top of page
konferens_varberg.jpg
solviken_konferenslunch (1).jpg
NissesBodega_0275 (1).jpg
apelviken_vinter_084 (1).jpg

Konferens

DITT MÖTE SOM DU VILL HA DET

Att mötas är att växa. Att utvecklas. Som människa. Som företag, grupp eller förening. Att mötas är att ha ambitionen att ta ett steg framåt. Tillsammans. Varje möte har sina förutsättningar, sina villkor. Vi tror att vi genom att anstränga oss till det yttersta för att tillgodose dessa underlättar för våra konferensgäster att nå sina mål. Vi tillhandahåller möjligheterna och ger dig ditt möte som du vill ha det. 

Ditt möte börjar här

Vill du ha en offert, boka till en aktivitet eller själv välja vilka småkakor som serveras till eftermiddagsfikan? Kontakta våra konferensvärdar.

HAVET

Generöst, ljust och rymligt. Havsutsikt och högt i tak. För stora möten. När ni är många, behöver möblera om för praktiska övningar och utrymme för kreativitet. Eller, kort sagt, när du behöver gott om plats.

2-70

2-40

2-50

2-40

2-26

2-26

STORA APELVIKEN

Ombonat, varmt, mysigt. I Stora Apelviken kommer ni nära varandra. Inbjudande. Förtroligt. För sammanträdet, styrelsemötet eller ledningsgruppen. Men också för den lite mindre föreningen.

2-40

2-20

2-30

2-24

2-14

2-20

frukostmote_varberg (1).jpg

LILLA APELVIKEN

Lite mindre. Egen byggnad och närmsta granne med Surfcenter. Utsikt mot havet. Med eget kök kan lokalen användas för allt från konferens till kalas och för träningsläger som vill laga maten själv.

2-25

2-16

2-20

2-20

2-14

X

konferens_sup (1).jpg
aktivitet_konferens (1).jpg
konferens_femkamp (1).jpg
tobias (1).png

Kul saker ihop

LEK OCH AKTIVITET FÖR KONFERENS

Vinprovning, teambuilding eller surfing efter lunch? Femkamp, drinkskola eller mtb med Jonas? Vi har ju lovat att du skall få ditt möte som du vill ha det - klart vi ordnar de aktiviteter ni vill ha.

Alla kan vara med. Alla årstider. Våga prova något nytt!

FRUKOSTMÖTE PÅ NISSES

Möte över frukost. Och då pratar vi riktig frukost. För den mindre gruppen, styrelsen eller på tu man hand.

2-20

X

2-10

2-14

2-12

X

frukostmote_varberg_Nisses (1).jpg
bottom of page