22 AUGUSTI 2020 - SLÄPPS SNART

Det vart succé, minst sagt. Kul som bara den. Vi gör om det den 22e augusti. Mer info kommer någon gång i vecka 24 - och blir bokningsbart samtidigt. Vårens runda sålde slut på några dagar så häng på låset.

Det här är
Cykelsmaker Varberg

Start Apelviken

Fem stopp

31 km

Smakprover

30 maj kl 10-18

395.-

Max 125 deltagare

1. Joels Brygga

Magiskt läge på bryggan i Läjets hamn - bokstavligt. Joels Brygga bjuder på hembakad smörgås med egenrökt lax, sallad och örtsås. Hållbart och lokalt.

2. Rit & Målerigården

I en genuin kringbyggd Hallandsgård har illustratören och designern Lena Petersson sin ateljé, café och butik. Här blir det kaffe eller te med hembakad morotskaka eller kärleksmums.

3. Hermanslycke Gårdscafé

Hermanslycke mitt på hallandsslätta är verkligen ett mysigt lite-av-varje; b&b, gårdscafé, loppis och aktiviteter. Denna dag bjuder morotssoppa och hembakat bröd.

4. Spiseriet

Spiseriet är både dröm, verklighet och vardag; ett Nordiskt kök med lokala råvaror och traditionella tillagningsmetoder. Småskaligt, ekologiskt och hållbart. Här skall vi prova svenska hantverksostar.

5. Restaurang Solviken

Smakresan avslutas på Solvikens uteterass där det blir 'After Bike'. I din biljett ingår en lokalproducerad dryck från Subbes bryggeri eller alkoholfritt för den som föredrar det.

Du tar med egen cykel (eller hyr av oss, vi har några vanliga cyklar och några elcyklar till uthyrning). Vi startar en grupp om max 30 st varje halvtimme. Du förköper din biljett nedan och är vid Restaurang Solviken tio minuter före utsatt tid. Med deltagarkort för smakprov är det sedan bara att ge sig iväg.

Cykelsmaker Varberg 30 maj 2020 är fullbokat. Kolla gärna in de andra turerna i Smaka på Kattegattleden.

CYKELSMAKER VARBERG ÄR EN CYKELTUR BLAND FLERA

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar

Ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad, bli inspirerad och få ett och annat erbjudande?