ÄGGAJAKT OCH VÅRKÄNSLOR

Påsk

Påskhelgen är alltid, lite oavsett när den inträffar lika med vår. I år infaller Påskafton den 8 april och med lite tur borgar det för en lång skön helg med härligt vårväder. Vitsippor i backen, barn som springer i t-shirt alldeles för tidigt och för många första doppet. Hos oss är det full fart så klart - boka gärna redan nu, det lär bli fullbokat. Det blir det alltid. Alla påskaktiviteter ingår för dig som bor hos oss!

snart ...

Program

PÅSK

Hela helgen

Torsdag 6 april

...

Fredag 7 april

...

Lördag 8 april

...

Söndag 9 april

...

Med reservation för ändringar

Midsommar. Smaka på ordet... finns väl ingenting som är bättre? Mitt i sommaren, jordgubbarna, maten, glädjen, lekarna och midsommarnatten - den magiska! Med sju blommor under huvudkudden. När man badar vid midnatt och aldrig vill att stunden skall ta slut.

På Apelviken firar vi midsommar på riktigt. Klassisk svensk midsommar utan fusk. Små grodor, prästkråkor och sill redan till frukost.

hotell_vbg.jpg
Hotell
46m² för dig själv

Vet du om att vårt hotell är öppet året om? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår! 

talt_vbg.jpg
Camping
Att vara sig själv

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

stugorApelviken.jpg
Stuga
Mysiga krypin

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.