top of page
quiz.jpg

Quiz på Solviken

Det är åter igen dags att mäta krafterna i Solvikens quiz. Det är där vi skiljer de lärde från vetet. Där vi sätter svärfar på plats en gång för alla och reder ut vilket av alla krig som avslutades i och med freden i Brömsebro 1645 och vad det gröna i växter heter. Där helt plötsligt fullständig ovidkommande kunskap om vem som gjorde det avgörande målet i vm-finalen -58 kan fälla avgörandet. Och löna sig - det blir självklart pris till vinnarna.​

Här är vårens tillfällen

3 FEB kl. 20.00 | OLLE | TEMA: PÅ RESANDE FOT

2 MARS kl. 20.00 | STAFFAN | TEMA: SVENSKA HITS

6 APRIL | B.O.B | 

4 MAJ kl 20.00 | MARTIN | TEMA: SMARTARE ÄN EN FEMTEKLASSARE  

Silver Stardust

QM

Den 6e januari 2023 är det grande finale, quizmästerskap. En frågesportskamp där vi bjuder in alla vinnare under 2022 och låter de göra upp om titeln! 

Enda sättet att kvalificera sig är att vinna någon av föregående års Quiz. I finalen är det lite hårdare regler som gäller. Fyra personer per lag (varav minst två måste vara de samma som kvalificerade sig), mobiltelefoner lämnas före start och återfås efteråt. Temat är hemligt fram till tävlingen. Martin och Olle håller i QM:et tillsammans.

 

Och naturligtvis blir det ett redigt bra pris till mästarlaget! 

hotell_vbg_apelviken.jpg

Hotell

Boka en hel hotelllägenhet att mysa i, med eget sovrum till barnen. Två våningar, fullt utrustat kök - allt som allt 46m². Fri parkering precis utanför och stor härlig frukost ingår.

varberg_kallbadhus.jpg
camping_vbg_host.jpg

Camping

Camping, för de flesta, är nog att vara sig själv. Vi har drygt 400 tomter för just det. Öppna året runt. Andas in havet. Upplev Kattegatt. Börja med frukost på Nisses Bodega och runda av med en vända förbi Solviken.

Frozen Leaves
stuga_vbg_apelvikn.jpg

Stugor

Stuga. När man vill komma ännu närmare varandra. Som gjort för spelkvällar (och då pratar vi inte om platta och mobil, utan klassisk kortlek och brädspel). Självhushåll om du vill, med frukost och sängkläder om du väljer att boka till.

bottom of page