top of page

Barn

VÅRA ALLRA VIKTIGASTE GÄSTER

Naturligtvis är alla våra gäster viktiga. Hur skulle det annars se ut? Men barnen är allra viktigast - och det får faktiskt övriga tycka vad de vill om. Så det så. 

Från de minstas plaskpool och hoppborgar, till pysselålderns aldrig sinande kreativitet och nyfikenhet, över till skolåldern där kompisar, äventyr och spel är viktigare. Aktiviteter för hela familjen och några där man slipper föräldrar. Våra aktivitetsledare möter dem alla och ser till att sommar och lovdagar blir helt på barnens villkor. Här är ett urval av vad som händer, men bli inte förvånad om vi helt plötsligt hittar på något helt nytt - för vem gillar inte en överraskning då och då? 

hostbild_1_edited_edited.jpg
barn_sup_apelviken (1).jpg
barnaktiviteter_apelviken (1).jpg
DSC1750_Moa_edited_edited.jpg

Kan det finnas någon bättre kombo än pool och party? Naturligtvis inte! Två gånger i veckan - poolparty varje torsdag och söndag hela sommaren. Bara för dig upp till 13. Vuxna stannar inte så lite avundsjuka på poolplattan.

Yes! Ny aktivitet för dig som gillar sköna moves till musik och er fulla av energi redan till frukost. Ta med en kompis, eller träffa dem på plats. Tisdagar och lördagar, för alla upp till tio år.

Vad vi gör i Krabbviken får du faktiskt lista ut själv, haha. Men du får två ledtrådar - det är något man måste göra om sommaren på västkusten, och de gillar musslor. Hmm... vad kan det vara för något?

Grabba tag i ett staffli. Vi öppnar Målarstudio för hela familjen! Vi är helt säkra på att nästa Picasso eller Da Vinci finns bland er. Vill du inte ta med dig din tavla hem, auktionerar vi ut den och skänker intäkterna till välgörande ändamål!

aktivitet_varberg.jpg

Älskar du att stå på scen? Att visa vad du kan? Vår allra populäraste aktivitet ger alla små stjärnor chansen att själva stå, eller uppträda tillsammans med en kompis, och underhålla andra. Sjung, mima, dansa eller något helt annat.

Här behövs hela familjen! Varje måndag; en redigt klurig kamp i tre olika grenar. Här behöver man både vara finurlig, pricksäker och smidig. Och det är inte alls dumt att ha lite tur också.

Hjälp de landstigna, och ordentligt klantiga, piraterna att hitta sitt guld. Men se upp så du inte blir lurad. Tre gånger varje vecka, måndag, onsdag och lördag, är det Skattjakt!

Ahh. Klassisk tävling i sandslottkonstruktion för hela familjen. Kan inte bli bättre! Vem som bygger störst är inte så noga - här saluteras påhittighet, fantasi och konstigheter. 

aktivitet_2 (1).jpg
tipzy (1).png

Tillsammans med Tipzy har vi vår egen digitala tipspromenad. Nya frågor, nya utmaningar varje vecka. Hämta appen, utmana morfar, leta efter frågorna runt området och visa var skåpet skall stå. Lycka till!

hostkos_2 (2).jpg
hostkos.jpg
Vecka 40
Høstkos

Norskt höstlov i Apelviken? Jo då. Redan i början av oktober stämplar de flesta norska skolbarn ut för en veckas återhämtning.

fall_in_Apelviken.jpg
Frukost på Nisses. Breakfast at Nisses
Alla dagar. Året runt
Frukost

Lyft campinghelgen till något extra - unna dig en riktig frukost på Nisses Bodega. Varje dag året runt. 

När du bor mycket
Företagsbostad

För er som återkommande behöver bostad i Varberg. Företagsboende i lägenhet, stuga och camping.

boende_foretag_langtid_varberg.jpg
bottom of page