Barn

VÅRA ALLRA VIKTIGASTE GÄSTER

Naturligtvis är alla våra gäster viktiga. Hur skulle det annars se ut? Men barnen är allra viktigast - och det får faktiskt övriga tycka vad de vill om. Så det så. 

Från de minstas plaskpool och hoppborgar, till pysselålderns aldrig sinande kreativitet och nyfikenhet, över till skolåldern där kompisar, äventyr och spel är viktigare och Klubb 13, för de som tröttnat på att hänga i förtält med föräldrar och småkusiner. Våra aktivitetsledare möter dem alla och ser till att sommar och lovdagar blir helt på barnens villkor. Här är ett urval av vad som händer, men bli inte förvånad om vi helt plötsligt hittar på något helt nytt - för vem gillar inte en överraskning då och då? 

Visa mer

AKTIVITETERNA PÅVERKAS AV COVID -19. LÄS MER

I år anpassar vi aktivitetsprogrammet allt eftersom det kommer nya riktlinjer kring social distans och smittspridning pga Covid-19. Det innebär att flera av aktiviteterna nedan inte är genomförbara i sommar - men när vi tvingas ställa in någon ordinarie aktivitet hittar vi alltid på en ny istället!

Bästa sättet att hålla sig uppdaterad är att kolla in kalendern - den är alltid uppdaterad.

Kan det finnas någon bättre kombo än pool och party? Naturligtvis inte! Poolparty två kvällar varje vecka hela sommaren. Onsdag för dig upp till 13, och torsdag för Klubb 13, det vill säga fyllda 13 men inte 18.

Älskar du att stå på scen? Att visa vad du kan? Vår allra populäraste aktivitet ger alla små stjärnor chansen att själva stå, eller uppträda tillsammans med en kompis, och underhålla andra. Sjung, mima, dansa eller något helt annat.

Snöra på dansskorna, lägg lite vax i håret och ta med dig dina skönaste moves. Ett par timmar minidisco långt in på kvällen är alltid rätt. Man kan också bara komma förbi och lyssna på skön musik och hänga med kompisarna så klart!

Hjälp de landstigna, och inte så lite klantiga, piraterna att hitta sitt guld. Men se upp så du inte blir lurad. Varje torsdag är det Skattjakt!

Visa mer

Aktivitetscenter

DÄR ALLT SOM HÄNDER HÄNDER

Utöver allt annat har vi hoppborgar flera gånger per vecka, innebandyskola och andra sportaktiviteter! Och så har vi vårt Aktivitetscenter. Typ världens bästa plats att hänga på

Aktivitetscenter är stängt tillsvidare pga Covid-19. Men pysslas måste ju ändå göras. Det skall färgläggas, klippas, målas och pärlplattas virus eller inte virus. I aktivitetskiosken, vid minigolfen, hjälper vi dig med idéer och material - även om själva pysslandet just sker med familjen i husvagnen, tältet eller på gräsmattan utanför. Så snart vi kan och får öppnar vi Aktivitetscenter igen.

Nästan alla aktiviteter är gratis och ingår när du bor hos oss!

På riktiga äventyr vet man aldrig riktigt vad som händer. Vad som lurar bakom nästa krök. Och just det är hela poängen med äventyr - det oförutsägbara, det okända. Barnklubben ger sig ut på Äventyr varje tisdag! 

För dig som fyllt 13, men ännu inte 18. Tre kvällar per vecka under sommaren hittar vi tillsammans på totalt föräldraförbjudna saker som filmkvällar, BBQ och Crazy Mondays!

Vad vi gör i Krabbviken får du faktiskt lista ut själv, haha. Men du får två ledtrådar - det är något man måste göra om sommaren på västkusten, och de gillar musslor. Hmm... vad kan det vara för något?

Företagsbostad Varberg
Företagsbostad

För er som återkommande behöver boende i Varberg; under längre eller kortare tid, för många eller få. Vi har företagsbostaden i Varberg - lägenhet, stuga eller camping.

När du bor mycket

Melodikryss
Melodikryss

Lördagsmys på Nisses Bodega. Lös Melodikrysset tillsammans med vänner över en härlig frukost. Varje lördag kl 10.03 till 11. Tävla om fina priser.

Varje lördag

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar