
Meny
- BÖRJA MED -
Bruschetta, 99.-
Tomater, färsk basilika, lagrad olivolja, vitlök, salladslök, svartpeppar serverat på grillat surdegsbröd.
Toast Skagen, 175.-
Mer klassiskt blir det inte. Serveras med handskalade räkor, citronpärlor och rostat bröd.
Carpaccio, 175.-
Svensk oxfilé, friterad vitlök, rostade sesamfrön, picklad shiitakesvamp, tryffelchips och tryffelmajonnäs.
Vitlöksbröd, 65.-
Serveras med aioli.
- À LA CARTE -
Svensk majskyckling, 195.-
Buljong på rostad palsternacka, äppelcider och rökt sidfläsk.
Färsk timjan, persilja och citron.
Ugnsbakad torskrygg, 295.-
Serveras med balsamicokokta rödbetor, krämig pepparrotssås, potatisterrine och färsk spenat.
Grillad Fläskfile, 295.-
Serveras med en sallad av tomat, gurka, lök och fetaost.
Bearnaisesås och valfri potatis.
Schnitzel a la Solviken
l, 110 g 239.- xl 220g 299.-
Av fläskytterfilé, serveras med gröna ärtor, kapris, citron, persiljesmör och valfri potatis.
Solvikens Pepparstek, 385.-
Svensk oxfilé serveras med baconlindad färsk haricots verts, pepparsås och valfri potatis.
Tagliatelle med fläskfilé, 199.-
Serveras med krämig sås av lök, paprika och champinjoner samt nyriven färsk parmesan. Vegetarisk alternativ finns - prata med er servitör!
Till rätter med "valfri potatis" kan du välja mellan potatisgratäng, stekt potatis eller pommes frites.
- FÖR BARN -
Köttbullar, 115.-
Med kokt potatis, gräddsås och lingon.
Fish n' Chips, 139.-
Friterad fiskfilé, pommes frites och aioli.
Efterrätt, 65.-
Tre kulor vaniljglass. Serveras med chokladtopping och kex.
- RUNDA AV MED -
Chokladmousse, 125.-
På browniebotten, salt kolasås, rostade jordnötter och vaniljglass
Crème brûlée, 135.-
Serveras med marinerad färsk ananas och grantäpple med smak av saffran, vanilj och stjärnanis.
Klassik, oemotståndlig marängsviss, 105.-
Maräng, vaniljglass, vispad grädde, säsongens bär och chokladsås.
