Vinfestival

28 AUGUSTI 2021

Efter förra årets inställda vinfest är vi mer taggade än någonsin. Vi längtar efter stoj, härlig stämning och massor av glada människor. Vi älskar vår vinfestival och just nu planeras det, provsmakas och funderas på vilka godsaker vi skall servera i år. Ännu har vi en pandemi vänner, så även om vi hoppas att det blir minst lika uppslupen, spontan och magnefik som någonsin tidigare, men exakt hur det blir i slutändan vet vi inte just nu men på något sätt får vi till det. Boka in den sista lördagen i augusti redan nu!

En smakresa

FRÅN APELVIKEN RUNT HALVA KLOTET

Sju krogar i samma vik. Från Varbergs Kusthotell i norr till &Olles i söder. Bara några hundra meter emellan. Börja med Portugal och avsluta med Sydafrika. Kläm in Australien mellan Frankrike och en Riesling. Eller något helt annat. Ta det som du vill, helt och hållet som du känner för, lite som du är. Som andan faller på. Som Apelviken.

 

Vilken krog som griper sig an vilket vinland, om vi med tanke på pandemin måste anpassa festivalen och i så fall hur vet vi ännu inte - så snart vi vet får du reda på det här.

Så funkar det

BRA ATT VETA

Varje krog serverar smakprov av fyra olika viner från samma land. Ett smakprov om 4cl kostar en kupong, 25kr. Häfte om 10st  kuponger säljs för 250 kr. Särskilda glas finns; pris 25 kr eller en kupong. Glaset tar du med mellan krogarna - och hem när dagen är slut. Och har du varit här förut tar du naturligtvis med dig förra årens glas - så är du väl rustad. I vinfestivalprogrammet som du får när du köper kuponghäfte finns alla vinerna presenterade med namn, beskrivning, region, druva/or, alkoholhalt och i förekommande fall artikelnummer på systembolaget. 

Paket

KRAMA UT MER UR VINFESTIVALEN

Vill du ha ut så mycket som möjligt ur vinfestivalen? Var på plats i tid, fortsätta hela kvällen och slippa köra hem? Boka våra paket med boende och 'goodiebag'. Då får du två nätter i hotell, lägenhet med självhushåll eller campingtomt, 27-29 augusti, ett vinfestivalhäfte, ett vinfestivalglas per person en rad erbjudande hos oss, tilltugg och vinfestivalkupong på Nisses Bodega. Allt som allt, i runda slängar värt 500 riksdaler.
Boka i tid. Vinfestivalpaketen är begränsade.

Surfcenter Apelviken Varberg
Surfcenter

Öppnar 26e juni

Ge dig själv en magisk upplevelse av havet - vårt surfcenter öppnar 26e juni

Melodikryss på Nisses
Melodikryss

Varje lördag

Varje lördag träffas vi på Nisses Bodega och löser Melodikrysset tillsammans.

Cykelsmaker Varberg
Cykelsmaker Varberg

21 augusti 2021

Augustiversionen av Cykelsmaker Varberg är släppt. Bokningen är öppen nu!

Oktoberfest Apelviken Varberg
Oktoberfest

24 och 25 september

Varbergshöstens viktigaste tradition - Das fantastisch Oktoberfest!