
Meny
- BÖRJA MED -
Bruschetta, 135.-
Grillat levainbröd, färska tomater, basilika, vitlök, olivolja och rostade pinjenötter.
Toast Skagen, 175.-
Mer klassiskt blir det inte. Serveras med handskalade räkor, citronpärlor och rostat bröd.
Råbiff, 175.-
Tryffel- och sojamarinerad oxfilé serveras med friterad vitlök, wasabi- och sojamajonnäs, rostade sesamfrön, picklad shiitakesvamp och tryffelchips.
Vitlöksmarinerade havskräftor från västkusten, 175.-
Vitlöksbröd, 69.-
Serveras med rökt majonnäs.
- À LA CARTE -
Ugnsbakad torskrygg, 325.-
Serveras med Sandefjordssås med pepparrot, färskpotatis, sockerärtor, rödlök och gräslökssticks.
Moules Frites, 295.-
Vinkokta musslor. Serveras med krispiga pommes frites och aioli.
Grillad Oxfilé, 395.-
Serveras med baconinlindade haricots verts, krämig trepepparsås och valfri potatis
Grillad Fläskfile, 315.-
Serveras med en sallad av färska tomater, gurka, lök och fetaost.
Valfri potatis och husets Bearnaisessås.
Schnitzel a la Solviken
130 g 249.- 260g 319.-
Av fläskytterfilé. Serveras med gröna ärtor, kapris, citron, persiljesmör och valfri potatis.
Gratinerad Cannelloni, 229.-
Fylld med spenat och ricotta. Serveras med ugnstorkade tomater, rostade pinjenötter, färskriven parmesan och portabellosvamp.
Sticky ribs från egen rök, 295.-
Vi röker själva våra ribs och serverar med grillad majskolv, coleslaw, smoked BBQ-sås och pommes frites.
Räkmacka de luxe, 259.-
Handskalade räkor, ägg, hemgjord majonnäs, picklad lök och krispig sallad.
Sallad Niçoise
Räkor, 259.- Tonfisk, 269.-
Grillad tonfisk (medium rare). Serveras med krispig sallad, ägg, färska bönor, tomat, lök, morot, oliver och kapris.
Går även att få med färska, handskalade räkor.
Till rätter med "valfri potatis" kan du välja mellan potatisgratäng, stekt potatis eller pommes frites.
- FÖR BARN -
Köttbullar, 119.-
Med kokt potatis, gräddsås och lingon.
Fish n' Chips, 139.-
Friterad fiskfilé, pommes frites och aioli.
Little ribs, 128.-
Serveras med grillad majskolv, coleslaw, smoked BBQ-sås och pommes frites.
Efterrätt, 59.-
Tre kulor vaniljglass. Serveras med chokladtopping och kex.
- RUNDA AV MED -
Doughnut, 115.-
Kolasås. laktritsflakes, färska bär och vaniljglass. Onödigt gott!
Gino, 95.-
Färska bär, gratinerade i vit choklad. Serveras med rostade marconamandlar, chokladmousseägg och chokladglass.
Crème brûlée, 135.-
Serveras med jordgubbar, marinerade i vår egen rom Solvikens Sofia, och citronsorbet.
Klassik, oemotståndlig marängsviss, 115.-
Maräng, vaniljglass, vispad grädde, säsongens bär och chokladsås.