top of page
Abstract Texture

RYS OCH MYS

28 OKTOBER - 6 NOVEMBER

Arrgh, inte nog med att vi har fullt av spöken och gastar under höstlov och Halloweekend. Nu verkar dessutom en massa naturväsen och annat läbb sprida sig ända bort till fästningen. Huga! Här gäller det att gaska upp sig, kontra med massor av mys och krypa ihop med familjen. Mellan 28 oktober och 6 november är det Rys och Mys i Varberg. Fästningen sätts i ljus och de riktigt modiga bokar en Mörkervandring - men det är sannerligen på egen risk.

Apelviken är klädd i höstskrud, en promenad längs svart hav bort till Subbe fyr i novemberkväll är precis så mycket mysrys vi klarar. Men det ryktas dessutom om en märklig obehagligt god spökfrukost - om man vågar ...

Ryktet säger att det kommer köra runt ett visst Trolltåg också ... In och läs mer om allt som händer på Visit Varbergs evenemangsida.

hotell_vbg_apelviken.jpg

Hotell

Boka en hel hotelllägenhet att mysa i, med eget sovrum till barnen. Två våningar, fullt utrustat kök - allt som allt 46m². Fri parkering precis utanför och stor härlig spökfrukost ingår.

BOA_7186_rysmys.jpg
Frozen Leaves
camping_vbg_host.jpg

Camping

Mysigare än att baxa ut husvagnen på en höstvända blir det inte. Ta med en säck av levande ljus, lyktor, en filt att svepa om dig och sitt ute i novemberkvällen - det är en häftig upplevelse! Runda av med en vända förbi Solviken.

stuga_vbg_apelvikn.jpg

Stugor

Stuga. När man vill komma ännu närmare varandra. Som gjort för spelkvällar (och då pratar vi inte om platta och mobil, utan klassisk kortlek och brädspel). Självhushåll om du vill, med frukost och sängkläder om du väljer att boka till.

rysMys_varberg_bottom.jpg
bottom of page