solviken_räkmacka.jpg

Restaurang Solviken

ÖPPET ÅRET RUNT

Apelvikens stora à la carte-restaurang är en ren kulturinstitution i Varberg. Ända sedan trettiotalet har Solviken serverat Varbergsbor, badgäster och tillresta besökare.

Och sedan dess har fokus legat lika mycket på bemötande och skönt sällskap som god mat. Solviken serverar pizza och à la carte. Får ihop de godaste drinkar och bjuder på en vidunderlig utsikt över Kattegatt. 

nisses_restaurang_varberg.jpg

 - OKOMPLICERAT SOMMARHÄNG VID POOLEN -

Allas familjefavorit; Stor härlig frukost varje dag året runt och vikens bästa burgare om vi får säga det själva.

Nisses Bodega är vikens skönaste hak och Varbergs mest prisvärda frukost. Precis vid poolkanten. Okomplicerat, otvunget och uppsluppet. Platsen för en kall öl i badbyxor, en rustik pizza och ett glas rosé i kvällssolen, på vägen in till stans nöjen och naturligtvis barnens favorit.

nisses_bodega_frukost.jpg

Handlar'n

APELVIKENS LIVSMEDELSBUTIK

På Destination Apelviken finns naturligtvis en stor, välsorterad livsmedelsbutik. Med ett större utbud än man vanligen väntar av en butik i vår storlek, Vår 'affär' har det mesta man behöver för semestern och sköna dagar på stranden.

ÖPPET
 

Vi har öppet från april till september. Ofta från arla morgonstund till sena kvällen. Aktuella öppettider hittar du här.

adventsmaker_480x320.jpg
3 december
Adventsmaker

Ett alldeles nytt hopkok för i år! Adventsmaker är decembers allra charmigaste smakpromenad. 

Abstract Texture
halloweekend_bw_19.jpg
28 okt - 6 nov
Halloweekend

Mys,värme och gemenskap - och en hel del läbbigheter. Halloweekend är årets mysrysliga familjehelger där vi naturligtvis skrämmer skiten ur föräldrar, syskon och personal.

mtb_varberg_breared.jpg
apelviken_julbord.jpg
I Advent
Jul på Solviken

Det blir en riktig jul på Solviken i år också! Som sig bör. Som det skall vara. Smakerna, traditionen och alla julsångerna. Fyra helger i november och december. Boka nu.