Evenemang i Varberg

Tycker du ändå inte att allt som händer hos oss räcker till har du allt som händer i Varberg ett stenkast bort. Ta dig över till Visit Varbergs evenemangskalender och kolla upp sommarens musik i Societétsparken och på Majas. Vad teatern spelar och när Makrillfestivalen i Bua äger rum.

En dag i Halland

Och ger du hela Halland en dag eller två finns hur mycket som helst att upptäcka, smaka på, fascineras av. Sidan adayinhalland.com ger dig mängder av utflyktsmål utifrån dina önskmål.

skordetid_1100.jpg

Skördetid

Det är Skördetid i Halland. Må-bra-tid. Nu är hela länet ett välfyllt skafferi av godsaker. Små gårdsbutiker, restauranger, caféer och passionerade odlare. Lokalprodcerat. Nära. Vi har satt ihop några paket som låter dig ta del av halländsk matkultur när den är som allra bäst. Boende, frukost, picknickkorg och elcyklar för två personer. 

 
oktoberffest_bg.jpg
oktoberfest_400x280.jpg
24/9 och 1/10
Oktoberfest

Varbergshöstens kanske viktigaste tradition där vi låter sköna bayerska toner ljuda över viken. Rota fram era Lederhausen och stäm upp - det blir allsång!

mtb_apelviken.jpg
cm_box_480.jpg
20 augusti
Cykelsmaker

Nu har vi släppt platserna till sensommarens allra mysigaste och mest smakfulla cykeltur! Ta med goda vänner. Upptäck lokala, småskaliga pärlor.

vinfestival_apelviken.jpg
27 augusti
Vinfestival

Som vi längtat. Som. Vinmingel i Apelviken igen. Sju krogar serverar vin i smakprov från sju länder. Boka  något av våra paket redan nu.