top of page
subbeFyr (1).jpg
Vitkalkade Wood

EN LISA FÖR SJÄLEN

BO VID HAVET

Att bo nära vatten är något alldeles speciellt. Ett välbefinnande som inte riktigt finns någon annanstans. Vi erbjuder en rad olika boendealternativ ett stenkast från strandkanten - och ändå mitt i Varberg. Stuga, hotell eller husvagn. Tält eller husbil. Ett "andra hem" att upptäcka hela västkusten ifrån. En timme bort från storstadspuls i Göteborg, åk till Bohuslän över dagen, Borås Djurpark hinner man också med utan konstigheter, Ullared ligger bara en halvtimme bort. 

Bo i Varberg. Upptäck Västkusten.

varberg_hotellrum_1.jpg
Vitkalkade Wood
hostbild_1_edited.jpg

Året runt

Sensommarens lugn, novembers svarta vatten eller det resoluta i januari. Varje årstid, varje säsong har sin skönhet. Varje tid sitt eget adelsmärke. Vi har öppet alla! Trehundrasextiofem dagar om året. 

lagenhetshotell_vbg_allrum.jpg

Hotell

NÄR STORT OCH BEKVÄMT ÄR VIKTIGAST

Vårt hotell har bara sviter - men vi kallar dem lägenheter. Det är i stort sett samma sak men vi har bytt ut minibar mot kylskåp som du själv fyller med det du vill och har dessutom lagt till ett fullt utrustat kök!

Vi tycker inte du skall nöja dig med ett rum när du bor på hotell. Hos oss får du tre. Riktigt bekvämt boende med två separata sovrum, allrum med kök, badrum och härlig uteplats. Allt som allt 46m² på två våningsplan. För upp till fyra personer.

Fri parkering i direkt anslutning till lägenheten. Stor, generös frukost ingår också alltid i priset. Med allt som förväntas av en sådan; köttbullar, äggröra, bacon, müsli i alla möjliga former, juice och nybakat bröd. 

varberg_camping_31.jpg
Vitkalkade Wood

VARBERGS BÄSTA CAMPINGPLATS

CAMPING

Jo, det är sant. Vi är inte bara Varbergs utan också Hallands enda femstjärniga campingplats. En av fjorton i Sverige. Det är vi mycket stolta över. Det innebär också att vi alltid kommer att göra allt vi kan för att du skall få en så bra vistelse hos oss som möjligt!

Dessutom alldeles vid havet. Myggfritt för det mesta och bara en kort promenad längs strandpromenaden så är du mitt i centrum.

camping_varberg_32.jpg
apelviken_varberg_boende (1).jpg
apelviken_lagenhet_vbg (1).jpg

Lägenhet

SJÄLVHUSHÅLL - SOM HEMMA

Vi vågar säga att vi verkligen har något boende för alla. Självhushållslägenheter för dig som vill ha det lite mer som hemma; praktiskt och bekymmerslöst.

Vi har större och mindre lägenheter; vi kallar dem comfort- och compactlägenheter. De större är 46m², plats för 1-6 personer i två våningsplan. Compactlägenheterna är 20m², också i två våningsplan, med plats för 3+1 personer. På nedervåningen finns en nedfällbar säng på väggen som rymmer en person som väger max 50kg.

Fri parkering intill boendet ingår alltid! Fullt utrustade kök med kyl, frys, spis, ugn, mikro och diskmaskin. Egen uteplats. I en del lägenheter är husdjur välkomna.

Lagenhet
Stugor
Vitkalkade Wood

CHARMIGA, MYSIGA KRYPIN

STUGOR

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att rå om varandra i.

Våra stugor är från 10m², enkla när allt du behöver är en plats att övernatta och en uteplats till morgonkaffet, med plats för två personer och ett litet barn, till 30m² med separat sovrum, dusch, toalett och fullt utrustat kök.

stugor_apelviken_vbg.jpg
Vitkalkade Wood
foretagboende_varberg.jpg

Företag?

Är ni en hel hög som behöver boende, boende ofta eller under lång tid? Japp, vi har det också!

strandpromenaden_varberg (1).jpg

camping är kul

Abstract Texture
apelviken_traning_sommar (2).jpg
Hela sommaren
Aktiv semester

För dig som vill ha bästa starten på dagen. Varje dag hela sommaren till och med 11 augusti.

cykelsmaker23_7987 (1).jpg
24 augusti
Cykelsmaker

Sensommarens allra mysigaste och mest smakfulla cykelutfykt. Tillsammans med fyra makalösa vänner i södra Varberg.

husvagn_apelviken_lyckan.jpg
hostkos_2 (2).jpg
hostkos.jpg
vecka 40
Høstkos

Norskt höstlov i Apelviken? Jo då. Redan i början av oktober stämplar de flesta norska skolbarn ut för en veckas återhämtning.

bottom of page