top of page
abd_square_event (1).jpg
vinfestival_square.jpg
oktoberfest_varberg_1x1.jpg
halloweekend_varberg_1x1.jpg

Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

bg_schlager (1).jpg

SOLVIKEN | 25 FEBRUARI

Åh. Ni vet alla de där låtarna som ingen gillar men alla sjunger med i. Som ingen lyssnar på men alla kan. Anna och Sara är på Solviken och bjuder in till Schalgerfest. Livemusik, quiz och dans.

schlager_3x2 (1).jpg
schlagerfest
pask_camping_varberg.jpg

Påsk i Apelviken

6-10 APRIL 2023

Du vet. Värmen som återvänt. Vitsipporna. Spring i barnben och mat som på något sätt smakar ännu godare när den intas utomhus. Sälgpipor skall täljas, grillar rengöras och nerpackade tältpinnar lokaliseras.

Det är vår. Det är påsk. Dagar att vara i Apelviken.

MAJ OCH AUGUSTI 23

Snart släpper vi platserna till vårens allra mysigaste och mest smakfulla cykeltur! Ta med goda vänner på en upptäcksfärd till lokala, småskaliga pärlor i södra Varberg. Platserna är begränsade.

20210821_Cykelsmaker_1032 kopiera.jpg

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Edvard så ordnar vi det. 

KONTAKTA EDVARD >

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
11 februari
Brunch på Nisses

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före. 

apelviken_sup.jpg
quiz_box_480.jpg
Vår
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning. Martin och Olle ställer frågorna.

midsommar_camping_varberg (1).jpg
22-25 juni
Midsommar

Mitt i sommaren - jordgubbarna, maten, glädjen, lekarna och midsommarnatten - den magiska! Fira riktig midsommar i Apelviken!

bottom of page