- SCHYSST MAT, OKOMPLICERAT HÄNG -

Härligt okomplicerad restaurang vid poolkanten. För alla, lika mycket för campinggäster och kringboende varbergsbor som kvällsflanörer utmed strandpromenaden. För dig som söker svalka i en välhumlad pilsner eller en ljuvlig rosé och när du tröttnat på poolplask långt före barnen. Och för frukost, hemlagad, rejäl streetfood och mexikansk tacofest. Du slinker in lite som du är; badtofflor, shorts och håret fortfarande vått efter badet eller kostym om du föredrar det. En samlingsplats där du tar en kaffe, läser tidningen eller bara kollar folk en stund.

burgare_nisses_varberg_tryffel.jpg

Burgare

KÖTT MELLAN TVÅ BRÖD

Bara i Varberg kan du få burgare på säkert hundra olika ställen. Många är bra, inte alla. Sen finns det Burgare med stort B. Tillagade med kärlek och omtanke och som kanske är de bästa i Varberg. Smaken är dock som bekant en smaksak så enda sättet är att ta reda på det själv.

Alla våra burgare serveras med mixade pommes och Nisses egen dressing.

nisses_bodega_restaurang_varberg.jpg

Pizza

KLASSIKER OCH NYTÄNK

Fyra klassiska pizzor. Som alla känner till. Där man vet vad man får. Och fem stycken för er lite modigare. Som vågar pröva nytt och tänka annorlunda. Supergoda, med lite mer rustik, gedigen botten och vår hos-oss-gjorda tomatsås. 

nisses_oppet.jpg
Recycled Paper

BESTÄLL MED

NISSES APP

Nisses Bodega har fått en egen app! Enklare än så här blir det inte ... Appen heter det samma som vi, Nisses Bodega. hämta där appar hämtas eller klicka på länk nedan. Installera och därefter ger sig det mesta av sig själv.  


Är du en av de där för vilka appar inte riktigt är hemmaplan ännu - kom in till oss så hjälper vi dig gärna.

taco_stor.jpg

Logotyp Una Fiesta Mexico

I år är det lite annorlunda. Varje vanlig sommar, ni vet sådana utan pandemi, dukar vi upp vår omåttligt populära mexikanska buffé med barbacoa, carnitas, hemmagjorda salsor, friterad fisk, nachos, picklad rödlök och chimchurri. Jalapeños, lime och koriander så långt ögat når. I år kommer allt det härliga istället serveras på tallrik. Annorlunda. Lika bra!