top of page
cirkusOlympia_22.jpg

Cirkus Olympia
 

6 JULI 2023

Cirkus Olympia har gästat Apelviken första veckan i juli i över tjugo år. Här igen för att glädja stora som små. För att bringa skratt, häpnad och förvåning. Det blir åter igen en färgsprakande föreställning med clowner, trapetskonstnärer och akrobater. 

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till ett ovanligt generöst pris; alla platser kostar bara X kr - och då ingår glass till barnen, kaffe (eller saft till de som föredrar) och bulle i pausen. Den 6 juli är tältet rest, programmet välfyllt, klockan 19.00 börjar föreställningen, och du är sannolikt klok nog att vara på plats. Boka biljetter nedan.

Vi tar Cirkus Olympia till Varberg i samarbete med Tempo Getterön och Espevik Camping.

snart ...
cirkus.jpg

Campingpaket

2023

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till mycket bra paketpris.

 

Du bor på en av våra finaste campingtomter, ca 100m² med el 16 A samt vatten och avlopp. Tomten har hårdgjord yta för enkel uppställning och konstgräs under förtältet.

Campingtomt samt cirkusföreställning för 2 vuxna och 2 barn, för bara X svenska kronor. Antalet platser är begränsat - först till kvarn.

snart ...
pask_480.jpg
6-9 april
Påsk

Äggajakt och vårkänslor. Vitsippor i backen. Det är påsk i Apelviken och allting öppnar. Boka i tid. Det blir fullt. Det blir det alltid.

Brunch_varberg_nisses_edited.jpg
22 april
Brunch

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före. 

brunch_nisses.jpg
Dot Paint Splatter
quiz_box_480.jpg
Vår
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna, sorterar och reder ut, när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning. 

bottom of page