top of page
paket_apelviken_vbg (3).jpg

PAKET

FÖRDELAKTIGA IHOPKLUMPNINGAR

Då och då. Rätt ofta faktiskt. Vi buntar ihop boende med andra ting. Det kan vara event, provningar, externa jippon eller bara för att vi tycker att det är dags. Ibland för hela familjen, ibland begränsade i antal, ibland slänger vi in en goodiebag. Alltid lite extra prisvärda. Här samlar vi de som går att boka just nu.

frukost_varberg_2

En bättre vardag

CAMPINGPAKET

Här har vi slagit ihop en campingtomt för två personer, två nätter med valfri ankomst söndag till onsdag. Frukost varje morgon. Vi lagt till lånecyklar och gångstavar och kryddat hela anrättningen med tillgång till bastu varje kväll.

feb 750.- |mars 850.- | april 850.- | maj 980.-

battreVardag
vinfestival_23_bg_texture_dark (1)_edited.jpg

Vinfestival

31 AUGUSTI | 11-17

Som vi längtat. Som. Men nu är det dags igen! Sommarens allra trevligaste vinmingel. I en strandvik väldigt nära dig. Boka redan nu in sista lördagen i augusti. Ta med ett gäng sköna vänner, låt de du möter på vägen följa med. 

VinFestival_varberg (1).jpg
golfpaket
vastraGK_vbg (1).jpg

Golfpaket

UTMANING I ÖST OCH VÄST

För dig som kan spela golf mitt i veckan har vi slagit ihop boende med greenfee till både Varberg GK Västra och Varberg GK Östra. En till vardera.

 

Västra Banan är en riktigt häftig 'seasidebana', med många vattenhinder och stora ondulerade greener. När det blåser är det en riktig utmaning att hålla ihop spelet och komma in med ett gott resultat. Östra banan är en vacker, lätt kuperad skogs- och parkbana vid den trolska Grimsjön.

 Våra golfpaket kan bokas söndag - torsdag. Du får boende 1 eller 2 nätter med frukost och 2 greenfee för 2 personer. Priset vågar vi påstå är oslagbart; från 1125 kr per person om du kommer med husbil och från 1262 kr per person om ni bor fyra personer på vårt lägenhetshotell. 

I SAMARBETE MED

Concrete
hotell_varberg_apelviken_2_edited.jpg
46m² för dig själv
Hotell

Vet du om att vårt hotell är öppet året runt? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår alltid!

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
Wood Transparent
familjecamping_halland (1)_edited.jpg
Att vara sig själv
Camping

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

comapct_vbg_apelviken (1)_edited.jpg
Mysiga kryp-in
Stugor

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.

bottom of page