Camping

SJÄLVA DEFINITIONEN AV ATT VARA SIG SJÄLV

Hos oss bor du alldeles intill en kilometerlång sandstrand, med en stor pool i "trädgården" och på alldeles lagom promenadavstånd in till Varbergs centrum. Fler aktiviteter än du kommer att hinna med, välsorterad livsmedelsbutik, två restauranger på området och fem till i viken. Och som om inte det vore nog, två surfcenter.

VARBERGS BÄSTA CAMPING

Lite skrytsamt, visst... men det är faktiskt sant. Och det är inte bara vi som tycker det. Vi är den enda femstjärniga campingplatsen i Varberg! Ja, i hela Halland faktiskt. En av sexton i Sverige. Det innebär inte bara att vi uppfyller alla möjliga kriterier kring pool, aktiviteter, antal toaletter och allt möjligt annat. Det innebär framför allt att vi alltid gör allt vi kan för att du skall få en så härlig campingsemester som det bara är möjligt.

Nostalgi
Nostalgi

Surfplatta? När det finns sådana här!

Camping Varberg
Camping Varberg

E-gatan i kvällssol

Receptionen
Receptionen

Nostalgi
Nostalgi

Surfplatta? När det finns sådana här!

1/6

Siffror

DESTINATION APELVIKEN I TAL OCH ANTAL

Avstånd till havet: 50-250m

Avstånd till centrum: 2km

Restaurang: Ja, 2 stycken. (En öppet året runt)

Pool: Ja, ingår

Kabel-TV: Ja

Wifi: Ja

Tvättstuga: Ja

Barnaktiviteter: Ja, massor

Matbutik: Ja (öppen april-september)

Campingtomter: 462 st

Servicehus: 3 st

Bastu: Ja, 2st

Snitt-temperatur pool: 25°C (öppen april-september)

Lägenheter: 72 st

Stugor: 10 st

Öppet: Året runt!

Karta

HITTA RÄTT

Olika gäster har ofta lite olika preferenser; en del vill bo nära lekplats andra så långt ifrån som möjligt, en del nära servicehus andra vill gärna ha kvällssol.
 

En del av våra campingtomter kan du platsboka, och veta exakt vilken plats du hamnar på, andra "poolbokas". Då vet du inte platsnummer förrän vid incheckning - men man får alltid ha önskemål!

Hämta vår områdeskarta så får du bra överblick av vad som är var.

Enkelt

VÅRT BETALSYSTEM

Vi vill inget mer än att din vistelse skall vara enkel. Och enkelt är som du vet bekvämt.

Vårt betalsystem utgörs av ett band att bära runt armen. Med det öppnar du bom och dörrar till servicehus, entré till poolen och du kan, om du vill, ladda det med "kontanter" och använda inom hela området. 

Förboka gärna armband så går incheckningen smidigare.

Säsongsgäst

ÄNNU MERA CAMPING

För dig som vill ha ut det allra mesta, som liksom inte kan få nog av camping, Varberg, havet och poolen erbjuder vi säsongsplatser.

Antalet är begränsat och det är ofta en mycket stor efterfrågan. Är du lite osäker på om hela sommaren rentav blir för mycket? Prova gärna vår 30-dagarssäsong.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om våra olika alternativ, prisexempel och hur du ställer dig i kö.

baconAggKottbullar_frukost.jpg
Nisses Bodega
Frukost alla dagar

Nisses Bodega serverar förmodligen Varbergs mest prisvärda frukost alla dagar året runt. Hemlagat, varmt och kallt med extra mycket kärlek.

vandring_vbg_480.jpg
Vår i Åkulla
Mars - April

Upplev Åkulla när allt vaknar igen efter vintern. Myllrande. Spirande. Makalöst. Vi har satt ihop ett antal hotellpaket för dig som inte fått ut husvagnen tills dess.

Barnrum i Södra Servichuset
Barnrum i Södra Servichuset

Herrar Norra Servicehuset
Herrar Norra Servicehuset

Östra Servicehuset
Östra Servicehuset

Barnrum i Södra Servichuset
Barnrum i Södra Servichuset

1/7

Servicehus

KANSKE VIKTIGAST AV ALLT

Det är inte alltid toaletter, duschar, kök och disk ges framskjuten plats - inte ens på campingplatser. Men om någonstans är det väl just där dessa servicehus borde visas upp.

Vi har tre servicehus på området; det östra, södra och norra. Alla tre har toaletter, duschar, kök och diskmaskiner. Östra och Södra har familjerum. Anpassad toalett för rörelsehindrade finns i Östra. I Södra och Norra finns bastu och i Södra ett stort matrum för tältare eller de som helt enkelt behöver lite extra plats för att äta.

I Södra finns också vår tvättstuga.