Restaurang Solviken

ÖPPET ÅRET RUNT

Apelvikens stora à la carte-restaurang är en ren kulturinstitution i Varberg. Ända sedan trettiotalet har Solviken serverat Varbergsbor, badgäster och tillresta besökare.

Och sedan dess har fokus legat lika mycket på bemötande och skönt sällskap som god mat. Solviken serverar pizza och à la carte. Får ihop de godaste drinkar och bjuder på en vidunderlig utsikt över Kattegatt. 

Visa mer
nisses_restaurang_varberg.jpg

 - OKOMPLICERAT SOMMARHÄNG VID POOLEN -

Allas familjefavorit; Stor härlig frukostbuffe varje dag året runt, vikens bästa burgare om vi får säga det själva och en tacofest som vågar ta i lite - vi kallar det Una fiesta México!

Nisses Bodega är vikens skönaste hak. Precis vid poolkanten. Okomplicerat, otvunget och uppsluppet. Platsen för en kall öl i badbyxor, en räkmacka och ett glas rosé i kvällssolen, på vägen in till stans nöjen och naturligtvis barnens favorit.

Handlar'n

APELVIKENS LIVSMEDELSBUTIK

På apelviken.se finns naturligtvis en stor, välsorterad livsmedelsbutik. Med ett större utbud än man vanligen väntar av en butik i vår storlek, Vår 'affär' har det mesta man behöver för semestern och sköna dagar på stranden

ÖPPET
 

Vi har öppet från april till september. Ofta från arla morgonstund till sena kvällen. Aktuella öppettider hittar du här.

Destination Apelviken logotype
  • facebook länk
  • Instagram länk
  • TripAdvisor länk
  • Youtube länk

Kontakt

Sanatorievägen 4

432 53  VARBERG

Reception: 0340-641300

Fler kontaktuppgifter

Genvägar