- SCHYSST MAT, OKOMPLICERAT HÄNG -

Härligt okomplicerad restaurang vid poolkanten. För alla, lika mycket för campinggäster och kringboende varbergsbor som kvällsflanörer utmed strandpromenaden. För dig som söker svalka i en välhumlad pilsner eller en iskall somardrink och när du tröttnat på poolplask långt före barnen. Och för frukost, hemlagad, rejäl streetfood och mexikansk tacofest. Du slinker in lite som du är; badtofflor, shorts och håret fortfarande vått efter badet eller kostym om du föredrar det. En samlingsplats där du tar en kaffe, läser tidningen eller bara kollar folk en stund.

Frukost

UNNA DIG EN BRA START PÅ DAGEN

Finns det någon bättre måltid än frukost? Varje dag året runt serverar vi en stor och härlig frukostbuffé med både varm och kall mat i Bodegan. Vad sägs om bacon, äggröra, korv och köttbullar? Nybakat bröd, musli och ett urval goda ostar? Och man kan äta hur mycket man vill!

Ingår alltid i hotellboende

Bokar du comfortlägenhet med 'hotellboende' ingår alltid frukost. Men även du som bokat självhushåll eller camping och vill unna dig en extra lyxig morgon kan boka till frukost som extra tillägg.

Frukosttider

Serveras varje dag året runt kl 7-10 och på helgerna en timme längre, 7-11 ... Iallfall när världen är som vanligt. Just nu med tanke på Covid-19 är det lite annorlunda. Läs mer här.

Vuxen, 109.-

Barn, 5-12 år 69.-

Barn, 0-4 år 0.-

 

Melodikryss

LÖRDAGSMYS MED FRUKOST

Lös Melodikrysset tillsammans med vänner över en härlig frukost på Nisses. Varje lördag kl 10.03 till 11. Var gärna här i god tid så ni hunnit duka upp när det drar igång 

Har du redan inkluderat frukost i ditt boende kostar det naturligtvis inget extra att vara med i Melodikrysset. Men alla är välkomna, oavsett om du bor hos oss eller inte, och då betalar du bara vårt vanliga låga frukostpris. 

Tävla om fina pris

Lösta kryss lämnas till oss så skickar vi in till Sveriges Radio så att ni deltar i tävlingen. Dessutom har vi varje vecka en egen tävling hos oss och ett fint pris till den som lyckas lösa krysset. Är det flera som har rätt lösning lottar vi ut priset bland er och delar ut det kommande lördag eller skickar det med post om ni inte är på plats då. Löser du krysset i P4s app kan du inte vara med i Nisses tävling.

Ännu mer?

PIZZA, BURGARE OCH RÄKMACKOR

Jo. Varje sommardag har vi dessutom burgare. Redigt hemmagjorda av svensk nötfärs. Veggovariant med halloumi. Riktigt rejäla räkmackor, köttbullar med mos, halv special. Bland annat. Och pizza så klart... supergod, lite mer rustik, gedigen botten och nya spännande fyllningar med vår egen tomatsås eller 'bianco'.

Ta med hem

Helst vill vi så klart att du stannar och myser hos oss, men vi förstår att stranden ibland lockar mer, att ungar skall hämtas och att det finns jobb som inte blivit gjort. Att egna stugan kan vara väl så mysig, eller som det är ibland, att man bara vill vara själv en stund... all vår mat kan tas med, lika go var som helst.

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar

Ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad, bli inspirerad och få ett och annat erbjudande?