top of page
solviken_räkmacka.jpg

Restaurang Solviken

ÖPPET ÅRET RUNT

Apelvikens stora à la carte-restaurang är en ren kulturinstitution i Varberg. Ända sedan trettiotalet har Solviken serverat Varbergsbor, badgäster och tillresta besökare.

Och sedan dess har fokus legat lika mycket på bemötande och skönt sällskap som god mat. Solviken serverar pizza och à la carte. Får ihop de godaste drinkar och bjuder på en vidunderlig utsikt över Kattegatt. 

solviken_vbg_restaurang (1).jpg
aw_konferens_edited.jpg
romplanka_solviken_varberg (1).jpg
restaurang_solviken_varberg (1).jpg
nisses_restaurang_varberg.jpg

 - OKOMPLICERAT SOMMARHÄNG VID POOLEN -

Allas familjefavorit; Stor härlig frukost varje dag året runt och vikens bästa burgare om vi får säga det själva.

Nisses Bodega är vikens skönaste hak och Varbergs mest prisvärda frukost. Precis vid poolkanten. Okomplicerat, otvunget och uppsluppet. Platsen för en kall öl i badbyxor, en frasig fish’n chips och en smarrig croissantvåffla, på vägen in till stans nöjen och naturligtvis barnens favorit.

nisses_bodega_frukost.jpg

Livs & Strandcafé

APELVIKENS LIVSMEDELSBUTIK

På Destination Apelviken finns naturligtvis en stor, välsorterad livsmedelsbutik. Med ett större utbud än man vanligen väntar av en butik i vår storlek, Vår 'affär' har det mesta man behöver för semestern och sköna dagar på stranden.

ÖPPET
 

Vi har öppet från april till september. Ofta från arla morgonstund till sena kvällen. Aktuella öppettider hittar du här.

Brunch_varberg_nisses.jpg
7 september
Brunch

Njut av världens bästa uppfinning; frukost och lunch på samma gång. Som låter dig hinna med en rejäl långpromenad längs havet före.

beerSafari_bg_web.jpg
beer_safari_24 (1).jpg
26 juni
Ölkalas

En kväll mitt i veckan. Ölbryggare och musikanter. Opretentiöst och spontant. Kom förbi. Var med om sommarens stora ölkalas.

mtb_varberg_breared.jpg
provningar_varberg_apelviken.jpg
Höst och Vår
Provningar

Några gånger om året tar vi hit dem. Smaknördarna. De som kan "allt" om något värt att smaka. Boka en av våra provningar.

bottom of page