Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

24-26 JUNI 2022

Midsommar. Smaka på ordet... finns väl ingenting som är bättre? Och på Destination Apelviken firar vi midsommar på riktigt. Som den skall firas. Dans kring stången så klart. Lekarna, jordgubbarna och allt annat

Läs mer om allt som händer på Midsommar!

vinfestival_20_edited.jpg
vinfestival_apelviken_19.jpg

Vinfestival

27 AUGUSTI | 11-16 

Som vi längtat. Som. Men nu är det dags igen! Sommarens allra trevligaste vinmingel. I en strandvik väldigt nära dig. Boka redan nu in sista lördagen i augusti. Ta med ett gäng sköna vänner, låt de du möter på vägen följa med. 

cirkusOlympia_22.jpg
20210821_Cykelsmaker_1032 kopiera.jpg

Nu har vi släppt platserna till sensommarens allra mysigaste och mest smakfulla cykeltur! Ta med goda vänner på en upptäcksfärd till lokala, småskaliga pärlor i södra Varberg. Platserna är begränsade.

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Edvard så ordnar vi det. 

KONTAKTA EDVARD >

Cirkus_kalender_edited.jpg
7 juli
Cirkus

De är här igen! Cirkus Olympia. För att glädja stora och små. För att bringa skratt, häpnad och förvåning. En färgsprakande familjeförställning - missa inte.

apelviken_sup.jpg
vinfestival_apelviken.jpg
27 augusti
Vinfestival

Som vi längtat. Som. Vinmingel i Apelviken igen. Sju krogar serverar vin i smakprov från sju länder. Boka  något av våra paket redan nu.

cm_box_480.jpg
20 augusti
Cykelsmaker

Nu har vi släppt platserna till sensommarens allra mysigaste och mest smakfulla cykeltur! Ta med goda vänner. Upptäck lokala, småskaliga pärlor.