Recycled Paper

UNNA DIG EN BRA START PÅ DAGEN

FRUKOST

Finns det någon bättre måltid än frukost? Varje dag året runt serverar vi en stor och härlig frukostbuffé med både varm och kall mat i Bodegan. Vad sägs om bacon, äggröra, korv och köttbullar? Nybakat bröd, musli och ett urval goda ostar? Och man kan äta hur mycket man vill!

Ingår alltid när du bor på hotell

Bokar du hotell ingår alltid frukost. Men även du som bokat självhushåll eller camping och vill unna dig en extra lyxig morgon kan boka till frukost.

frukost_varberg_nisses.jpg

Nisses Bodega

Frukosten serveras när världen är som vanligt varje morgon på Nisses Bodega. Men just nu, i sommar, serverar vi ingen buffé med tanke på Covid-19. Istället har vi uppfunnit något ännu bättre - 'roomservice' till alla!

Vi cyklar helt enkelt ut med frukostkorgar direkt till din dörr eller campingtomt. Fylld med alla godsaker vi alltid serverar. Du äter sedan utanför ditt eget tält, på altanen vid stugan eller tar med alltihop till stranden. 

frukostkorg_nisses_vbg_1.jpg
nisses_frukost_bg.jpg

Så här funkar det

FRUKOST PÅ NISSES BODEGA SOMMAREN 2020

Har du bokat hotell, eller förbokat frukost ringer du oss, och talar om när du vill ha din frukost, 0340-641315. Vi cyklar ut den direkt till din dörr. Har du inte förbokad frukost beställer du i appen och ger oss runt 20 minuter så knackar vi på. 

Vi kör ut frukost kl 7-11 varje dag hela sommaren!

Vuxen, 109.-

Barn, 5-12 år 69.-

Barn, 0-4 år 0.-

frukost_varberg_camping.jpg

Melodikryss

Varje lördag träffas vi och löser Melodikrysset tillsammans. Vi kallar det Lördagsmys med frukost. Men nu under sommaren när vi måste hålla socialt avstånd har vi tillsvidare ställt in Melodikrysset. Vi hoppas vi kan starta upp de till hösten igen.

För dig som redan har frukost inkluderat i ditt boende kostar naturligtvis inte Melodikrysset något extra. Men alla är välkomna, oavsett om du bor hos oss eller inte, och då betalar du bara vårt vanliga låga frukostpris. 

Lördagar 10.03-11

frukostVarberg_Apelviken.jpg
Recycled Paper

BESTÄLL MED

NISSES APP

Nisses Bodega har fått en egen app! Enklare än så här blir det inte ... Appen heter det samma som vi, Nisses Bodega. hämta där appar hämtas eller klicka på länk nedan. Installera och därefter ger sig det mesta av sig själv.  


Är du en av de där för vilka appar inte riktigt är hemmaplan ännu - kom in till oss så hjälper vi dig gärna.

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar