NÄRMARE KOMMER DU INTE

surfcenter_varberg.png

Apelviken är en av norra Europas bästa vindsurfingstränder med en etablerad surfingkultur. Så fort vinden tillåter - och isen inte ligger - är entusiasterna ute och havsytan fylls av segel. På Destination Apelviken har vi under många år erbjudit vindsurfingkurser till våra gäster. Hundratals unga, och inte-fullt-så-unga, har under årens lopp introducerats till vindsurfing av våra utbildade instruktörer. De senaste åren har vi utökat med SUP, vågsurfing och havskajaker! Närmare havet än så kommer man helt enkelt inte!

Första gången?

PERFEKT - VI LÄR DIG

Våra kurser riktar sig till dig som aldrig tidigare provat eller känner att du vill ta allt från början. Vi börjar med att gå igenom grunderna på land men är ute på brädan redan efter en kort stund.

Vindsurfing-, SUP-kurser och Surfskola kostar inget extra för boende gäster. Men anmäl dig gärna i god tid, platserna är begränsade. Först till kvarn!

Anmälan till Receptionen senast 1 timme före kursstart. Samtliga kurser är enbart till för boende på
Destination Apelviken.

Anmälan: 0340-641300

Vindsurfing

Vi börjar med att gå igenom grunderna på land men är ute på brädan redan efter någon timme och tillbringar därefter all övrig tid på vattnet.

FÖR ALLA

Alla som fyllt tretton år är välkomna på våra vindsurfing- och SUP-kurser - även vuxna! Vi rekommenderar verkligen föräldrar att gå kursen tillsammans med son eller dotter och uppleva vindsurfing tillsammans. Kanske hittar ni ett gemensamt intresse för livet.

Grundkurserna omfattar två dagar;  tisdag och onsdag eller fredag och lördag.

1/5

Surfskola

FÖR YNGRE GÄSTER

För de barn som är vattenvana och simkunniga men ännu för unga för att delta i våra andra surfkurser finns vår surfskola! Här lär vi oss vattenvett och testar olika surfsporter, men framförallt har vi väldigt kul i Apelvikens vågor. Varje måndag och torsdag vecka 26-32.

sup_surfcenter.jpg

S.U.P.

STAND UP PADDLEBOARDING

En relativt enkel surfsport där man tränar koordination, rörlighet och balans. Två dagar i veckan anordnar vi SUP-kurs där man lär sig grunderna och tekniken samtidigt som man får en härlig tur på havet.

Kursen vänder sig dels till dig som aldrig någonsin stått på en surfbräda men också till dig som har havsvana sedan tidigare. Vi går igenom enklare teknik och paddlar en runda tillsammans. För dig som redan är kunnig finns möjlighet att utveckla din teknik och få råd av våra instruktörer.

2021

ÖPPETTIDER OCH PRISER UTHYRNING

Surfcenter är öppet:
Fredag kl. 15-20
Lördag kl. 12-20
Söndag kl. 10-15

Surfcenter hyr ut utrustning till mycket förmånliga priser, till boende gäster och andra. Våtdräkt och flytväst ingår alltid i hyra och  måste användas. Vid SUP-hyra ingår en paddel per bräda. Det ingår hjälm vid hyra av el-scooter.
Uthyrning kräver målsmans sällskap.

FULLSTÄNDIGA HYRESVILLKOR >