cykelsmaker_varberg_top (3).jpg

21 AUGUSTI 2021 - FULLBOKAT

Det är dags för augustiversionen av Cykelsmaker Varberg! Vårens upplaga fullbokades på bara några dagar - och det finns stor risk att även nästa vända gör det. Vänta inte för länge. Biljetter släpps fredag 4 juni. Bokas via den här sidan - se nedan. Samla ihop de gladaste av vänner, cykelentusiaster och nyfikna och boka en cykelutflykt i sensommaren!

Cykelsmaker är en fantastisk cykeltur längs hallandskusten med smakprov längs vägen. Ta med goda vänner. Upptäck lokala, småskaliga pärlor. I år utökar vi dessutom med ett stopp till - Spirit House!

Det här är
Cykelsmaker Varberg

Start Apelviken

6 stopp

33 km

Smakprover

21 augusti kl 9.30-18

595.-

Max 150 deltagare

barrels.jpg

1. Spirit House

Ny unik plats i Varberg. A-Bay Spirit och Selected Malts bjuder in till sitt fatlager med ädla drycker i Vare. Här bjuds tilltugg i karibiskt och skotskt tema, och, om man vill, en kort rundtur.

cykelsmaker_spiseriet.jpg

2. Spiseriet

Spiseriet är både dröm, verklighet och vardag; ett Nordiskt kök, småskaligt, ekologiskt och hållbart. Här serveras vi"Reuben sandwich" med rökgrillad kravmärkt oxbringa, grillat surdegsbröd från Sikta Stenungsbageri, riven skånsk alpost, majonnäs och syrlig kål..

hermanslycke.jpg

3. Hermanslycke Gårdscafé

Hermanslycke mitt på hallandsslätta är verkligen ett mysigt lite-av-varje; b&b, gårdscafé, loppis och aktiviteter. På Hermanslycke blir det våffla och kaffe.

ritmalerigarden_cykelsmaker.jpg

4. Rit & Målerigården

I en genuin kringbyggd Hallandsgård har illustratören och designern Lena Petersson sin ateljé, café och butik. Här stannar vi för kaffe, lemonad och hembakt.

joelsBrygga.jpg

5. Joels Brygga

Magiskt läge på bryggan i Läjets hamn - bokstavligt. Joels Brygga bjuder på fischtacos med nyfångad fisk från egna rökeriet. Hållbart och lokalt.

IMG_6244.jpg

6. Restaurang Solviken

Smakresan avslutas med 'After Bike' på Solviken. Martin från Subbe Bryggeri är på plats och pratar om sina öl. En ingår dessutom i Cykelsmaker. Liksom 2 cl smakprov av rom eller whisky från  A-bay Spirit och Selected Malts som också är på plats.

Du tar med egen cykel (eller hyr av oss, vi har några vanliga cyklar och några elcyklar till uthyrning). Vi startar en grupp om max 30 st varje halvtimme. Du förköper din biljett nedan och är vid Restaurang Solviken tio minuter före utsatt tid. Med deltagarkort för smakprov är det sedan bara att ge sig iväg.

Fullbokat!

cykelsmaker_varberg_top (2).jpg

CYKELSMAKER VARBERG ÄR EN CYKELTUR BLAND FLERA