Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

14-17 februari 2020

Ta med barnen på ett roligare sportlov. Badtunna och bastu är öppna. Vi gör isskulpturer, bakar våfflor och har After Ski på Nisses Bodega. Alltihop till makalösa paketpriser!

Påsk

9-13 APRIL 2020

Påskhelgen är alltid, lite oavsett när den inträffar lika med vår. 2020 infaller påskdagen den 12 april och med lite tur borgar det för en lång skön helg med härligt vårväder. Vitsippor i backen, barn som springer barfota alldeles för tidigt och för många första doppet. Hos oss är det full fart så klart; ta dig rätt över till programmet  - och boka gärna redan nu, det lär bli fullbokat. Det blir det alltid.

19-21 JUNI 2020

Midsommar. Smaka på ordet... finns väl ingenting som är bättre? Och på Destination Apelviken firar vi midsommar på riktigt. Som den skall firas. Dans kring stången så klart. Lekarna, jordgubbarna och allt annat

Läs mer om allt som händer på Midsommar!

29 AUGUSTI 2020

När det är lite lättare att andas och ett sensommarlugn infunnit sig ställer viken till med ett riktigt vinkalas. Sju krögare väljer ut fyra olika viner från ett land - tillsammans blir det 28 olika viner från sju olika länder.

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Felix så ordnar vi det. 

KONTAKTA FELIX >

Ännu mer?

JAJJAMENSAN

Påsk i Apelviken

Full fart hela påsken; butiken är öppen, det blir äggajakt och påskdisco

9-13 april 2020

Påsk i Apelviken
Riktigt midsommar

Maten, glädjen, lekarna och midsommarnatten - den magiska!

19-21 juni 2020

Midsommar
Apple Bay Day

En ny tradition i Apelviken. Varje år på självaste nationaldagen

6 juni 2020

Apple Bay Day
Vinfestival

Sju krogar, sju länder och tjugoåtta olika vin. Det är vinfestival i Apelviken.

29 augusti 2020

Vinfestival
Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar

Ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad, bli inspirerad och få ett och annat erbjudande?