vbg_apelviken_blackFriday_20.jpg
Tiny Check

Fredag 27 november

BLACK FRIDAY 2020

Nisses Bodega
 

Boka frukost för 2 personer någon gång mellan nu och 31/3 2021 och betala bara för 1. I hotellboende ingår alltid frukost men även du som campar, hyr en självhushållsstuga eller bor i stan kan utnyttja erbjudandet genom att ringa och boka.

Solviken

Alla som äter varmrätt eller julbord på Solviken får med sig en värdecheck på gratis dessert som kan används i januari, februari eller mars 2021. 

Konferens

Boka en boendekonferens med ankomst valfri måndag den här sidan midsommar och få 15% rabatt på allt; konferenslokal, boende, mat och aktiviteter. 

Bokas per telefon. Uppge bokningskod: BLACKFRIDAY20

Boende

Bo 2 nätter betala för 1. Gäller allt boende under perioden 28/11 - 31/3 2021. Bokar du 4 nätter betalar du för 2 och så vidare. Max antal nätter erbjudandet kan nyttjas 14 st.

Boka via telefon, mejl eller hemsida. Uppge bokningskod: BLACKFRIDAY20

Det finstilta

Alla Black Friday-erbjudande gäller enbart bokningar som görs den 27 november 2020. För Solvikens del gäller erbjudandet endast de som äter varmrätt/julbord på plats den 27 november 2020. Dessa erbjudande kan inte kombineras med andra eventuella erbjudande eller rabatter. De kan nyttjas högst en gång per person, för konferenserbjudande en gång per företag/organisation. Alla erbjudande gäller i mån av plats. 

hotell_vbg.jpg
Hotell
46m² för dig själv

Vet du om att vårt hotell är öppet året om? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår! 

talt_vbg.jpg
Camping
Att vara sig själv

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

stugorApelviken.jpg
Stuga
Mysiga krypin

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.