cirkusOlympia_22.jpg

Cirkus Olympia
 

7 JULI 2022 KL 19.00

Tjugo år i rad hade Cirkus Olympia gästat Apelviken första veckan i juli. Sen fick vi ställa in två somrar. Men nu är de tillbaka! Gissa om vi är glada! Här igen för att glädja stora som små. För att bringa skratt, häpnad och förvåning. Det blir åter igen en färgsprakande föreställning med clowner, trapetskonstnärer och akrobater. 

En unik möjlighet att se fantastiska cirkuskonster av svenska och internationella toppartister till ett ovanligt generöst pris; alla platser kostar bara 160 kr - och då ingår glass till barnen, kaffe (eller saft till de som föredrar) och bulle i pausen. Den 7 juli är tältet rest, programmet välfyllt, klockan 19.00 börjar föreställningen, och du är sannolikt klok nog att vara på plats. Boka biljetter nedan.

Vi tar Cirkus Olympia till Varberg i samarbete med Tempo Getterön och Espevik Camping. Missar du Cirkus Olympia hos oss har du tre möjligheter till; 8 juli kl. 19 på Getterön 5e vik, 9 juli kl 19 på Espevik eller matinéföreställning kl 16 den 10 juli i Björkäng.

snart ...
Apple Bay Day
Apple Bay Day

6 Juni

Apple Bay Day är tillbaka! Den 6e juni är det åter dags för årets stora kick off i Apelviken

Cirkus Olympia i Apelviken
Cirkus Olympia

7 juli

Cirkus Olympia är äntligen tillbaka. Här igen för att bringa skratt, häpnad och förvåning.

Vinfestival
Vinfestival

27 augusti

I augusti är det åter dags för sensommarens vinmingel. Sju krogar, sju länder, tjugoåtta viner.

Quiz med Martin och Olle
Quiz

9 juni

Kluriga, helt oviktiga och livsavgörande frågor utifrån olika tema - med Martin och Olle.