mellandagsmys_i_varberg.jpg

3 DECEMBER 2022 - FULLBOKAD

Som en tjuvstart av julen. För att komma i stämning, för smakerna och myset. Tillsammans med fantastiska kollegor har vi slagit in bästa julklappen och låter dig öppna den redan tre veckor före självaste julafton; en promenad över Hästhagabergen med dess makalösa utsikt, längs Strandpromenaden och med fem stopp och smakprov hos några av varbergs bästa matkreatörer.

Adventsmaker är decembers allra charmigaste smakpromenad. Samla ihop de godaste av kamrater, familj och kollegor och boka nu. Platserna är begränsade.

Det här är
Adventsmaker

5 stopp

4,5 km

Smakprover

3 december kl 11-16

395.-

Max 108 deltagare

solviken.jpg

1. Restaurang Solviken

Vi börjar på Solviken, som kanske inte behöver någon närmare presentation. Här bjuds vi på hembakt vörtbröd med julskinka, äpple och senap. 

havanna.jpg

2. Hotell Havanna

Ett kubanskt hotell mitt i Varberg. Jodå! Varmt, välkomnande och ombonat. Havanna serverar sill med variation av ägg och fröknäcke. 

bakelsar.jpg

3. Bakelsar

Bakelsars  café hittar man under sommarhalvåret på Träslövs Trädgård. Under Adventsmaker flyttar Elsa sin vagn till Strandpromenaden och bjuder på julpralin och varm dryck. 

kusthotell (1).jpg

4. Varbergs Kusthotell

Klassiskt. Lika självklar i Varberg som fästning och havsbad. Kusthotellet serverar grönkålssoppa med rökt lax och bröd. 

nisses.jpg

5. Nisses Bodega

Som varje smakutflykt bör avslutas med dessert gör naturligtvis Adventsmaker också så. Nisses Bodega  dukar upp några juliga efterrätter. 

advensmaker_varberg.jpg

Plats bokas här. Den 3e december tar man med sig bästa promenadhumör och är vid Restaurang Solviken på utsatt tid. Därefter tar man eftermiddagen i sin egen takt. Med deltagarkort för smakprov ger man sig på egen hand, och med varandra, iväg mot Havanna och rundar av på Nisses Bodega.

11.00
11.30
12.00