top of page

Barn

VÅRA ALLRA VIKTIGASTE GÄSTER

Naturligtvis är alla våra gäster viktiga. Hur skulle det annars se ut? Men barnen är allra viktigast - och det får faktiskt övriga tycka vad de vill om. Så det så. 

Från de minstas plaskpool och hoppborgar, till pysselålderns aldrig sinande kreativitet och nyfikenhet, över till skolåldern där kompisar, äventyr och spel är viktigare och Klubb 13, för de som tröttnat på att hänga i förtält med föräldrar och småkusiner. Våra aktivitetsledare möter dem alla och ser till att sommar och lovdagar blir helt på barnens villkor. Här är ett urval av vad som händer, men bli inte förvånad om vi helt plötsligt hittar på något helt nytt - för vem gillar inte en överraskning då och då? 

Kan det finnas någon bättre kombo än pool och party? Naturligtvis inte! Poolparty varje torsdag hela sommaren. Mellan 18.30 och 19.30 för dig upp till 13, och 20-21 för Klubb 13, det vill säga fyllda 13 men inte 18.

Älskar du att stå på scen? Att visa vad du kan? Vår allra populäraste aktivitet ger alla små stjärnor chansen att själva stå, eller uppträda tillsammans med en kompis, och underhålla andra. Sjung, mima, dansa eller något helt annat.

Snöra på dansskorna, lägg lite vax i håret och ta med dig dina skönaste moves. Ett par timmar minidisco långt in på kvällen är alltid rätt. Man kan också bara komma förbi och lyssna på skön musik och hänga med kompisarna så klart!

Hjälp de landstigna, och inte så lite klantiga, piraterna att hitta sitt guld. Men se upp så du inte blir lurad. Två gånger varje vecka, måndag och torsdag, är det Skattjakt!

aktivitet_varberg.jpg

För dig som fyllt 13, men ännu inte 18. Fyra kvällar per vecka under sommaren hittar vi tillsammans på totalt föräldraförbjudna saker som strandhäng, SUP, poolparty och teamgolf!

Vad vi gör i Krabbviken får du faktiskt lista ut själv, haha. Men du får två ledtrådar - det är något man måste göra om sommaren på västkusten, och de gillar musslor. Hmm... vad kan det vara för något?

Frukost på Nisses. Breakfast at Nisses
Alla dagar. Året runt
Frukost

Lyft campinghelgen till något extra - unna dig en riktig frukost på Nisses Bodega. Varje dag året runt. 

När du bor mycket
Företagsbostad

För er som återkommande behöver bostad i Varberg. Företagsboende i lägenhet, stuga och camping.

boende_foretag_langtid_varberg.jpg
fall_in_Apelviken.jpg
quiz_box_480.jpg
Vår
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning.