top of page

Evenemang i Varberg

Tycker du ändå inte att allt som händer hos oss räcker till har du allt som händer i Varberg ett stenkast bort. Ta dig över till Visit Varbergs evenemangskalender och kolla upp sommarens musik i Societétsparken och på Majas. Vad teatern spelar och när Makrillfestivalen i Bua äger rum.

En dag i Halland

Och ger du hela Halland en dag eller två finns hur mycket som helst att upptäcka, smaka på, fascineras av. Sidan adayinhalland.com ger dig mängder av utflyktsmål utifrån dina önskmål.

hmatkultur-retusched-denoise-faceai.jpeg
Linneduk Transparent

Smakfulla utflykter

Halländsk matkultur har samlat en rad kulinariska resor bland halländska gårdsbutiker, bagerier och allehanda  matentusiaster. In och kolla deras hemsida. Upptäck nya utflyktsmål.

stPatricksDay_apelviken (1).jpg
16 mars
St. Patricks Day

Allt i grönt. Du kommer till Solviken med ett uppsluppet humör. Nynnandes på The Wild Rover och Dirty Old Town sedan förmiddagen

provningar_varberg_apelviken.jpg
Smaknörderi
Provningar

Några gånger om året tar vi hit dem. Smaknördarna. De som kan "allt" om något värt att smaka. Boka en av våra provningar.

mtb_apelviken.jpg
Brunch_varberg_nisses_edited.jpg
9 mars
Brunch

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före.

bottom of page