Restaurang Solviken

Restaurang Solviken är inte bara apelviken.ses à la carte-restaurang, utan en av Varbergs populäraste sommarrestauranger. Belägen precis vid stranden och med en vidunderlig utsikt över Kattegatt och horisonten.

Vi har öppet från mars till slutet av november. Under vår och höst enbart under helgerna, under sommaren 'nästan jämt'.

 

Något för alla smaker
Men solviken är inte bara en restaurang, det är en samlingsplats för strandflanörer, campinggäster och varbergsbor. Här slinker man in när man vill ha en rejäl oxfilé på planka, pizza, sallad eller bara ta en öl. För en del blir det ett vattenhål längs strandpromenaden på väg in till stan, för andra ett utflyktsmål för hela kvällen! Vi erbjuder även hämtpizza för den som hellre kopplar av där hemma.

Happy Hour
Varje dag hela sommaren är det Happy Hour. Mellan kl 15 och 17 är det extra bra priser på dryck och ett urval rätter.
 


Visa större karta

Liveunderhållning
Här bjuds ofta på levande underhållning, inte bara under högsäsong utan även andra tider på året. Musik, Quiz och kanske en och annan överraskning. Om du befinner dig i Varberg ska du titta i kalendern vilken underhållning vi bjuder på för tillfället.
Till kalendern

Den perfekta platsen för din fest
Solviken går att hyra hela året för event, fester och andra tillställningar. Temakvällar, födelsedagskalas... Vi fixar allt från mat till underhållning så att du kan lägga din energi på gästerna. Vill du veta mer om vad solviken kan erbjuda kontakta oss gärna för mer information

 

SÖK BOENDE

pizza att hämta
Webb tv