Viltveckor

TORSDAG - LÖRDAG

Höst är tid för vilt. Mustiga smaker av jord, skog och hav. Till och med den 21e december grillar vi vilt, från land och sjö, och ackompanjerar det med smaker kanske lite ovanligare på det gängse matbordet.

Land eller sjö 435 .-

 

Vildsvinskarré, älgentrecôte, renkorv, fasanfilé, vildsvinskorv och rostbiff från ren. Serveras med murkelsås, bea och chimchurri.

Havskräfta, marulk, kolja och lax. Serveras med citron och remouladsås.

Äpplekaka med grillade honungsglaserade äpplen och glass

Fredag 29 november

BLACK FRIDAY 2019

Nisses Bodega
 

Boka en melodikryssfrukost vilken lördag som helst i december 2019 – 50% rabatt om du bokar under fredagen den 29e november. Läs mer om vad melodikryssfrukost egentligen är för något här.

Solviken

Alla som äter på Restaurang Solviken under Black Friday får 50% av notans totalbelopp tillbaka i form av värdekuponger som sedan kan användas som betalning på Solviken valfri måndag - torsdag under januari, februari eller mars 2020.

Konferens

Bokar du din heldags- eller boendekonferens under Black Friday bjuder vi hela gruppen på aktiviteten Escape Room –  Jakten på frihet, ett spel där förmågan att i lag lösa problem sätts på prov. Ordinarie pris 350 kr per person. Gäller konferenser fram till påskhelgen.

Boende

Halva priset på alla bokningar av boende; hotell, stugor, självhushåll och camping, som görs under Black Friday, den 29e november 2019, och som avser boende i perioden 30 november – 8 april 2020. Bokningar med Black Friday-rabatt kan enbart göras online och erbjudandet kan inte kombineras med andra eventuella erbjudande, paket eller rabatter.


För att erhålla Black Friday-rabatten om 50% använd bokningskod: BLACKFRIDAY19

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar

Ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad, bli inspirerad och få ett och annat erbjudande?