top of page
paket_apelviken_vbg (3).jpg

PAKET

FÖRDELAKTIGA IHOPKLUMPNINGAR

Då och då. Rätt ofta faktiskt. Vi buntar ihop boende med andra ting. Det kan vara event, provningar, externa jippon eller bara för att vi tycker att det är dags. Ibland för hela familjen, ibland begränsade i antal, ibland slänger vi in en goodiebag. Alltid lite extra prisvärda. Här samlar vi de som går att boka just nu.

marmor yta

16-18 FEBRUARI

Ett osedvanligt mysigt familjepaket alldeles lagom till sportlovet. Tid att umgås. Tid att komma nära. Vara ute. Gosa inne. Entré till äventyrsbadet Pingvinen och Kallbadhuset ingår. Jaccuzzi i mån av plats. Och på lördag blir det burgarkväll på Nisses.  

vintermys_varberg (1).jpg
vintermys
frukost_varberg_2

En bättre vardag

CAMPINGPAKET

Här har vi slagit ihop en campingtomt för två personer, två nätter med valfri ankomst söndag till onsdag. Frukost varje morgon. Vi lagt till lånecyklar och gångstavar och kryddat hela anrättningen med tillgång till bastu varje kväll.

sep 850.- | okt 850.- | nov 650.- | dec 650.-

battreVardag
bada_vinterbad_apelviken.jpg
Bada

19-21 JANUARI 2024

Mitt i vintern har vi snärjt ihop ett paket som heter Bada! Tro det eller ej. Jaccuzzi, Kallbadhuset och Varmbadhusets klassiska bassäng - nu i Friskvågens omsorg. Ta med träningskläder och kör ett gympass när du ändå är på plats. Naturligtvis uppbringar du också mod för ett vinterbad eller två i Kattegatt. Det finns badstegar året runt i Kåsa, på piren i Träslövsläge och på Fästningsbadet. 

Hotell eller camping och en trerätters middag på Solviken på det. Vi erbjuder hela badkalaset till riktigt bra pris dessutom. Sisten i är en fegis!

varberg_kallbadhus.jpg

Kallbadhuset

Förmodligen Varbergs mest kända byggnad vid sidan av fästningen. I tusentals fotolbum och instagramkonton - men har du någon gång varit här och badat? Kallt bad. Varm bastu. Fantastisk utsikt över Getterön, Skrivareklippan och Kattegatt. 

I vårt badpaket ingår ett besök på Kallbadhuset.

Flow

Meny

I Bada! ingår en meny om tre rätter på ankomstdagen. Restaurang Solviken serverar 

Toast Skagen

Ugnsbakad Torskrygg

Serveras med pepparrot, potatis, sockerärtor, rödlök, gräslökssticks och Sandefjordssås.

 

Crème brûlée

Serveras med jordgubbar marinerade i vår egen rom Solviken Sofia och citronsorbet.

bg_schlager (1).jpg

SOLVIKEN | 24 FEBRUARI

En gång om året ställer Solviken till med Schlagerfest. Ni vet alla de där låtarna som ingen gillar men alla sjunger med i. Som ingen lyssnar på men alla kan. Lady2duo är här. Livemusik, quiz och dans. I år kan du dessutom boka Schlagerfestpaket till ännu bättre pris: fest, boende två nätter, goodiebag och tvårätters meny - ost & charkbricka följt av ugnsbakad torsk eller grillad fläskfilé.  

schlager_3x2 (1).jpg
schlagerpaket
golfpaket
vastraGK_vbg (1).jpg

Golfpaket

UTMANING I ÖST OCH VÄST

För dig som kan spela golf mitt i veckan har vi slagit ihop boende med greenfee till både Varberg GK Västra och Varberg GK Östra. En till vardera.

 

Västra Banan är en riktigt häftig 'seasidebana', med många vattenhinder och stora ondulerade greener. När det blåser är det en riktig utmaning att hålla ihop spelet och komma in med ett gott resultat. Östra banan är en vacker, lätt kuperad skogs- och parkbana vid den trolska Grimsjön.

 Våra golfpaket kan bokas söndag - torsdag. Du får boende 1 eller 2 nätter med frukost och 2 greenfee för 2 personer. Priset vågar vi påstå är oslagbart; från 1125 kr per person om du kommer med husbil och från 1212 kr per person om ni bor fyra personer på vårt lägenhetshotell. 

I SAMARBETE MED

Concrete
hotell_varberg_apelviken_2_edited.jpg
46m² för dig själv
Hotell

Vet du om att vårt hotell är öppet året runt? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår alltid!

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
Wood Transparent
familjecamping_halland (1)_edited.jpg
Att vara sig själv
Camping

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

comapct_vbg_apelviken (1)_edited.jpg
Mysiga kryp-in
Stugor

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.

bottom of page