top of page

Aktiviteter

INTE EN LUGN STUND

Hos oss behöver du inte ha en enda lugn stund mer än du själv önskar. Vi tror, på fullt allvar, att rörelse, skratt och upplevelser förgyller själva livet. Starta dagen med träning, fortsätt med surfkurs, därefter poolbad eller krabbfisketävling med ungarna, en havskajaktur i den sena eftermiddagen och disco på altanen för att runda av kvällen. 

Vi fyller hela sommaren med roliga, och ännu roligare saker att göra. De flesta av aktiviteterna ingår i boendet; poolen, aktivitetscenter och surfkurser kostar inte en krona extra. Hur bra är inte det! 

Pool

VAD VORE LIVET UTAN?!

Livet bör helt enkelt levas vid kanten av en pool. Eller möjligen i densamma. Allting blir på så sätt lite mer lattjolajban. Lite skönare. Lite härligare. Entré till poolen ingår alltid i boendet.

Poolen är öppen maj till och med september. Badtemperaturen från maj är kring 25° - väder och vind kan lägga till eller blåsa bort några grader. Trettio meter lång, en och tjugo djup. För de minsta finns en egen plaskpool.

(Poolen är enbart öppen för boende gäster)

pool
barnaktiviteter_apelviken.jpg

Först & Främst

BARNEN

Inga långtråkiga, sega sommarlov hos oss inte! Vi fyller kidsens dagar med aktiviteter från morgon till kväll.

Hos oss får de i ett huj nya kompisar att hänga med, och risken är snarare att du under protest får dra dem hem frampå kvällen. 

surfbradorStrand.jpg

Surfcenter

NÄRMARE KOMMER DU INTE

Apelviken är en av norra Europas bästa vindsurfingstränder med en lång och etablerad surfkultur.
 

Vi har vårt alldeles eget surfcenter. Och det är inte bara vindsurfing - våg, S.U.P.  och longboard finns också. Och trampbåtar för den som vill uppleva havet lite stillsammare.

traning_stranden_apelviken.jpg

Träning

BÄSTA BÖRJAN PÅ DAGEN

Vi vet. Ibland kan det ta emot lite. Resten av familjen kanske fortfarande ligger och sover, och man har ju trots allt semester. Men du behöver bara gå upp pyttelite tidigare, dra på träningskläderna och få en fantastisk start på dagen! Energi som räcker långt in på kvällen!

minigolf_20.jpg

Minigolf

UTMANING PÅ 18 HÅL

Inför sommaren 2019 byggde vi en helt ny minigolf. En investering på 2,8 MKR där parkmiljön kring banorna fått ett riktigt lyft, vi har lagt  konstgräs runt omkring banorna och utökat plattsättning och sittmöjligheter. Ny häftig belysning och naturligtvis lokala landmärken som hinder.

BARN 70.-

VUXEN 85.-

FAMILJ (2 vuxna + 2 barn) 270.-

minigolf

Jaccuzi

FÖR ATT DU ÄR VÄRD DET

Vi har satt en jaccuzi på taket och bakat ihop den med bastun i Norra servicehuset. Du kan hyra hela alltihopa, ta med familj, grannar och back av valfri dryck. Njut av himlen över Kattegatt, fundera över det märkliga i tillvaron eller tänk på ingenting en stund. Skäm bort dig själv.

Boka jaccuzi och bastu i receptionen, 0340-641300

3 timmar 1050.-

max 16 personer

jaccuzi_apelviken.jpg

Badtunna

SOM SOCKER PÅ GRÄDDEN

Ibland är man värd lite extra. Bara för att. Boka en badtunna; ta med din käresta, bästa kompisarna eller hela familjen. Lägg i ett par extra vedträn, luta er tillbaka i det varma vattnet och filosofera över stjärnhimlen.

Badtunna kan bokas av konferensgäster och boende gäster i mån av plats. Vi har två tunnor med plats för max sex personer per tunna. Gemensamt omklädningsrum och bastu ingår i avgiften. Egen dryck får medtagas. Men inga flaskor eller glas av glas får användas. Gäller hela poolområdet.

I avgiften ingår nyttjande av badtunnorna från önskad starttid, dock senast från kl 20.00, och så länge man själv önskar, som längst till kl 23.00.

Boka badtunna i receptionen, 0340-641300

750.- /TUNNA

BADROCK & TOFFLOR 50.- /PERSON

(Tofflor får behållas)

badtunna

Cykla

UPPLEV VARBERG PÅ TVÅ HJUL

En klassisk cykelstad som Varberg upplevs med fördel på två hjul. Ta med dina cyklar eller hyr hos oss. Vi har både "vanliga" som framförs enbart av trampkraft och elcyklar där du får lite extra hjälp att ta dig uppför backarna.

Och missa inte Cykelsmaker Varberg - en smaklig cykeltur bland lokala matentreprenörer i södra Varberg. 

bottom of page