Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

Shooting Star

Event i märkliga tider?

COVID-19

Ni som känner oss vet att vi älskar event. Massor av glada människor, stoj och glam. Gästabud och partaj. Men det är när allt är som vanligt. I en upp-och-ner-vänd värld är det annorlunda. Vårt, och alla andras, dilemma just nu är att ingen riktigt vet hur länge vi inte får ha evenemang för fler än några få personer, när vi återigen får dansa, när socialt avstånd är det avstånd vi själva vill hålla och inte minst två meter. Så på frågor som "Blir det någon Vinfestival 2021?" och "Oktoberfest i höst, hur blir det med den?" blir svaret "Vi hoppas det". Och vi hoppas verkligen det. Men vi måste också reservera oss för att vi kan bli tvungna att ställa in. Det är som det är. Det vill säga tråkigt som bara den, men inte så mycket att göra åt. Vi håller ändå dörren öppen så länge vi kan - och om vi konstaterar att något inte är genomförbart meddelar vi det här, på sociala medier och direkt till dem som bokat så klart.

Rom med Per

10 APRIL 2021, 15-19

Sveriges förmodligen främsta kännare av rom, drycken alltså, bor ett stenkast från oss. Det vore ju kriminellt att inte ordna en provning med honom. Så det har vi gjort! Den 10 april ger vi 40 personer möjligheten. Se till att du blir en av dem.

per-holding-glass.jpg

25-27 JUNI 2021

Midsommar. Smaka på ordet... finns väl ingenting som är bättre? Och på Destination Apelviken firar vi midsommar på riktigt. Som den skall firas. Dans kring stången så klart. Lekarna, jordgubbarna och allt annat

Läs mer om allt som händer på Midsommar!

Abstract Paint

28 AUGUSTI 2021

När det är lite lättare att andas och ett sensommarlugn infunnit sig ställer viken till med ett riktigt vinkalas. Sju krögare väljer ut fyra olika viner från ett land - tillsammans blir det 28 olika viner från sju olika länder.

Oktoberfest

24 och 25 SEPTEMBER 2021

Oktoberfesterna i Apelviken är en tradition. Som en bayersk enklav två hösthelger på den halländska kusten. Släpp fram Bayraren i dig. Smörj in dina lederhosen, stuka till tyrolerhatten, stryk Dirndl-klänningen och upplev en tyrolsk tradition mitt i Varberg! 

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Felix så ordnar vi det. 

KONTAKTA FELIX >

Ännu mer?

JAJJAMENSAN

Surfcenter Apelviken Varberg
Surfcenter

Öppet varje dag 11-19

Ge dig själv en magisk upplevelse av havet - vårt surfcenter öppnar 26e juni

Melodikryss på Nisses
Melodikryss

Varje lördag

Varje lördag träffas vi på Nisses Bodega och löser Melodikrysset tillsammans.

Cykelsmaker Varberg
Cykelsmaker Varberg

21 augusti 2021

Augustiversionen av Cykelsmaker Varberg är släppt. Bokningen är öppen!

Oktoberfest Apelviken Varberg
Oktoberfest

24 och 25 september

Varbergshöstens viktigaste tradition - Das fantastisch Oktoberfest!