Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

Shooting Star

Event i märkliga tider?

COVID-19

Ni som känner oss vet att vi älskar event. Massor av glada människor, stoj och glam. Gästabud och partaj. Men det är när allt är som vanligt. I en upp-och-ner-vänd värld är det annorlunda. Vårt, och alla andras, dilemma just nu är att ingen riktigt vet hur länge vi inte får ha evenemang för fler än 50 personer, när vi återigen får dansa, när socialt avstånd är det avstånd vi själva vill hålla och inte minst två meter. Så på frågor som "Blir det några Oktoberfester i år?", "Halloweekend, hur blir det med den?" och "Ni kommer väl genomföra 80-talsfesten?" blir svaret "Vi hoppas det". Och vi hoppas verkligen det. Men vi måste också reservera oss för att vi kan bli tvungna att ställa in. Det är som det är. Det vill säga tråkigt som bara den, men inte så mycket att göra åt. Vi håller ändå dörren öppen så länge vi kan - och om vi konstaterar att något inte är genomförbart meddelar vi det här, på sociala medier och direkt till dem som bokat så klart.

29 AUGUSTI 2020

När det är lite lättare att andas och ett sensommarlugn infunnit sig ställer viken till med ett riktigt vinkalas. Sju krögare väljer ut fyra olika viner från ett land - tillsammans blir det 28 olika viner från sju olika länder.

camping_halloween_bg.jpg

Oktoberfest

19 och 26 SEPTEMBER 2020

Oktoberfesterna i Apelviken är en tradition. Som en bayersk enklav två hösthelger på den halländska kusten. Släpp fram Bayraren i dig. Smörj in dina lederhosen, stuka till tyrolerhatten, stryk Dirndl-klänningen och upplev en tyrolsk tradition mitt i Varberg! 

31 DECEMBER 2020

Kom och fira ankomsten av 2021 med oss på Solviken! På nyårsafton dukar vi upp en härlig nyårsmeny, minglar, hänger vid pianobar och skjuter av raketer och skålar naturligtvis in det nya året med bubbel vid tolvslaget.

Läs mer om våra prisvärda nyårspaket!

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Felix så ordnar vi det. 

KONTAKTA FELIX >

Ännu mer?

JAJJAMENSAN

Apelviken förlänger sommaren
Förläng sommaren

September

Sommaren är längre i Apelviken. Allt är öppet alla helger hela september

Påsk i Apelviken
Påsk

1-5 april 2021

Påsk är vårkänslor i kvadrat! Det liksom bubblar i hela viken. Boka redan nu.

Apple Bay Day
Apple Bay Day

6 juni 2021

En ny tradition i Apelviken. Varje år på självaste nationaldagen

Riktigt midsommar
Midsommar

25-27 juni 2021

Maten, glädjen, lekarna och midsommarnatten - den magiska!

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar