top of page
cykel_host_start.jpg

1-8 OKTOBER 2023

Visste ni Norge har höstlov tidigare än vi? Jo då. Redan i början av oktober stämplar de flesta norska skolbarn ut för en veckas återhämtning. Lite orättvist tyckte vi och mekade ihop ett Høstkos i Apelviken. För goda grannar i väst som har høstferie, och för alla andra som, i rättvisans namn, minsann också tänker ta en dag eller två ledigt. Så det så.

pingivnen_badhus_varberg.jpg

Hotellpaket

Boende för två vuxna och två barn i två eller tre nätter. Frukost alla dagar. Burgare ankomstdagen på Nisses Bodega. Tacobuffé och barndisco på lördagskvällen.

Cyklar alla dagar. Korg med godsaker att grilla på utflykten. Entré till Pingvinen - Varbergs nya äventyrsbad. Minigolf och tillgång till Jacuzzi.

Campingpaket

Boende för två vuxna och två barn i två eller tre nätter. Burgare och pommes ankomstdagen på Nisses Bodega. Tacobuffé och barndisco på lördagskvällen.

Cyklar alla dagar. Korg med godsaker att grilla på utflykten. Entré till Pingvinen - Varbergs nya äventyrsbad. Minigolf och tillgång till Jacuzzi.

vbg_fastning_host.jpg
hostkos_Apelviken.jpg
lysmys_23 (1).jpg

LYS OCH RYS

Och som vaniljsås på äpplepajen har Hallands Kulturhistoriska Museum, fast vi säger oftast "fästningen", Lys och Rys samtidigt som vårt Høstkos! En äventyrlig vandring i underjordiska gångar på jakt efter gömda skatter.

Frukost på Nisses. Breakfast at Nisses
Alla dagar. Året runt
Frukost

Lyft campinghelgen till något extra - unna dig en riktig frukost på Nisses Bodega. Varje dag året runt. 

I advent
Jul på Solviken

Det blir en riktig jul på Solviken i år också! Som sig bör. Som det skall vara. Smakerna, traditionen och musiken.

apelviken_julbord.jpg
fall_in_Apelviken.jpg
quiz_box_480.jpg
Höst
Quiz på Solviken

Klassisk pubquiz. Vi mäter krafterna när det kommer till viktig och inte alls viktig allmänbildning.

bottom of page