Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

60/70-talsfest

30 NOVEMBER 2019

Love, peace and j-vligt skön musik! Leta fram de utsvängda jeansen, allt med batikmönster och den sedan länge för korta skinnjackan ur garderoben. Under en kväll i november firar vi 60 och 70-talet på Solviken. I mat, musik,
drinkar och kläder. Vi serverar Oxfilé Provencale med råstekt potatis och baconlindande haricots verts och Glace au four till efterrätt.

PAKET

I paketet ingår hotell 2 personer,  2 nätter, 2-rätters middag och fest. Pris 1618.-

31 DECEMBER 2019

Kom och fira ankomsten av 2020 med oss på Solviken! På nyårsafton dukar vi upp en härlig nyårsmeny, minglar, hänger vid pianobar och skjuter av raketer och skålar naturligtvis in det nya året med bubbel vid tolvslaget.

Läs mer om våra prisvärda nyårspaket!

14-17 februari 2020

Ta med barnen på ett roligare sportlov. Badtunna och bastu är öppna. Vi gör isskulpturer, bakar våfflor och har After Ski på Solviken. Alltihop till makalösa paketpriser!

Påsk

9-13 APRIL 2020

Påskhelgen är alltid, lite oavsett när den inträffar lika med vår. Nästa år infaller påskdagen den 12 april och med lite tur borgar det för en lång skön helg med härligt vårväder. Vitsippor i backen, barn som springer barfota alldeles för tidigt och för många första doppet. Hos oss är det full fart så klart; Exakt vad, var, hur och när filar vi fortfarande på - men boka gärna redan nu, det lär bli fullbokat. Det blir det alltid.

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Felix så ordnar vi det. 

KONTAKTA FELIX >

Ännu mer?

JAJJAMENSAN

After Ski på Solviken

Som på vilken Alptopp som helst. En eftermiddag om året.

15 februari 2020

After Ski
Påsk i Apelviken

Full fart hela påsken; butiken är öppen, det blir äggajakt och påskdisco

9-13 april 2020

Påsk i Apelviken
Riktigt midsommar

Maten, glädjen, lekarna och midsommarnatten - den magiska!

19-21 juni 2020

Midsommar
Apple Bay Day

En ny tradition i Apelviken. Varje år på självaste nationaldagen

6 juni 2020

Apple Bay Day
Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad, bli inspirerad och få ett och annat erbjudande?