top of page

19 AUGUSTI 2023

Sensommarens allra mysigaste, mest smakfulla cykelutflykt - Cykelsmaker Varberg! Samla ihop de gladaste av vänner, cykelentusiaster och nyfikna och boka en cykelutflykt när strandkålen blommar! Cykelsmaker är en fantastisk cykeltur längs hallandskusten med smakprov längs vägen. Ta med goda vänner. Upptäck lokala, småskaliga pärlor. 

Det här är
Cykelsmaker Varberg

Start Apelviken

5 stopp

28 km

Smakprover

19 augusti kl 10-18

595.-

Max 170 deltagare

cykelsmaker_joels_22.jpg

1. Joels Brygga

Magiskt läge på bryggan i Läjets hamn - bokstavligt. Joels Brygga bjuder på fischtacos med rökt lax från egna rökeriet. Hållbart och lokalt mathantverk.

cykelsmaker_ritM.jpg

2. Rit & Målerigården

I en genuin kringbyggd Hallandsgård har illustratören och designern Lena Petersson sin ateljé, café och butik. Här stannar vi för hela tre små smakprov av hembakt och till det kaffe, te eller rabarberlemonad

cykelsmaker_spiseriet.jpg

3. Spiseriet

Spiseriet är både dröm, verklighet och vardag; ett Nordiskt kök, småskaligt, ekologiskt och hållbart. Här bjuds vi ostbricka med fyra utvalda hantverkostar, knäcke och marmelad.

spirithouse_abay.jpg

4. Spirit House

Ny unik plats i Varberg. A-Bay Spirit bjuder in till sitt fatlager med ädla drycker i Vare. Här bjuds tilltugg i karibiskt tema, ett 2cl smakprov av Per Ädels rom och, om man vill, en kort rundtur.

IMG_6244.jpg

5. Restaurang Solviken

Smakresan avslutas med 'After Bike' på Solviken. Martin från Subbe Bryggeri är på plats och har med sig ett urval av fantastiska öl. En av dem ingår.

Du tar med egen cykel, eller hyr av oss. Du förköper din biljett nedan och är vid Restaurang Solviken tio minuter före utsatt tid. Vi startar en grupp om max 34 st varje halvtimme. Med deltagarkort för smakprov ger man sig sedan på egen hand, och med varandra, iväg på Cykelsmaker Varberg.

Hyr cykel

Du kan hyra cykel av oss. Vi har både elcyklar som gör tramptagen extra lätta och traditionella som drivs av benkraft som de alltid gjort. Antalet är begränsat. Mejla oss om du vill hyra en cykel till Cykelsmaker. 

cykelsmaker_top_22.jpg

CYKELSMAKER VARBERG ÄR EN CYKELTUR BLAND FLERA

bottom of page