apelviken_varberg_hotell.jpg

APELVIKEN 

HOTELL VARBERG

Tänk dig ett riktigt bra hotell i Varberg. Med gott om plats, nära centrum och nära havet. Och dessutom med gratis parkering direkt utanför dörren. Låter det nästan lite för bra för att vara sant? Det är det inte. Vårt hotell har bara sviter - men vi kallar dem lägenheter. Det är i stort sett samma sak men vi har bytt ut minibar mot kylskåp som du själv fyller med det du vill och har dessutom lagt till ett fullt utrustat kök!

Det finns många bra hotell i Varberg, men bara ett där du får tre rum. Varför skulle du nöja dig med mindre? Allt som allt 46m² på två våningsplan. För en till fyra personer.

Frukost på Nisses Bodega Varberg

Frukost

En stor härlig frukostbuffé ingår alltid när du bor på vårt hotell. Varje dag året runt! Varm mat. Kall mat. Hemgjord müsli och Linnéas ingefärsshot. 

Konferens på Apelviken Varberg

Konferens

Behöver du plats att mötas? För den lilla eller stora gruppen. För företaget, föreningen eller kalaset?

Våra rum

SKÄM BORT DIG MED GOTT OM PLATS

Våra "rum" är faktiskt en hel lägenhet. Två rum på övre plan: det större sovrummet har två 120cm sängar som går att sätta ihop som dubbelsäng om man önskar. Det lilla sovrummet har två 80 cm sängar. Sen har du hela undervåningen kvar...

Kök & Allrum

ETT HOTELL LITE MER SOM HEMMA

På undervåningen finns ett stort allrum och ett fullt utrustat kök. För dig som vill bo med ett hotells bekvämlighet, men ändå ha möjligheten att laga mat själv; husgeråd, ugn, kyl, frys och diskmaskin finns på plats. Och en egen uteplats att njuta av efter maten.

valkomstpaket.jpg

Välkomstpaket

Lägg till lite guldkant. Något extra för den du tycker alldeles särskilt om - dig själv, eller någon annan. Överraska. Förvåna. Skäm bort.

Många har frågat och nu har vi satt ihop ett alldeles makalöst trevligt välkomstpaket med blommor och chokladpraliner. Kan bokas som tillägg när du bor på vårt hotell. 

Stort blombukett, choklad och kort

550.-

Något mindre bukett, choklad och kort

395.-