top of page
nyarsfest_varberg (1).jpg
Dark Clouds

31 DECEMBER 2023 - FULLBOKAT

Runda av tjugotjugotre och fira ankomsten av det nya året med oss på Solviken. En härlig Nyårssupé med fokus på kolgrillat. Mingel och fyrverkerier över ett kolsvart Kattegatt. Värme och gemenskap inomhus. Redan på eftermiddagen har de som vill startat nyårsfirandet genom att ta en vända förbi vår Bubbelbar; utomhus, mysigt och avslappnat.

Nyårsfesten är reserverad för boende gäster. Se våra nyårspaket nedan.

Bubbelbaren är öppen för alla!

31 DECEMBER 14-16

Ahh... det vart ju succé! Tre år i rad. Klart vi öppnar Bubbelbar i år också! Två timmar utomhusmingel. Slink förbi på eftermiddagspromenaden, skåla och önska grannar, goda vänner, varbergsbor och lite vem som helst ett riktigt gott slut!

bubbelbar_vbg_20.jpg
bubblebar

Nyårsmeny

Skagenröra, lax, hovmästarsås, räkor, aioli, smör och bröd

Kolgrillad oxfilé, Iberico Pluma, Lammytterfilé  och Fläskfilé

Vaniljpannacotta med

färska bär

husvagn_apelviken_lyckan.jpg

Nyårspaket

När fördrinken stjälpts ned sätter vi oss till bords för Nyårsmiddag. Två sittningar, en kl 19 och en kl 20. Mätta och belåtna blir det där efter livemusik med Lady2Duo. Vid tolvslaget skålar vi i bubbel och beskådar fyrverkeriet. Sen dansar vi ytterligare några timmar.

Samla ihop några husbilskompisar och fira nyår tillsammans! Ring släktingarna som bor annorstädes och samlas i Varberg! Eller kom som du är och träffa nya vänner här! Vi har satt ihop ett antal Nyårspaket med fest och boende.

Det finns nyårspaket för dig med husbil eller husvagn och för dig som föredrar hotell, för två eller fyra personer, med eller utan brunch dagen före. Från 1175.- per person. 


 

Fullbokat
bottom of page