Barn

VÅRA ALLRA VIKTIGASTE GÄSTER

Naturligtvis är alla våra gäster viktiga. Hur skulle det annars se ut? Men barnen är allra viktigast - och det får faktiskt övriga tycka vad de vill om. Så det så. 

Från de minstas plaskpool och hoppborgar, till pysselålderns aldrig sinande kreativitet och nyfikenhet, över till skolåldern där kompisar, äventyr och spel är viktigare och Klubb 13, för de som tröttnat på att hänga i förtält med föräldrar och småkusiner. Våra aktivitetsledare möter dem alla och ser till att sommar och lovdagar blir helt på barnens villkor. Här är ett urval av vad som händer, men bli inte förvånad om vi helt plötsligt hittar på något helt nytt - för vem gillar inte en överraskning då och då? 

Kan det finnas någon bättre kombo än pool och party? Naturligtvis inte! Poolparty två kvällar varje vecka hela sommaren. Onsdag och fredag. Mellan 19 och 20 för dig upp till 13, och 20-21 för Klubb 13, det vill säga fyllda 13 men inte 18.

Älskar du att stå på scen? Att visa vad du kan? Vår allra populäraste aktivitet ger alla små stjärnor chansen att själva stå, eller uppträda tillsammans med en kompis, och underhålla andra. Sjung, mima, dansa eller något helt annat.

Snöra på dansskorna, lägg lite vax i håret och ta med dig dina skönaste moves. Ett par timmar minidisco långt in på kvällen är alltid rätt. Man kan också bara komma förbi och lyssna på skön musik och hänga med kompisarna så klart!

Hjälp de landstigna, och inte så lite klantiga, piraterna att hitta sitt guld. Men se upp så du inte blir lurad. Varje torsdag är det Skattjakt!

Aktivitetscenter

DÄR ALLT SOM HÄNDER HÄNDER

Utöver allt annat har vi hoppborgar flera gånger per vecka, innebandyskola och andra sportaktiviteter! Och så har vi vårt Aktivitetscenter. Typ världens bästa plats att hänga på

Här pysslas och färgläggs, klipps, målas och pärlplattas. Här kollar vi film, bara hänger, slipper föräldrarna en stund. Och här hittar man våra aktivitetsledare - och skulle man mot förmodan känna minsta antydan till semesterleda råder de bot på det ögonaböj. 

Nästan alla aktiviteter är gratis och ingår när du bor hos oss!

aktivitet_varberg.jpg

På riktiga äventyr vet man aldrig riktigt vad som händer. Vad som lurar bakom nästa krök. Och just det är hela poängen med äventyr - det oförutsägbara, det okända. Barnklubben ger sig ut på Äventyr varje tisdag! 

För dig som fyllt 13, men ännu inte 18. Tre kvällar per vecka under sommaren hittar vi tillsammans på totalt föräldraförbjudna saker som filmkvällar, BBQ och Crazy Mondays!