Vinfestival

28 AUGUSTI 2021 - INSTÄLLD

Vi hade verkligen önskat. Hoppats. Längtat. Trängtat. Vi har vridit och vänt. Försökt att hitta något sätt, men med kvarvarande restriktioner har vi tyvärr ingen möjlighet att genomföra årets vinfestival.

Apelviken är öppen som vanligt den 28 augusti då festivalen skulle varit. Självklart. Alla medverkande krogar har öppet. Allt härligt som alltid händer i viken händer - men vinfestival blir det igen först den 27 augusti 2022!

En smakresa

FRÅN APELVIKEN RUNT HALVA KLOTET

Sju krogar i samma vik. Från Varbergs Kusthotell i norr till &Olles i söder. Bara några hundra meter emellan. Börja med Portugal och avsluta med Sydafrika. Kläm in Australien mellan Frankrike och en Riesling. Eller något helt annat. Ta det som du vill, helt och hållet som du känner för, lite som du är. Som andan faller på. Som Apelviken.

 

Vilken krog som griper sig an vilket vinland, om vi med tanke på pandemin måste anpassa festivalen och i så fall hur vet vi ännu inte - så snart vi vet får du reda på det här.

Så funkar det

BRA ATT VETA

Varje krog serverar smakprov av fyra olika viner från samma land. Ett smakprov om 4cl kostar en kupong, 25kr. Häfte om 10st  kuponger säljs för 250 kr. Särskilda glas finns; pris 25 kr eller en kupong. Glaset tar du med mellan krogarna - och hem när dagen är slut. Och har du varit här förut tar du naturligtvis med dig förra årens glas - så är du väl rustad. I vinfestivalprogrammet som du får när du köper kuponghäfte finns alla vinerna presenterade med namn, beskrivning, region, druva/or, alkoholhalt och i förekommande fall artikelnummer på systembolaget. 

Paket

KRAMA UT MER UR VINFESTIVALEN

Vill du ha ut så mycket som möjligt ur vinfestivalen? Var på plats i tid, fortsätta hela kvällen och slippa köra hem? Boka våra paket med boende och 'goodiebag'. Då får du två nätter i hotell, lägenhet med självhushåll eller campingtomt, 27-29 augusti, ett vinfestivalhäfte, ett vinfestivalglas per person en rad erbjudande hos oss, tilltugg och vinfestivalkupong på Nisses Bodega. Allt som allt, i runda slängar värt 500 riksdaler.
Boka i tid. Vinfestivalpaketen är begränsade.

INSTÄLLD
INSTÄLLD
INSTÄLLD
INSTÄLLD
Brunch på Nisses Bodega
Brunch på Nisses

4 December

Äntligen brunch igen! Frukost och lunch på samma gång.

Quiz på Solviken
Quiz med Martin

22 December

Kluriga och inte så kluriga frågor i klassisk pubquiz på Solviken.

Mellandagsmysigt paket i Apelviken
Mellandagsmys

26-30 December

Ett mellandagsmysigt paket för dig och någon du tycker riktigt mycket om.

Påsk i Apelviken
Påsk

14-18 April

Tänk vitsippor. Sol som värmer igen. Grönt. Det är påsk!