abd_square_event (1).jpg
vinfestival_square.jpg
oktoberfest_varberg_1x1.jpg
halloweekend_varberg_1x1.jpg

Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

Rom med Per

22 OKTOBER 2022, 15-19

Sveriges förmodligen främsta kännare av rom, drycken alltså, bor ett stenkast från oss. Det vore ju kriminellt att inte ordna en provning med honom. Så det har vi gjort! Den 22 oktober ger vi 20 personer möjligheten. Se till att du blir en av dem.

per-holding-glass.jpg

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Edvard så ordnar vi det. 

KONTAKTA EDVARD >

apelviken_julbord_223 (1).jpg

24 NOVEMBER - 17 DECEMBER

Klassiska läckerheter som sill, korv, köttbullar och skinka samsas med ett och annat nytänk. Vörtbröd och Janssons naturligtvis – hur skulle det annars se ut. Snaps, julöl och mumma till det och frampå kvällen har Ludwig lovat att mixtra ihop extra juliga drinkar.

Vi rundar av med sötsaker som sig bör, tar hit en pianobar och kallar hela kalaset ”En riktig jul!”

Abstract Paint

31 DECEMBER 2022

Fördrink och mingel. Nyårssupé och raketer. Det skall firas nytt år på Solviken! Vi har en pianobar på plats och bubbel vid tolvslaget - hur skulle det annars se ut.

nyarsfest.jpg
brunch_29jan.jpg
8 oktober
Brunch på Nisses

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före. 

apelviken_sup.jpg
quiz_box_480.jpg
Höst
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning. Martin och Olle ställer frågorna.

pask_480.jpg
6-10 april
Påsk

Ahh. Påsk. Vår. Barfotaspring  egentligen alldeles för tidigt. Vitsippor. Ni vet redan varför ni måste komma.