top of page

24 AUGUSTI 2024

Nu kan du boka plats till sensommartolkningen av Varbergs mysigaste, mest smakfulla cykelutflykt - Cykelsmaker Varberg! Samla ihop de gladaste av vänner, cykelentusiaster och nyfikna och boka en cykelutflykt när fälten skördas! Cykelsmaker är en fantastisk cykeltur längs hallandskusten med smakprov längs vägen. Ta med goda vänner. Upptäck lokala, småskaliga pärlor.

Det här är
Cykelsmaker Varberg

Start Apelviken

5 stopp

31 km

Smakprover

24 augusti kl 10-18

595.-

Max 170 deltagare

bakelsar_cykelsmaker_vbg (1).jpg

1. Bakelsar

Ny oas utmed vägen i år! Omsvept av Träslövs Trädgård. Mysigt. Personligt. Småskaligt desserthantverk i unik miljö. Här bjuds vi handgjord pralin och kaffe eller te från Slöinge kafferosteri.

cykelsmaker_spiseriet.jpg

2. Spiseriet

Spiseriet är både dröm, verklighet och vardag; ett Nordiskt kök, småskaligt, ekologiskt och hållbart. Här får vi rökgrillad chili med matyoghurt från Wapnö och surdegsbröd från Sikta stenugnsbageri vägg-i-vägg.

cykelsmaker_ritM.jpg

3. Rit & Målerigården

I en genuin kringbyggd Hallandsgård har illustratören och designern Lena Petersson sin ateljé, café och butik. Här stannar vi våffelhjärtan med olika topping; ett 'mathjärta' med rom o crème fraiche och två sötvåffelhjärtan.

cykelsmaker_joels_22.jpg

4. Joels Brygga

Magiskt läge på bryggan i Läjets hamn - bokstavligt. Joels Brygga bjuder på hembakad macka med kycklingröra, rotselleri och äpple. Kycklingen kommer från Ekbackens fågel i Valinge.

IMG_6244.jpg

5. Restaurang Solviken

Smakresan avslutas med 'After Bike' på Solviken. Här rundar vi välförtjänta av med en Gin och Tonic på Solvikens egen gin, Gordh's, framtagen tillsammans med Skrea Backe destilleri. Önskar man något mindre starkt ordnar vi det.

Du tar med egen cykel, eller hyr av oss. Du förköper din biljett nedan och är vid Restaurang Solviken tio minuter före utsatt tid. Vi startar en grupp om max 34 st varje halvtimme. Med deltagarkort för smakprov ger man sig sedan på egen hand, och med varandra, iväg på Cykelsmaker Varberg.

Hyr cykel

Du kan hyra cykel av oss. Vi har både elcyklar som gör tramptagen extra lätta och traditionella som drivs av benkraft som de alltid gjort. Antalet är begränsat. Mejla oss om du vill hyra en cykel till Cykelsmaker. 

cykelsmaker_top_22.jpg

CYKELSMAKER VARBERG ÄR EN CYKELTUR BLAND FLERA

bottom of page