cykelsmaker_varberg_top (3).jpg

29 MAJ 2021 - FULLBOKAT

Det vart succé minst sagt. Och kul som bara den! Vi gör om det den 29e maj 2021! Förra årets två rundor sålde slut på några dagar och antalet deltagare är begränsat - vårens upplägg är redan fullbokat. Vi återkommer snart med mer info om augustiversionen. Samla ihop de gladaste av vänner, cykelentusiaster och nyfikna och boka vårens cykelutflykt. 

Cykelsmaker är en fantastisk cykeltur längs hallandskusten med smakprov längs vägen. Ta med goda vänner. Upptäck lokala, småskaliga pärlor. I år utökar vi dessutom med ett stopp till - Spirit Barn!

Det här är
Cykelsmaker Varberg

Start Apelviken

6 stopp

33 km

Smakprover

29 maj kl 9.30-18

545.-

Max 150 deltagare

1. Spirit Barn

Ny unik plats i Varberg. A-Bay Spirit och Selected Malts bjuder in till sitt fatlager med ädla drycker i Vare. Här bjuds tilltugg i karibiskt och skotskt tema, och, om man vill, en kort rundtur.

2. Spiseriet

Spiseriet är både dröm, verklighet och vardag; ett Nordiskt kök, småskaligt, ekologiskt och hållbart. Här serveras vi"Reuben sandwich" med rökgrillad kravmärkt oxbringa, grillat surdegsbröd från Sikta Stenungsbageri, riven skånsk alpost, majonnäs och syrlig kål..

3. Hermanslycke Gårdscafé

Hermanslycke mitt på hallandsslätta är verkligen ett mysigt lite-av-varje; b&b, gårdscafé, loppis och aktiviteter. På Hermanslycke blir det våffla och kaffe.

4. Rit & Målerigården

I en genuin kringbyggd Hallandsgård har illustratören och designern Lena Petersson sin ateljé, café och butik. Här stannar vi för kaffe, lemonad och hembakt.

5. Joels Brygga

Magiskt läge på bryggan i Läjets hamn - bokstavligt. Joels Brygga bjuder på fischtacos med nyfångad fisk från egna rökeriet. Hållbart och lokalt.

6. Restaurang Solviken

Smakresan avslutas med 'After Bike' på Solviken. Sommelier Niklas Steinwall serverar och pratar vin. Ett glas ingår i Cykelsmaker. Liksom 1 cl smakprov av rom eller whisky från  A-bay Spirit och Selected Malts som också är på plats.

Du tar med egen cykel (eller hyr av oss, vi har några vanliga cyklar och några elcyklar till uthyrning). Vi startar en grupp om max 30 st varje halvtimme. Du förköper din biljett nedan och är vid Restaurang Solviken tio minuter före utsatt tid. Med deltagarkort för smakprov är det sedan bara att ge sig iväg. Vårens Cykelsmaker är fullbokad - vi återkommer snart med ytterligare en vända i augusti. Håll utkik!

cykelsmaker_varberg_top (2).jpg

CYKELSMAKER VARBERG ÄR EN CYKELTUR BLAND FLERA

  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar