top of page
Glada gäster som firar Nyår på Solviken
Høstkos I Apelviken_vbg (1).jpg logotype
Illustration av husvagn i Halloween
Oktoberfest i Apelviken logotype
Vinfestival Apelviken logotype

Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

20-23 JUNI 2024

Midsommar. Smaka på ordet... finns väl ingenting som är bättre? Och på Destination Apelviken firar vi midsommar på riktigt. Som den skall firas. Dans kring stången så klart. Lekarna, jordgubbarna och allt annat

Läs mer om allt som händer på Midsommar!

Midsommarfirande i Apelviken
AppleBayDay_edited.jpg

Apple Bay Day

6 JUNI 2024 | 11-17

Sommarens stora kick-off. Medina och Jacqline på scen. Godisregn, handbollsturnering och surf. Hoppborgar, beachbrottning och surfing. Alla krogar serverar rätter från sina sommarmenyer. Selma&Sixten spelar på Nisses. Robin Kristiansson på Solviken. Bland annat.

konfetti_2 (1).jpg

Cirkus Olympia

4 JULI 2024

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till mycket bra pris. Cirkus Olympia kommer till Apelviken.

hemsida.jpg

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Nelly så ordnar vi det. 

KONTAKTA NELLY >

24 AUGUSTI 24

Platserna till sensommarens allra mysigaste och mest smakfulla cykeltur är släppta! Ta med goda vänner på en upptäcksfärd till lokala, småskaliga pärlor i södra Varberg. Platserna är begränsade.

cykelsmaker23_7987.jpg
VinFestival_apelviken (1).jpg
vinfestival_23_bg_texture_dark (1)_edited.jpg

Vinfestival

31 AUGUSTI | 11-17

Som vi längtat. Som. Det är ett helt år sedan sist. Ett vinkalas som slår allt annat du upplevt på våra breddgrader. I en strandvik väldigt nära dig. Boka redan nu in sista lördagen i augusti. Ta med ett gäng sköna vänner, låt de du möter på vägen följa med. 

Grunge Bricks
ovelo_9751_box (1).jpg
4 juli
Ove Lo
 

Tillbaka för vad som förmodligen blir sommarens röjigaste kväll på Nisses. Tänk att ni kokar ihop Thåström, Kent och Eldkvarn och vrider upp volymen ...

apelviken_sup.jpg
oktoberffest_bg_edited.jpg
oktoberfest_400x280.jpg
21 och 28 september
Oktoberfest

Sannolikt Varbergshöstens viktigaste händelse. En institution. Ta på tyrolerhatten det är Oktoberfest i Apelviken!

Brunch_577_nisses_varberg.jpg
25 maj
Brunch

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före.

bottom of page