vi erbjuda underhållande och informativa historiska vandringar, föreläsningar och Quiz.