Restaurang Solviken

ÖPPET ÅRET RUNT

Apelvikens stora à la carte-restaurang är en ren kulturinstitution i Varberg. Ända sedan trettiotalet har Solviken serverat Varbergsbor, badgäster och tillresta besökare.

Och sedan dess har fokus legat lika mycket på bemötande och skönt sällskap som god mat. Solviken serverar pizza och à la carte. Får ihop de godaste drinkar och bjuder på en vidunderlig utsikt över Kattegatt. 

Visa mer
1/6

 - OKOMPLICERAT SOMMARHÄNG VID POOLEN -

Förra sommarens stora nyhet. Nytt namn, ny skön uteplats och en rad nya påfund som Brunch och läskande sommardrinkar! Allas familjefavorit, Tacobuffé, blir kvar men så mycket bättre när vi tar den sju steg längre och bjuder in till Una fiesta México!

Nisses Bodega är vikens skönaste hak. Precis vid poolkanten. Okomplicerat, otvunget och uppsluppet. Platsen för en kall öl i badbyxor, en räkmacka och ett glas rosé i kvällssolen, på vägen in till stans nöjen och naturligtvis barnens favorit.

Frukostbuffé från klockan sju varje dag - året runt!

Handlar'n

APELVIKENS LIVSMEDELSBUTIK

På apelviken.se finns naturligtvis en stor, välsorterad livsmedelsbutik. Med ett större utbud än man vanligen väntar av en butik i vår storlek, Vår 'affär' har det mesta man behöver för semestern och sköna dagar på stranden

ÖPPET
 

Vi har öppet från april till september. Ofta från arla morgonstund till sena kvällen. Aktuella öppettider hittar du här.

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad, bli inspirerad och få ett och annat erbjudande?