top of page
cirkusOlympia_22.jpg

Cirkus Olympia

6 JULI 2023

Cirkus Olympia har gästat Apelviken första veckan i juli i över tjugo år. Här igen för att glädja stora som små. För att bringa skratt, häpnad och förvåning. Det blir åter igen en färgsprakande föreställning med clowner, trapetskonstnärer och akrobater. 

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till ett ovanligt generöst pris; alla platser kostar bara 175 kr - och då ingår glass till barnen, kaffe (eller saft till de som föredrar) och bulle i pausen. Den 6 juli är tältet rest, programmet välfyllt, klockan 19.00 börjar föreställningen, och du är sannolikt klok nog att vara på plats. Boka biljetter nedan.

Skulle du missa Cirkus Olympia i Apelviken har du tre andra tillfällen

Getterön 7 juli 19.00

Espevik 8 juli 19.00

Björkäng 9 juli 16.00 (Observera tiden)

Vi tar Cirkus Olympia till Varberg i samarbete med Tempo Getterön och Espevik Camping. Biljetter köper du på länken nedan eller hos oss på Apelviken Livs och på Tempo Getterön.

hostkos.jpg
Vecka 40
Høstkos

Norskt höstlov i Apelviken? Jo då. Redan i början av oktober stämplar de flesta norska skolbarn ut för en veckas återhämtning.

Brunch_varberg_nisses_edited.jpg
27 april
Brunch

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före. 

brunch_nisses.jpg
vinfestival_23_bg_texture_dark (1)_edited.jpg
vinfestival_24_box (1).jpg
31 augusti
Vinfestival

En dag om året går hela viken samman och ställer till med det gemytligaste av vinkalas. Kom du också!

bottom of page