Recycled Paper

UNNA DIG EN BRA START PÅ DAGEN

FRUKOST

Finns det någon bättre måltid än frukost? Varje dag året runt serverar vi en stor och härlig frukost med både varm och kall mat i Bodegan. Vad sägs om bacon, äggröra, korv och köttbullar? Nybakat bröd, musli och ett urval goda ostar? Och man kan äta hur mycket man vill!

Ingår alltid när du bor på hotell

Bokar du hotell ingår alltid frukost. Men även du som bokat självhushåll eller camping och vill unna dig en extra lyxig morgon kan boka till frukost.

baconAggKottbullar_frukost.jpg

Nisses Bodega

Frukosten serveras varje morgon på Nisses Bodega. På grund av Covid-19, har vi begränsat antal platser och sittid.

För att försäkra sig dig om plats ring och boka

0340-641315


Drop-in är välkommet i mån av plats, med det kommer finnas dagar när det helt enkelt inte ryms fler.

frukost_hemlagat_nisses.jpg
nisses_frukost_bg.jpg

Ren kärlek

FRUKOST PÅ NISSES BODEGA

Linneá och Olivia ägnar alltid vår frukost extra mycket kärlek. De kokar marmelader och gör egen müsli. De blandar ingefärsshot som håller bacillerna borta och skulle aldrig servera en frukost utan några riktigt bra ostar.De bara är sådana.

Allergi? Vi har alltid flera gluten- och laktosfria alternativ, och mycket annat som funkar även för er med andra allergier. Fråga oss gärna.

Vuxen, 119.-

Barn, 5-12 år 79.-

Barn, 0-4 år 0.-

frukostVidPoolen_2_varberg.jpg

Melodikryss

LÖRDAGSMYS MED FRUKOST

Varje lördag träffas vi och löser Melodikrysset tillsammans.  Begränsat antal platser - boka i tid.

För dig som redan har frukost inkluderat i ditt boende kostar naturligtvis inte Melodikrysset något extra. Men alla är välkomna, oavsett om du bor hos oss eller inte, och då betalar du bara vårt vanliga låga frukostpris. 

Tävla om fina priser

Lösta kryss lämnas till oss så skickar vi in till Sveriges Radio så att ni deltar i tävlingen. Dessutom har vi varje vecka en egen tävling hos oss och ett fint pris till den som lyckas lösa krysset. Är det flera som har rätt lösning lottar vi ut priset bland er och skickar hem till dig. Löser du krysset i P4s app kan du inte vara med i Nisses tävling.

Lördagar 10.03-11

hemmagjord_musli.jpg