Cykelsmaker Varberg vid Spiseriet

22 AUGUSTI 2020 - FÅ PLATSER KVAR

Det vart succé i våras, minst sagt. Kul som bara den. Vi gör om det den 22e augusti! Vårens runda sålde slut på några dagar och antalet deltagare är begränsat så vänta inte för länge. Ta med goda vänner. Start vid Solviken. Därefter fyra stopp med smakprover; Joels Brygga, Rit&Målerigården, Hermanslyckes Gårdscafé och Spiseriet innan ni avslutar med After Bike på Solviken där det ingår en öl från Subbes bryggeri.

Det här är
Cykelsmaker Varberg

Start Apelviken

Fem stopp

31 km

Smakprover

22 augusti kl 10-18

445.-

Max 125 deltagare

1. Joels Brygga

Magiskt läge på bryggan i Läjets hamn - bokstavligt. Joels Brygga bjuder på smörgås på Dravbröd, bakad med drav från Subbe bryggeri, egenrökt lax och syrad fänkål. Hållbart och lokalt.

2. Rit & Målerigården

I en genuin kringbyggd Hallandsgård har illustratören och designern Lena Petersson sin ateljé, café och butik. Här blir det kaffe eller te med hembakt.

3. Hermanslycke Gårdscafé

Hermanslycke mitt på hallandsslätta är verkligen ett mysigt lite-av-varje; b&b, gårdscafé, loppis och aktiviteter. Denna dag bjuder Hermanslycke på purjolöksoppa med hembakt surdegsbröd.

4. Spiseriet

Spiseriet är både dröm, verklighet och vardag; ett Nordiskt kök med lokala råvaror och traditionella tillagningsmetoder. Småskaligt, ekologiskt och hållbart. Här skall vi prova svenska hantverksostar.

5. Restaurang Solviken

Smakresan avslutas på Solvikens uteterass där det blir 'After Bike' tillsammans med Subbes bryggeri. En av Subbes öl eller alkoholfritt alternativ ingår i Cykelsmaker. 

Du tar med egen cykel (eller hyr av oss, vi har några vanliga cyklar och några elcyklar till uthyrning). Vi startar en grupp om max 30 st varje halvtimme. Du förköper din biljett nedan och är vid Restaurang Solviken tio minuter före utsatt tid. Med deltagarkort för smakprov är det sedan bara att ge sig iväg. Där är bara få platser kvar - ring och boka!

CYKELSMAKER VARBERG ÄR EN CYKELTUR BLAND FLERA

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar