top of page
nyarsfest_varberg (1).jpg
Dark Clouds

31 DECEMBER 2022 - FULLBOKAT

Runda av tjugotjugotvå och fira ankomsten av det nya året med oss på Solviken. En härlig Nyårssupé med fokus på kolgrillat. Mingel och fyrverkerier över ett kolsvart Kattegatt. Värme och gemenskap inomhus. Redan på eftermiddagen har de som vill startat nyårsfirandet genom att ta en vända förbi vår Bubbelbar; utomhus, mysigt och avslappnat.

Nyårsfesten är reserverad för boende gäster. Se våra nyårspaket nedan.

Bubbelbaren är öppen för alla!

31 DECEMBER 14-16

Ahh... det vart ju succé två år i rad! Klart vi öppnar Bubbelbar i år också! Två timmar utomhusmingel. Slink förbi på eftermiddagspromenaden, skåla och önska grannar, goda vänner, varbergsbor och lite vem som helst ett riktigt gott slut!

bubbelbar_vbg_20.jpg

Nyårsmeny

Löjromtoast

Kolgrillad oxfilé, Iberico Pluma, Tomahawk och Renytterfilé

Citrontarte

husvagn_apelviken_lyckan.jpg

Nyårspaket

Fördrink serverad till bords. Därefter Nyårsmiddag. Mätta och belåtna blir det Pianobar med Ulrika Stenström. Vid tolvslaget skålar vi i bubbel och beskådar fyrverkeriet. Sen dansar vi ytterligare några timmar.

Samla ihop några husbilskompisar och fira nyår tillsammans! Ring släktingarna som bor annorstädes och samlas i Varberg! Eller kom som du är och träffa nya vänner här! Vi har satt ihop ett antal Nyårspaket med fest och boende.


 

FULLBOKAT
bottom of page