top of page

Meny

- BÖRJA MED -

Burrata, 155.-

Serveras med lufttorkad skinka, färsk basilika, kalamatoliver, mogna små tomater, kallpressad olivolja och ruccola

Toast Skagen, 179.-

Mer klassiskt blir det inte. Serveras med handskalade räkor, citronpärlor och rostat bröd.

 

Rödbetstartar, 99.-

Rödbetor, lagrad ostcrème, rostade valnötter, kapris, krasse, salladslök och färsk pepparrot

Råbiff, 179.-

Tryffel- och sojamarinerad oxfilé med friterad vitlök, wasabi och sojamajonnäs, rostade sesamfrön, picklad shiitakesvamp och tryffelchips

 

Vitlöksbröd, 65.-

Serveras med tryffelmajonnäs.

 - À LA CARTE -

Örtöverbakad torskrygg, 325.-

Serveras med gräslök och forellroms sandefjordssås, färsk potatis, sockerärtor, färsk sparris och kål

Älgköttbullar, 295.-

Självklart av kött från svenska skogen, rårörda lingon,
pressgurka, potatispuré, gräddsås

 

Grillad Fläskfile, 315.-

Serveras med en sallad av färska tomater, gurka, lök och fetaost.

Bearnaisesås och valfri potatis

Schnitzel a la Solviken

130 g 249.- 260g 319.-

Av fläskytterfilé. Serveras med gröna ärtor, kapris,

citron, persiljesmör och valfri potatis. 

 

Grillad Oxfilé, 395.-

Serveras med glaserade lökar, confiterad tomat, säsongens svamp, örtsky och valfri potatis

Sticky Ribs, 295.-

Från vår egen rök serveras med grillad majskolv, ugnsbakad halv tomat, smoked bbq sås och pommes frites

Bulgur (vegan), 229.-

Med syrlig rotselleri, grillad paprika och rostade mandelspån.

Dressing med smak av soltorkade tomater och mild chili.

Räkmacka Deluxe, 259.-

Hadskalade räkor, ägg, hemgjord majonnäs, picklad lök och krispig sallad.

Sallad Nicoise
Tonfisk 269.-   Räkor 259.-

Grillad tonfisk (medium rare), krispig sallad, ägg, färska bönor, tomat, lök, morot, oliver och kapris.
Går även att få med handskalade, färska räkor

 

Till rätter med "valfri potatis" kan du välja mellan

potatisgratäng, stekt potatis eller pommes frites. 

- FÖR BARN -

Köttbullar, 119.-

Med potatismos, gräddsås och lingon.

Fish n' Chips, 139.-

Friterad fiskfilé, pommes frites och aioli.

Efterrätt, 59.-

Tre kulor vaniljglass. Serveras med chokladtopping och kex.

- RUNDA AV MED -

Smördegsgömma, 99.-

Med lemoncurd, säsongens bär, lättvispad vaniljgrädde med mascarpone och hackad choklad.

Crème brûlée, 135.-

Serveras med färska bär och citronsorbet

Klassik, oemotståndlig marängsviss, 119.-

Maräng, vaniljglass, vispad grädde, säsongens bär och chokladsås.

Chokladtryfflar, 35.- styck

Från Suseå chokladfabrik i Falkenberg; mörk choklad och havssalt, ljus choklad, havssalt och sesamfrö eller ljus choklad och Bailey’s.
 

Glass och Sorbet, 85.-

Ta Med
10% RABATT

Beställer du hämtmat online får du 10% rabatt.
Länken tar dig till Solvikens webbutik. 

app
bottom of page