top of page
Glada gäster som firar Nyår på Solviken
Høstkos I Apelviken_vbg (1).jpg logotype
Illustration av husvagn i Halloween
Oktoberfest i Apelviken logotype
Vinfestival Apelviken logotype

Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

AppleBayDay_edited.jpg

Apple Bay Day

6 JUNI 2023 | 11-17

Sommarens stora kick-off. Theoz på scen. Godisregn, handbollsturnering och surf. Hoppborgar, SM i beachwrestling och surfing. Alla krogar serverar rätter från sina sommarmenyer. Thomas pianobar på Solviken, Selma&Sixten spelar på Nisses och Elusive Hearts på Kusthotellet. Bland annat.

22-25 JUNI 2023

Midsommar. Smaka på ordet... finns väl ingenting som är bättre? Och på Destination Apelviken firar vi midsommar på riktigt. Som den skall firas. Dans kring stången så klart. Lekarna, jordgubbarna och allt annat

Läs mer om allt som händer på Midsommar!

Midsommarfirande i Apelviken
hemsida.jpg

Cirkus Olympia

6 JULI 2023

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till mycket bra pris. Cirkus Olympia kommer till Apelviken.

Cykelsmaker Varberg

19 AUGUSTI 23

Platserna till höstens allra mysigaste och mest smakfulla cykeltur släpps snart! Ta med goda vänner på en upptäcksfärd till lokala, småskaliga pärlor i södra Varberg. Platserna är begränsade.

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Edvard så ordnar vi det. 

KONTAKTA EDVARD >

vinfestival_23_bg_texture_dark (1)_edited.jpg
vinfestival_23 (1)_edited.png
26 augusti
Vinfestival

En dag om året går hela viken samman och ställer till med det gemytligaste av vinkalas. Kom du också!

oktoberffest_bg_edited.jpg
oktoberfest_400x280.jpg
23 och 30 september
Oktoberfest

Sannolikt Varbergshöstens viktigaste händelse. En institution. Ta på tyrolerhatten det är Oktoberfest i Apelviken!

apelviken_sup.jpg
Quiz på Solviken
Hösten
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning. Martin och Olle ställer frågorna.

bottom of page