top of page
paket_apelviken_vbg (3).jpg

PAKET

FÖRDELAKTIGA IHOPKLUMPNINGAR

Då och då. Rätt ofta faktiskt. Vi buntar ihop boende med andra ting. Det kan vara event, provningar, externa jippon eller bara för att vi tycker att det är dags. Ibland för hela familjen, ibland begränsade i antal, ibland slänger vi in en goodiebag. Alltid lite extra prisvärda. Här samlar vi de som går att boka just nu.

En bättre vardag

CAMPINGPAKET

Här har vi slagit ihop en campingtomt för två personer, två nätter med valfri ankomst söndag till onsdag. Frukost varje morgon. Vi lagt till lånecyklar och gångstavar och kryddat hela anrättningen med tillgång till bastu varje kväll.

Solviken har öppet, liksom Handlar'n alla dagar från och med 31 mars. 

mars 894.- | april 994.- | 1-2 maj 1494.- | 7-10 maj 1094.-

frukost_varberg_2
battreVardag
apelviken_golfpaket_vbg (1).jpg
golfpaket
vastraGK_vbg (1).jpg

Golfpaket

UTMANING I ÖST OCH VÄST

För dig som kan spela golf mitt i veckan har vi slagit ihop boende med greenfee till både Varberg Västra GK och Varberg Östra GK. En till vardera.

 

Västra Banan är en riktigt häftig 'seasidebana', med många vattenhinder och stora ondulerade greener. När det blåser är det en riktig utmaning att hålla ihop spelet och komma in med ett gott resultat. Östra banan är en vacker, lätt kuperad skogs- och parkbana vid den trolska Grimsjön.

 Våra golfpaket kan bokas söndag - torsdag.

snart
Concrete
hotell_varberg_apelviken_2_edited.jpg
46m² för dig själv
Hotell

Vet du om att vårt hotell är öppet året runt? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår alltid!

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
Wood Transparent
familjecamping_halland (1)_edited.jpg
Att vara sig själv
Camping

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

comapct_vbg_apelviken (1)_edited.jpg
Mysiga kryp-in
Stugor

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.

bottom of page