top of page
Glada gäster som firar Nyår på Solviken
Høstkos I Apelviken_vbg (1).jpg logotype
Illustration av husvagn i Halloween
Oktoberfest i Apelviken logotype
Vinfestival Apelviken logotype

Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

23 NOVEMBER - 16 DECEMBER

Klassiska läckerheter som sill, korv, köttbullar och skinka samsas med ett och annat nytänk. Vörtbröd och Janssons naturligtvis – hur skulle det annars se ut. Snaps, julöl och mumma till det och frampå kvällen har Ludwig lovat att mixtra ihop extra juliga drinkar.

Vi rundar av med sötsaker som sig bör, tar hit en pianobar och kallar hela kalaset ”En riktig jul!”

apelviken_julbord_223 (1).jpg
bubbelbar_vbg_20.jpg

31 DECEMBER 14-16

Ahh... det vart ju succé! Tre år i rad. Klart vi öppnar Bubbelbar i år också! Två timmar utomhusmingel. Slink förbi på eftermiddagspromenaden, skåla och önska grannar, goda vänner, varbergsbor och lite vem som helst ett riktigt gott slut!

bg_schlager (1).jpg

SOLVIKEN | 24 FEBRUARI

Åh. Ni vet alla de där låtarna som ingen gillar men alla sjunger med i. Som ingen lyssnar på men alla kan. Anna och Sara bildar tillsammans Lady2duo. De är på Solviken och bjuder in till Schalgerfest. Livemusik, quiz och dans.

schlager_3x2 (1).jpg

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Edvard så ordnar vi det. 

KONTAKTA EDVARD >

nyarsfest_camping_apelviken_varberg (1).jpg
Abstract Paint

31 DECEMBER 2023

Fördrink och mingel. Nyårssupé och fyrverkeri över ett kolsvart Kattegatt. Det skall firas nytt år på Solviken! Vi har en Lady2Duo på plats och bubbel vid tolvslaget - hur skulle det annars se ut.

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
30 december
Brunch

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före.

bada_box.jpg
19-21 januari
Bada!

Mitt i vintern har vi snärjt ihop ett riktigt prisvärt badpaket.Tro det eller ej. För de modiga. Sisten i är en fegis!

apelviken_sup.jpg
quiz_box_480.jpg
Höst
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning.

bottom of page