BOA_0717_blackFriday_21.jpg
Tiny Check

Fredag 26 november

BLACK FRIDAY 2021

Boende

Vi lämnar 50% rabatt på alla boendepaket fram till  30 april 2022. Villkoret är att de bokas idag. Paketen hittar du här! Kan enbart bokas på mejl eller telefon.

Solviken

Den 25-29 december är det plankvecka på Solviken. Bokar du bord idag och anger "black friday" i bokningen betalar du bara 199.- per planka under plankveckan! Ordinarie pris är 249.-

Konferens

Bokar ni en heldags- eller boendekonferens idag bjuder vi på någon av valfri aktivitet; femkamp, vind-,våg- eller SUPkurs, "Jakten på frihet", elcykeltur eller drinkskola. Villkoret är att konferensen sker senast 30 april 2022.

Nisses Bodega

Bokar du frukost någon av 2021s kvarvarande måndagar äter ni 2 men betalar bara för 1.

Det finstilta

Alla Black Friday-erbjudande gäller enbart bokningar som görs den 26 november 2021. Nyttjandet av erbjudandet sker enligt beskrivning ovan. Dessa erbjudande kan inte kombineras med andra eventuella erbjudande eller rabatter. De kan nyttjas högst en gång per person, för konferenserbjudande en gång per företag/organisation. Alla erbjudande gäller i mån av plats. 

hotell_vbg.jpg
Hotell
46m² för dig själv

Vet du om att vårt hotell är öppet året om? En hel lägenhet, två sovrum, fullt utrustat kök, fri parkering och egen altan. Frukost ingår! 

talt_vbg.jpg
Camping
Att vara sig själv

Camping är nog för de flesta möjligheten att ta dagen lite mer som den kommer. Vi har nästan 500 campingtomter för just det!

stugorApelviken.jpg
Stuga
Mysiga krypin

Vem blir inte nostalgisk av en klassisk campingstuga? Mysighet över alla breddar. Rum att komma nära och rå om varandra i.