Att bo vid havet

EN LISA FÖR SJÄLEN

Att bo nära vatten är något alldeles speciellt. Ett välbefinnande som inte riktigt finns någon annanstans. Vi erbjuder en rad olika boendealternativ ett stenkast från strandkanten - och ändå mitt i Varberg. Stuga, hotell eller husvagn. Tält eller husbil. Ett "andra hem" att upptäcka hela västkusten ifrån. En timme bort från storstadspuls i Göteborg, åk till Bohuslän över dagen, Borås Djurpark hinner man också med utan konstigheter, Ullared ligger bara en halvtimme bort. 

Bo i Varberg. Upptäck Västkusten.

Hotell stora sovrummet
Hotell stora sovrummet

Övervåningen har två sovrum

Frukost ingår!
Frukost ingår!

Stor generös frukostbuffé

Hotell Våning 1
Hotell Våning 1

Undervåningen har allrum, badrum och kök

Hotell stora sovrummet
Hotell stora sovrummet

Övervåningen har två sovrum

1/9

Hotell

NÄR STORT OCH BEKVÄMT ÄR VIKTIGAST

Vårt hotell har bara sviter - men vi kallar dem lägenheter. Det är i stort sett samma sak men vi har bytt ut minibar mot kylskåp som du själv fyller med det du vill och har dessutom lagt till ett fullt utrustat kök!

Vi tycker inte du skall nöja dig med ett rum när du bor på hotell. Hos oss får du tre. Riktigt bekvämt boende med två separata sovrum, allrum med kök, badrum och härlig uteplats. Allt som allt 46m² på två våningsplan. För en till fyra personer.

Fri parkering i direkt anslutning till lägenheten. Stor, generös frukost ingår också alltid i priset. Med allt som förväntas av en sådan; köttbullar, äggröra, bacon, müsli i alla möjliga former, juice och nybakat bröd. 

Camping

VARBERGS BÄSTA CAMPINGPLATS

Jo, det är sant. Vi är inte bara Varbergs utan också Hallands enda femstjärniga campingplats. En av sexton i Sverige. Det är vi mycket stolta över.

Det innebär också att vi alltid kommer att göra allt vi kan för att du skall få en så bra vistelse hos oss som möjligt!

Dessutom alldeles vid havet. Myggfritt för det mesta och bara en kort promenad längs strandpromenaden så är du mitt i centrum.

apelviken_bo_vid_havet_wide.jpg
Compactlägenheter
Compactlägenheter

Lite mindre och mysiga lägenheter i stugby

Comfortlägenhet
Comfortlägenhet

... eller större, med plats för 1-6 personer

Comfortlägenhet
Comfortlägenhet

Alla lägenheter har en härlig uteplats

Compactlägenheter
Compactlägenheter

Lite mindre och mysiga lägenheter i stugby

1/9

Lägenhet

SJÄLVHUSHÅLL - SOM HEMMA

Vi vågar säga att vi verkligen har något boende för alla. Självhushållslägenheter för dig som vill ha det lite mer som hemma; praktiskt och bekymmerslöst.

Vi har större och mindre lägenheter; vi kallar dem comfort- och compactlägenheter. De större är 46m², plats för 1-6 personer i två våningsplan. Compactlägenheterna är 20m², också i två våningsplan, med plats för 3+1 personer. På nedervåningen finns en nedfällbar säng på väggen som rymmer en person som väger max 50kg.

Fri parkering intill boendet ingår alltid! Fullt utrustade kök med kyl, frys, spis, ugn, mikro och diskmaskin. Egen uteplats. I en del lägenheter är husdjur välkomna.

 
 

Stugor

CHARMIGA, MYSIGA KRYPIN

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att rå om varandra i.

Våra stugor är från 10m², enkla när allt du behöver är en plats att övernatta och en uteplats till morgonkaffet, med plats för två personer och ett litet barn, till 30m² med separat sovrum, dusch, toalett och fullt utrustat kök.

10m²
10m²

Våra småstugor är enkla och utan dusch och toalett.

Stuga 1
Stuga 1

Stuga 1 har sovrum, allrum, kök, dusch och toalett

Sovrum
Sovrum

Stuga 1

Stuga 4
Stuga 4

Enkelt men mysig övernattning på sommaren.

camping är kul

Frukost på Nisses
Frukost

Unna dig en bra start

Frukost. Den bästa av måltider. Varm mat. Kall mat. Hemkokad marmelad och hos-oss-gjord ingefärsshot. Juice, ostar och egenrostad müsli. Unna dig en härlig frukost på Nisses!

Varberg med cykel
Hyr cykel

Året runt

Varberg upplevs kanska allra bäst från cykelsadeln. I egen takt, med havsluften runt omkring sig. Hyr cykel av oss.