top of page

INTE EN LUGN STUND
AKTIVITETER

Hos oss behöver du inte ha en enda lugn stund mer än du själv önskar. Vi tror, på fullt allvar, att rörelse, skratt och upplevelser förgyller själva livet. Starta dagen med träning, fortsätt med surfkurs, därefter poolbad eller krabbfisketävling med ungarna, en havskajaktur i den sena eftermiddagen och disco på altanen för att runda av kvällen. 

Vi fyller hela sommaren med roliga, och ännu roligare saker att göra. De flesta av aktiviteterna ingår i boendet; poolen, aktivitetscenter och surfkurser kostar inte en krona extra. Hur bra är inte det! 

barnaktiviteter_apelviken.jpg

Först & Främst

BARNEN

Inga långtråkiga, sega sommarlov hos oss inte! Vi fyller kidsens dagar med aktiviteter från morgon till kväll vecka 26-32 och storhelger under våren.

lekplats_apelviken_halland (1).jpg
pool_bad_apelviken (1).jpg

Bad

ALLDELES SJÄLVFALLET

Det där med att låta sig omslutas av havet ansågs länge synnerligen tveksamt. Men framåt 1800-talet hade man kommit fram till att det möjligen inte var helt livsfarligt. Då tog det fart. Ordentligt. Sedan dess är Varberg och bad, i alla former, mer eller mindre samma sak. Ett och samma. En del föredrar pool, andra kallbadhus. Några i vattenrushkana och andra nedför en iskall badstege i februari. Men badas gör det. Hela tiden. Året runt. Vi har en egen sida med allt du behöver veta om poolen och andra badplatser.

cykeluthyrning_varberg (2).jpg

UPPLEV VARBERG PÅ TVÅ HJUL
CYKLA

En klassisk cykelstad som Varberg upplevs med fördel på två hjul. Ta med egna cyklar eller hyr hos oss. Vi har både "vanliga" varianter som framförs enbart av trampkraft och elcyklar där du får lite extra hjälp att ta dig uppför backarna. Vi har förslag på korta och längre cykelturer du kan göra på egen hand.

Och missa inte Cykelsmaker Varberg. En bedårande smaktur tillsammans med fantastiska kollegor i och runt södra Varberg.

traning_stranden_apelviken.jpg

Träning

BÄSTA BÖRJAN PÅ DAGEN

Vi vet. Ibland kan det ta emot lite. Resten av familjen kanske fortfarande ligger och sover, och man har ju trots allt semester. Men du behöver bara gå upp pyttelite tidigare, dra på träningskläderna och få en fantastisk start på dagen!

abstrakt struktur

Surfing

NÄRMARE KOMMER DU INTE

Apelviken är en av norra Europas bästa vindsurfingstränder med en lång och etablerad surfkultur. Så fort vinden tillåter - och isen inte ligger - är entusiasterna ute och havsytan fylls av segel.

Havet är alltid fantastiskt. Allra bästa upplevelsen är i det, och näst bäst är på en bräda. Närmare kommer du inte.

Vi har vårt alldeles eget surfcenter. Och det är inte bara vindsurfing - våg, S.U.P.  och longboard finns också. 

apelviken_surfcenter_varberg (1).jpg
minigolf_20.jpg

Minigolf

UTMANING PÅ 18 HÅL

En klassiker. Lika självklar på sommarens camping som grillkol och gräsfläckar på barnknän. Vår bana har 18 hål och är en lagom utmaning för hela familjen.

PRIS 2024

BARN 70.-

VUXEN 85.-

FAMILJ (2 vuxna + 2 barn) 270.-

minigolf

Jacuzzi

FÖR ATT DU ÄR VÄRD DET

Vi har satt en jacuzzi på taket och bakat ihop den med bastun i Norra servicehuset. Du kan hyra hela alltihopa, ta med familj, grannar och back av valfri dryck. Njut av himlen över Kattegatt, fundera över det märkliga i tillvaron eller tänk på ingenting en stund. Skäm bort dig själv.

Boka jacuzzi och bastu i receptionen, 0340-641300

3 timmar 1050.-

max 16 personer

jaccuzi_apelviken.jpg

Badtunna

SOM SOCKER PÅ GRÄDDEN

Ibland är man värd lite extra. Bara för att. Boka en badtunna; ta med din käresta, bästa kompisarna eller hela familjen. Lägg i ett par extra vedträn, luta er tillbaka i det varma vattnet och filosofera över stjärnhimlen.

Badtunna kan bokas av konferensgäster och boende gäster i mån av plats. Vi har två tunnor med plats för max sex personer per tunna. Gemensamt omklädningsrum och bastu ingår i avgiften. Egen dryck får medtagas. Men inga flaskor eller glas av glas får användas. Gäller hela poolområdet.

I avgiften ingår nyttjande av badtunnorna i tre timmar från önskad starttid, dock längst till kl 23.00.

Boka badtunna i receptionen, 0340-641300

750.- /TUNNA 3 timmar

BADROCK & TOFFLOR 50.- /PERSON

(Tofflor får behållas)

badtunna
bottom of page