Restaurang Solviken

ÖPPET ÅRET RUNT

Apelvikens stora à la carte-restaurang är en ren kulturinstitution i Varberg. Ända sedan trettiotalet har Solviken serverat Varbergsbor, badgäster och tillresta besökare.

Och sedan dess har fokus legat lika mycket på bemötande och skönt sällskap som god mat. Solviken serverar pizza och à la carte. Får ihop de godaste drinkar och bjuder på en vidunderlig utsikt över Kattegatt. 

nisses_restaurang_varberg.jpg

 - OKOMPLICERAT SOMMARHÄNG VID POOLEN -

Allas familjefavorit; Stor härlig frukost varje dag året runt, vikens bästa burgare om vi får säga det själva och en tacofest som vågar ta i lite - vi kallar det Una fiesta México!

Nisses Bodega är vikens skönaste hak och Varbergs mest prisvärda frukost. Precis vid poolkanten. Okomplicerat, otvunget och uppsluppet. Platsen för en kall öl i badbyxor, en rustik pizza och ett glas rosé i kvällssolen, på vägen in till stans nöjen och naturligtvis barnens favorit.

Handlar'n

APELVIKENS LIVSMEDELSBUTIK

På Destination Apelviken finns naturligtvis en stor, välsorterad livsmedelsbutik. Med ett större utbud än man vanligen väntar av en butik i vår storlek, Vår 'affär' har det mesta man behöver för semestern och sköna dagar på stranden.

ÖPPET
 

Vi har öppet från april till september. Ofta från arla morgonstund till sena kvällen. Aktuella öppettider hittar du här.

varberg_brunch.jpg
Brunch
4 december

Äntligen brunch igen! Ni vet det där makalösa påfundet med frukost och lunch på samma gång.

planka_edited.jpg
Plankdagar
25-29 December

Fyra plankdagar på Restaurang Solviken. Mellandagarna. I sällskap med ohemult bra priser dessutom.

quiz_400x280.jpg
Quiz med Martin
Hösten 2021

Utmana chefen, farmor eller hela handbollslaget i klassisk pubquiz på Restaurang Solviken.