cirkusOlympia_22.jpg

Cirkus Olympia
 

TILLBAKA 2023

Tjugo år i rad hade Cirkus Olympia gästat Apelviken första veckan i juli. Sen fick vi ställa in två somrar. Men nu är de tillbaka! Gissa om vi är glada! Här igen för att glädja stora som små. För att bringa skratt, häpnad och förvåning. Det blir åter igen en färgsprakande föreställning med clowner, trapetskonstnärer och akrobater. 

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till ett ovanligt generöst pris; alla platser kostar bara 160 kr - och då ingår glass till barnen, kaffe (eller saft till de som föredrar) och bulle i pausen. Den 7 juli är tältet rest, programmet välfyllt, klockan 19.00 börjar föreställningen, och du är sannolikt klok nog att vara på plats. Boka biljetter nedan.

Vi tar Cirkus Olympia till Varberg i samarbete med Tempo Getterön och Espevik Camping. Vi återkommer med datum för 2023 någon gång efter årsskiftet.

snart ...

(Biljetter säljs i samarbete med HK Varberg)

cirkus.jpg

Campingpaket

2023

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till mycket bra paketpris.

 

Du bor på en av våra finaste campingtomter, ca 100m² med el 16 A samt vatten och avlopp. Tomten har hårdgjord yta för enkel uppställning och konstgräs under förtältet.

Campingtomt samt cirkusföreställning för 2 vuxna och 2 barn, för bara 1900 svenska kronor. Antalet platser är begränsat - först till kvarn.

snart ...
apelviken_julbord.jpg
I advent
Jul på Solviken

Det blir en riktig jul på Solviken i år också! Som sig bör. Som det skall vara. Smakerna, traditionen och alla julsångerna. Fyra helger i november och december. Boka nu.

brunch_29jan.jpg
Höst
Brunch

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före. 

brunch_nisses.jpg
Dot Paint Splatter
quiz_box_480.jpg
Höst
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna, sorterar och reder ut, när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning.