20 AUGUSTI 2022

Det är åter dags för sensommarens mysigaste, mest smakfulla cykelutflykt - Cykelsmaker Varberg! Tidigare upplagor har fullbokats på bara några dagar så vänta inte för länge. Bokas via den här sidan - se nedan. Samla ihop de gladaste av vänner, cykelentusiaster och nyfikna och boka en cykelutflykt i augustifärg!

Cykelsmaker är en fantastisk cykeltur längs hallandskusten med smakprov längs vägen. Ta med goda vänner. Upptäck lokala, småskaliga pärlor. 

Det här är
Cykelsmaker Varberg

Start Apelviken

5 stopp

28 km

Smakprover

20 augusti kl 10-18

595.-

Max 150 deltagare

spirithouse_abay.jpg

1. Spirit House

Ny unik plats i Varberg. A-Bay Spirit bjuder in till sitt fatlager med ädla drycker i Vare. Här bjuds tilltugg i karibiskt tema och, om man vill, en kort rundtur.

cykelsmaker_spiseriet.jpg

2. Spiseriet

Spiseriet är både dröm, verklighet och vardag; ett Nordiskt kök, småskaligt, ekologiskt och hållbart. Här serveras vi rökgrillad chiligryta med picklade grönsaker samt syrad Wapnögrädde & surdegsbröd från Sikta Stenugnsbageri.

cykelsmaker_ritM.jpg

3. Rit & Målerigården

I en genuin kringbyggd Hallandsgård har illustratören och designern Lena Petersson sin ateljé, café och butik. Här stannar vi för hela tre små smakprov av hembakt och till det kaffe, te eller rabarberlemonad

cykelsmaker_joels_22.jpg

4. Joels Brygga

Magiskt läge på bryggan i Läjets hamn - bokstavligt. Joels Brygga bjuder på fischtacos med nyfångad fisk från egna rökeriet. Hållbart och lokalt.

IMG_6244.jpg

5. Restaurang Solviken

Smakresan avslutas med 'After Bike' på Solviken. Niklas Steinwall är på plats och pratar vin. Ett glas ingår dessutom i Cykelsmaker. Här bjuds också ett 2cl smakprov av A-bay Spirits ädla rom.

Du tar med egen cykel, eller hyr av oss. Du förköper din biljett nedan och är vid Restaurang Solviken tio minuter före utsatt tid. Vi startar en grupp om max 30 st varje halvtimme. Med deltagarkort för smakprov ger man sig sedan på egen hand, och med varandra, iväg på Cykelsmaker Varberg.

10.30
11.00
11.30
12.00

Hyr cykel

Du kan hyra cykel av oss. Vi har både elcyklar som gör tramptagen extra lätta och traditionella som drivs av benkraft som de alltid gjort. Antalet är begränsat. Mejla oss om du vill hyra en cykel till Cykelsmaker. 

cykelsmaker_top_22.jpg

CYKELSMAKER VARBERG ÄR EN CYKELTUR BLAND FLERA