Event

DET SPEKTAKULÄRA

Nåja, alla dagar nära havet är spektakulära på sitt sätt. En stilla solnedgång över Kattegatt slår det mesta. Men ibland, emellanåt, eller ganska ofta faktiskt tar vi i ordentligt. Sätter knorr på tillvaron. Glöm vardagen - det här är dagar av fest, skratt och galej. Dagar man gör klokt i att boka upp redan nu!

Shooting Star

Event i märkliga tider?

COVID-19

Ni som känner oss vet att vi älskar event. Massor av glada människor, stoj och glam. Gästabud och partaj. Men det är när allt är som vanligt. I en upp-och-ner-vänd värld är det annorlunda. Vårt, och alla andras, dilemma just nu är att ingen riktigt vet hur länge vi inte får ha evenemang för fler än 50 personer, när vi återigen får dansa, när socialt avstånd är det avstånd vi själva vill hålla och inte minst två meter. Så på frågor som "Blir det någon Nyårsfest i år?" och "Påsk nästa år, hur blir det med den?" blir svaret "Vi hoppas det". Och vi hoppas verkligen det. Men vi måste också reservera oss för att vi kan bli tvungna att ställa in. Det är som det är. Det vill säga tråkigt som bara den, men inte så mycket att göra åt. Vi håller ändå dörren öppen så länge vi kan - och om vi konstaterar att något inte är genomförbart meddelar vi det här, på sociala medier och direkt till dem som bokat så klart.

31 DECEMBER 2020

Kom och fira ankomsten av 2021 med oss på Solviken! På nyårsafton dukar vi upp en härlig nyårsmeny, minglar, hänger vid pianobar och skjuter av raketer och skålar naturligtvis in det nya året med bubbel vid tolvslaget.

Läs mer om våra prisvärda nyårspaket!

Påsk

1 - 5 APRIL 2021

Ah. Vårkänslor. Påsken inleder tradionellt våren. Så är det bara. Massor av aktiviteter, härlig stämning på Solviken och alldeles lagom tid för årets årets första havsbad. Jo då.

pask_camping_varberg_2.jpg
AppleBayDay.jpg

25-27 JUNI 2021

Midsommar. Smaka på ordet... finns väl ingenting som är bättre? Och på Destination Apelviken firar vi midsommar på riktigt. Som den skall firas. Dans kring stången så klart. Lekarna, jordgubbarna och allt annat

Läs mer om allt som händer på Midsommar!

Ett eget event?

Vill du ha ditt alldeles egna event hos oss? Bröllop, konferens, mässa, årsmöte, med eller utan aktiviteter? Träningsläger, rekreationsresa för kontoret eller kalas i största allmänhet? Prata med Felix så ordnar vi det. 

KONTAKTA FELIX >

Ännu mer?

JAJJAMENSAN

En riktig jul på Solviken
Jul på Solviken

19/11-13/12 2020

I höst är det premiär för ett redigt julkalas vi kallar En riktig jul på Solviken!

Cykelsmaker Varberg
Cykelsmaker Varberg

2021

Båda tillfällena 2020 sålde slut på några dagar! Planering för 2021 pågår ...

Melodikryss på Nisses
Melodikryss

Varje lördag

Varje lördag träffas vi på Nisses Bodega och löser Melodikrysset tillsammans.

Apple Bay Day
Apple Bay Day

6 juni 2021

En ny tradition i Apelviken. Varje år på självaste nationaldagen

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar