top of page
mellandagsmys_i_varberg.jpg

2 DECEMBER 2023

Som en tjuvstart av julen. För att komma i stämning, för smakerna och myset. Tillsammans med fantastiska kollegor har vi slagit in bästa julklappen och låter dig öppna den redan tre veckor före självaste julafton; en promenad över Hästhagabergen med dess makalösa utsikt, längs Strandpromenaden och med fem stopp och smakprov hos några av varbergs bästa matkreatörer.

Adventsmaker är decembers allra charmigaste smakpromenad. Samla ihop de godaste av kamrater, familj och kollegor och boka nu. Platserna är begränsade.

Det här är Adventsmaker

5 stopp

4,5 km

Smakprover

2 december, 11-17

450.-

Max 150 deltagare

solviken.jpg

1. Restaurang Solviken

Vi börjar med en redig julmacka på Solviken så vi står oss hela promenaden över Hästhagabergen; vörtbröd med julskinka, äpple och senap.

havanna.jpg

2. Hotell Havanna

Ett kubanskt hotell mitt i Varberg? Självklart. Här bjuds vi en mustig jordärtkocksoppa med nybakat bröd. 

bakelsar.jpg

3. Bakelsar

Bakelsars café hittar man sommartid i Träslövs trädgård. På Adventssmaker baxar hon ner sin vagn till Ankaret och bjuder på julpralin och varm dryck.

kusthotell (1).jpg

4. Varbergs Kusthotell

En klassiker i Varberg. Lika självklar som fästning och kurbad. Här serveras grönkålspaj och en julig sallad.

nisses.jpg

5. Nisses Bodega

Som alla goda smakutflykter bör avslutas med dessert utgör Adventsmaker ingen skillnad. Glögg och kaffe till det.

advensmaker_varberg.jpg

Boka dina platser här. Den 2e december dyker du upp på Solvken vid utsatt starttid. Därefter tillbringar du eftermiddagen i den takt du vill. Med deltagarkort i handen för smakproven, över Hästhagabergen, förbi ankaret och strandpromenaden tillbaka för att avsluta på Nisses.

bottom of page