top of page
varbeg_camping.jpg

Camping

SJÄLVA DEFINITIONEN AV ATT VARA SIG SJÄLV

Hos oss bor du alldeles intill en kilometerlång sandstrand, med en stor pool i "trädgården" och på alldeles lagom promenadavstånd in till Varbergs centrum. Fler aktiviteter än du kommer att hinna med, välsorterad livsmedelsbutik, två restauranger på området och fem till i viken. Och som om inte det vore nog, två surfcenter.

VARBERGS BÄSTA CAMPING

Lite skrytsamt, visst... men det är faktiskt sant. Och det är inte bara vi som tycker det. Vi är den enda femstjärniga campingplatsen i Varberg! Ja, i hela Halland faktiskt. En av fjorton i Sverige. Det innebär inte bara att vi uppfyller alla möjliga kriterier kring pool, aktiviteter, antal toaletter och allt möjligt annat. Det innebär framför allt att vi alltid gör allt vi kan för att du skall få en så härlig campingsemester som det bara är möjligt.

camping_varberg_västkusten (1).jpg

Siffror

DESTINATION APELVIKEN I TAL OCH ANTAL

Avstånd till havet: 50-250m

Avstånd till centrum: 2km

Restaurang: Ja, 2 stycken. (En öppet året runt)

Pool: Ja, ingår

Kabel-TV: Ja, på delar av området

Wifi: Ja

Tvättstuga: Ja

Barnaktiviteter: Ja, massor

Matbutik: Ja (öppen april-september)

Campingtomter: 462 st

Servicehus: 3 st

Bastu: Ja, 2st

Snitt-temperatur pool: 25°C (öppen maj-september)

Lägenheter: 72 st

Stugor: 10 st

Öppet: Året runt!

Karta

HITTA RÄTT

Olika gäster har ofta lite olika preferenser; en del vill bo nära lekplats andra så långt ifrån som möjligt, en del nära servicehus andra vill gärna ha kvällssol.
 

Våra campingtomter "poolbokas". Det innebär att du inte vet exakt vilket platsnummer du tilldelas förrän vid incheckning - men man får alltid ha önskemål! Vi gör alltid allt vi kan för att uppfylla dessa, men en bokning innebär bara att du är garanterad en av platserna i den pool du bokat.

Hämta vår områdeskarta så får du bra överblick av vad som är var.

Säsongsgäst

ÄNNU MER CAMPING

För dig som vill ha ut det allra mesta, som liksom inte kan få nog av camping, Varberg, havet och poolen erbjuder vi säsongsplatser.

Antalet är begränsat och det är ofta en mycket stor efterfrågan. Är du lite osäker på om hela sommaren rentav blir för mycket? Prova gärna vår 30-dagarssäsong.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om våra olika alternativ, prisexempel och hur du ställer dig i kö.

IMG_2668_apelviken_camping (1).jpg
fastningsbadet_varberg.jpg

Servicehus

KANSKE VIKTIGAST AV ALLT

Det är inte alltid toaletter, duschar, kök och disk ges framskjuten plats - inte ens på campingplatser. Men om någonstans är det väl just där dessa servicehus borde visas upp.

Vi har tre servicehus på området; det östra, södra och norra. Alla tre har toaletter, duschar, kök och diskmaskiner. Östra och Södra har familjerum. Anpassad toalett för rörelsehindrade finns i Östra. I Södra och Norra finns bastu och i Södra ett stort matrum för tältare eller de som helt enkelt behöver lite extra plats för att äta.

I Södra finns också vår tvättstuga.

Året runt
Hyr cykel

Du kan hyra cykel av oss. Vi har både elcyklar som gör tramptagen extra lätta och traditionella som drivs av gammal hederlig trampkraft. 

hyrcykel_vbg (1).jpg
fall_in_Apelviken.jpg
oktoberffest_bg_edited.jpg
oktoberfest_400x280.jpg
21 och 28 september
Oktoberfest

Sannolikt Varbergshöstens viktigaste händelse. En institution. Ta på tyrolerhatten det är Oktoberfest i Apelviken!

Brushed Metal
cam_2.png
Just nu
Webbkameror

Vi har tre egna webkameror som visar hur det ser ut i Apelviken just nu. Live. Dygnet runt.

bottom of page