top of page
oktoberfest_head

24 SEPTEMBER och 1 OKTOBER 2022

Oktoberfesterna på Solviken har blivit en institution och höstens kanske viktigaste händelse där vi låter sköna bayerska toner ljuda över viken. Mer, fler och gladare. Rota fram era Lederhosen och Dirndlkläningar. Stäm upp - det blir allsång!

oktoberfest_4 (1).jpg

Das Okoberfest 2022

Lördagarna den 24e september och 1 oktober är det åter dags. När nätterna börjar bli lite kyliga igen och kvällarna kortare förlänger vi sommaren med den kanske bästa av alla sydtyska kulturhändelser - en wunderbar und festlich Oktoberfest! Ta del av varbergshöstens viktigaste tradition; kalas, mat och en liter öl!

Två liveband varje kväll. En riktig Oktoberfest kräver naturligtvis en tyrolerorkester i bästa form. Dessutom kompletterar vi med några av Varbergs bästa Coverband som spelar allt man kan tänka sig.

CIRKUSTÄLT
 

Cirkus Olympias största cirkustält ställs upp framför Solviken, precis vid havet. Vi fyller det med musik, allsång, glädje och öl. Och inte minst med glada människor och en hejdlös stämning!

FÖRETAG
 

Är ni sisådär 150 till 200 medarbetare? Boka en helt egen föreställning, fyll tältet och bjud personalen på en kväll med skratt och sammanhållning som sitter i fram till påsk! Ring 0340-641325 för företagsbokning!

Herzlich Willkommen!

oktober_bg_grunge (1).png
oktoberfest_5 (1).jpg

PAKET

För dig som vill få ut det allra mesta av Oktoberfesten! Vi har tagit fram några mycket prisvärda Oktoberfestpaket så du kan stanna hela kvällen och slipper bekymret med att någon måste köra hem.

bottom of page